reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania a moze bys mi jakis samochodzik przyprowadziła ? na 5 osób ;-)
jasne tylko jaki chcecie :))
rozrzuceni p calym swiecie jestesce normalnie
ja w mrozach moi rodzice i tesciowie tez,brat z bratwoa tez,siosrachwilowo w stolicy ale to i tak niedlako,brat meza niedlugo sie tu sprowadzi....dalsza rodzine mam dalkeo aleto dalsza

no my rozrzuceni
Mama ze slaska Teraz tam sa tylko 2 moi bracia
Tata z podkarpacia, moja siostra mieszka z rodzinka na podkarpaciu
Bogdana Mama z wielkopolski i jego cala rodzinka tam jest
A my w Niemczech

reklama
Chyba bym musiala zaczac sie na nowo pakowac:-D:-D
Pranie mam zrobione jutro napewno wyschnie tylko ze nie zdaze wyprasowac tego:baffled:
Moj zadzwonil ze bedzie pozniej w domku :baffled: no coz nie ma jak obiad na kolacje:-D

Ide na kawusie:rofl2:

No to juz skonczylismy ukladac puzzle,dzieciaki juz siw yszalaly.Przymierzam sie do wyjscia na spacerek ale co chwile pada:no:
ANIU
Ja tez poprosze autko:-);-)

grzyby prawie sie przypalily ale zdarzylam minutka pozniej i bylo by po :-D:-D
Laura wlasnie zasnela:szok:
Ide do kuchni poszperac po szafkach bo cos bym zjadla:rofl2:
Ja tez tak robie:tak::tak::tak::-DAle dzisiaj nic nie wyszperałam bo ktos mi zjadł dwie paczki miskow haribo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
[QUOTE=Anabuba;3751129]czyli jest nadzieja ze jak popada to potem znow bedzie ladnie.to od Dowilki przyszlo[/QUOTE]
Co od Dowikli:-pU mnie nadal pada i nie wyglada na to zeby mialo przestac:no::wściekła/y:

a ja ma zelki:-)
Z autkiem to wiecie jak jest piszecie jakie wysylacie kase na konto i autko jedzie do Was :D

Laura jeszcze spi:szok::szok::szok:
Jutro jej nie poloze w poludnie to w aucie bedzie spala:rofl2:

tak serio to jade zaprowadzic samochod mojej cioci i przy okazji zalapie sie na urodzinki brata:-)

Ty ale się najeździsz kobieto :-D ile macie km ?

a ja ma zelki:-)
Z autkiem to wiecie jak jest piszecie jakie wysylacie kase na konto i autko jedzie do Was :D

Laura jeszcze spi:szok::szok::szok:
Jutro jej nie poloze w poludnie to w aucie bedzie spala:rofl2:

że też wcześniej się nie poznałysmy to by mnie na taką minę z autem nie wrzucili :no:

My po kolejnym spacerku ale taka duchota że nie szło czym, oddychać i w końcu zaczęło padac pewnie burza będzie w nocy bo parno duszno i szaro Lena na spacerze znów się darła ale dałam jej klucze coś nowego to się zajęła i uspokoiła a potem na huśtawkę to radoche juz miała Niech się już skończy ten dzień wreszcie
L znów sobie po pracy na zakupy pojechał może coś ugotuje bo dzwonił i mnie pytał co to jest seler naciowy :-D:-D:-D on jak gotuje to z przepisów z netu ale nie powiem robi rewelacyjną zupe porową mniam... ale bym sobie zjadła teraz :-(

Dorwałam się chwilowo do kompa.
Poczytałam w biegu nieco
KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy:tak::tak::tak:
Ale jestem happy:tak::tak::tak:
super :-):-)

reklamację na te hulajnoge przygotuje znajomu który pracuje w dużej firmie i się własnie takimi sprawami zzajmuje bo ja juz nerwów na tych oszustów nie mam :no:
własnie porobiłam przelewy za częśc rachunków 500 zł i jeszcze zamówiłam karmę dla kota za 100 ta cholera nie je nic poza royalem:wściekła/y::wściekła/y: a to jedna z najdroższych karm ale nawet jak kupilismy inna i miał w misce to kilka dni nic nie jadł tylko chodził i miauczał :no::no: a ja nie mam serca żeby go głodzić już nic nie mówię L że taką droga kupuję bo cienko teraz u nas L miał podpisac nową umowe w ramach przeniesienia w firmie która ich wykupiła bo to spółka akcyjna ale oni chcą mu dac mniej kasy bo tam ludzie mniej zarabiają a on i tak juz ma o mniej niż w zeszłym roku ma teraz z 1/3 tego co zarabiał jak mu jeszcze przytną to nie wiem co zrobimy na razie nic nie podpisał ma jeszcze rozmawiac z tym całym prezesem jak ten wróciu z urlopu
ale mam dziś dzień do d.. wszystko mnie wkurza jak przed @:baffled:
A próbowałaś inne markowe karmy?
Tego sopro na rynku.
Niestety royal i eukanuba mocno spadły na jakości.
Do tego świństwa coś uzależniającego dosypują i dlatego czegoś innego potem zwierzaki nie chcą jeść.

próbowałam kiedys w promocji kupiłam inna jako jedyna jeszcze jadł ale bez promocji to mała róznica w cenie a jednak nie je aż z takim apetytem
nie wiem czy coś uzalezniajćego dosypuja miałam psiaka kiedys i go odchowałam jako szczeniaka na eukanubie ale potem zmieniłam na inna i bez problemu wcinał on nie był wybredny myslę ,że to zalezy od zwierzaka

reklama
własnie przylukałam Lene jak podlazła do soku w kartonie stoi na takiej niskiej półce i patrzę a małpa nakrętkę odkręca :szok::szok::szok:
a jednak miałam rację ona umie odkręcac nakrętki :rofl2:

Do góry