luna665
Mama grudniowa 2007
jestem po dentyście, obsuwy było zaledwie 15 minutm, wiec luzik, wizyta nawet przyjemna, choc pani podlamala mnie, ze jeden jak teraz zacznie pobolewac, to kanalowo, a ja w te kanalowo to nie wierze, bo nie dosc , ze kupa kasy i bolu, to i tak marne szanse na ratunek.
Zjedlismy obiad, wygnalam mojego sprzed kompa na kanape, mala posadzilam na nocnik, więc mam 5 minut dla siebie, zlamalam sie, bo obiecalam ze wieczorami nie bede siadac do komba, a juz na pewno nie na BB, bo za bardzo mnie wciaga i nie maja juz w tedy ze mna kontaktu.
Co do potwierdzenia, no to przeciez przysylaja co miesiac wykaz gdzie masz wszystko wyszczególnione
Raz, że innych nie jje jak wasz kot, a dwa to jak sie najje juz z glodu czegos innego, to rzyga jak kot
Dobra, mała pewnie siusiu juz zrobila, mój czas minął
Wpadnę z rana
Miłego wieczorka
Zjedlismy obiad, wygnalam mojego sprzed kompa na kanape, mala posadzilam na nocnik, więc mam 5 minut dla siebie, zlamalam sie, bo obiecalam ze wieczorami nie bede siadac do komba, a juz na pewno nie na BB, bo za bardzo mnie wciaga i nie maja juz w tedy ze mna kontaktu.
Ale Masz dobrze, moja ma raczej lekki sen, choc tez probowalam ja tak przyuczyc, to nie poszlo.Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkachA wieczorem to juz wogole jak juz usna to moze byc halas a i tak beda spaly,ale ja uczyłam Je tak od malego
Moglam Je przenosic z wozka do lozeczek,rozebrac a i tak spaly dalej:-)
No daj spokuj rece opadaja,I ja tez mysle, ze wiedzieli co za bubel sprzedaja i dlatego reklamacji sie nie imaja. Pozadna firma dba o opinienormalnie szlag mnie trafi
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
A ja 160 + 2 cm =52kg, nie to co bym chciała, ale już lepiejja mam 167 i waze znow 60kg
no w koncu bedziesz mogla pojezdzic:-):-):-)
a nie lepiej normany rower,malaw krzesleka ijazda do przodu?????????????????
tak jak ja:-)
A ja wszytsko co tylko można płacę prze internet, co można to mam poustawiane na zlecenia stałe, żeby nie zapomnieć. Nie płacę ineternetu i kablówki bo to odlicza sie od podatku i potzrebne fakturyTeż mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???
Co do potwierdzenia, no to przeciez przysylaja co miesiac wykaz gdzie masz wszystko wyszczególnione
No u mnie to samo, tez tylko taka, i to albo dla wybrednych, albo dla delikatnychzamówiłam karmę dla kota za 100 ta cholera nie je nic poza royalema to jedna z najdroższych karm ale nawet jak kupilismy inna i miał w misce to kilka dni nic nie jadł tylko chodził i miauczał
a ja nie mam serca żeby go głodzić już nic nie mówię L że taką droga kupuję
Raz, że innych nie jje jak wasz kot, a dwa to jak sie najje juz z glodu czegos innego, to rzyga jak kot
No proszę, dobrze ze bedziesz miec do NAS dostępUwaga jade jutro do Polski:-)Wracam we wtorek ale na slasku jest komp wiec Was nie opuszcze![]()
Dobra, mała pewnie siusiu juz zrobila, mój czas minął
Wpadnę z rana
Miłego wieczorka