reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem po dentyście, obsuwy było zaledwie 15 minutm, wiec luzik, wizyta nawet przyjemna, choc pani podlamala mnie, ze jeden jak teraz zacznie pobolewac, to kanalowo, a ja w te kanalowo to nie wierze, bo nie dosc , ze kupa kasy i bolu, to i tak marne szanse na ratunek.
Zjedlismy obiad, wygnalam mojego sprzed kompa na kanape, mala posadzilam na nocnik, więc mam 5 minut dla siebie, zlamalam sie, bo obiecalam ze wieczorami nie bede siadac do komba, a juz na pewno nie na BB, bo za bardzo mnie wciaga i nie maja juz w tedy ze mna kontaktu.

Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkach:tak::tak::tak:A wieczorem to juz wogole jak juz usna to moze byc halas a i tak beda spaly,ale ja uczyłam Je tak od malego:tak:Moglam Je przenosic z wozka do lozeczek,rozebrac a i tak spaly dalej:-)
Ale Masz dobrze, moja ma raczej lekki sen, choc tez probowalam ja tak przyuczyc, to nie poszlo.

normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
No daj spokuj rece opadaja,I ja tez mysle, ze wiedzieli co za bubel sprzedaja i dlatego reklamacji sie nie imaja. Pozadna firma dba o opinie

ja mam 167 i waze znow 60kg:crazy::crazy::crazy::crazy:
no w koncu bedziesz mogla pojezdzic:-):-):-)
a nie lepiej normany rower,malaw krzesleka ijazda do przodu?????????????????
tak jak ja:-)
A ja 160 + 2 cm =52kg, nie to co bym chciała, ale już lepiej

Też mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???
A ja wszytsko co tylko można płacę prze internet, co można to mam poustawiane na zlecenia stałe, żeby nie zapomnieć. Nie płacę ineternetu i kablówki bo to odlicza sie od podatku i potzrebne faktury
Co do potwierdzenia, no to przeciez przysylaja co miesiac wykaz gdzie masz wszystko wyszczególnione

zamówiłam karmę dla kota za 100 ta cholera nie je nic poza royalem:wściekła/y::wściekła/y: a to jedna z najdroższych karm ale nawet jak kupilismy inna i miał w misce to kilka dni nic nie jadł tylko chodził i miauczał :no::no: a ja nie mam serca żeby go głodzić już nic nie mówię L że taką droga kupuję
No u mnie to samo, tez tylko taka, i to albo dla wybrednych, albo dla delikatnych
Raz, że innych nie jje jak wasz kot, a dwa to jak sie najje juz z glodu czegos innego, to rzyga jak kot

Uwaga jade jutro do Polski:-)Wracam we wtorek ale na slasku jest komp wiec Was nie opuszcze:-D
No proszę, dobrze ze bedziesz miec do NAS dostęp

Dobra, mała pewnie siusiu juz zrobila, mój czas minął
Wpadnę z rana
Miłego wieczorka

reklama
jak ja nie schudne przy mojaj Lenie to już na prawdę nie wiem latam cały czas za potworem małym ja na prawde roznosi energia a zabawki to ma w d.. tylko rozrabia i dobiera się do wszystkiego czego nie powinna

Ty ale się najeździsz kobieto :-D ile macie km ?

że też wcześniej się nie poznałysmy to by mnie na taką minę z autem nie wrzucili :no:

My po kolejnym spacerku ale taka duchota że nie szło czym, oddychać i w końcu zaczęło padac pewnie burza będzie w nocy bo parno duszno i szaro Lena na spacerze znów się darła ale dałam jej klucze coś nowego to się zajęła i uspokoiła a potem na huśtawkę to radoche juz miała Niech się już skończy ten dzień wreszcie
L znów sobie po pracy na zakupy pojechał może coś ugotuje bo dzwonił i mnie pytał co to jest seler naciowy :-D:-D:-D on jak gotuje to z przepisów z netu ale nie powiem robi rewelacyjną zupe porową mniam... ale bym sobie zjadła teraz :-(
jedyne 1100km:-D
jestem kochane tęskniłyście????????????:-D:-D
wpadłam na chwilunie może uda mi się co nieco nadrobić:sorry:

no wkoncu sie pojawilas:-D:-D

A moj juz mi cisnienie podniosl Juz kombinuje zebysmy razem pojechali za 2tyg bo i tak on bedzie musial byc w PL bo chlopaki mu skoncza dach:crazy:
Oczywiscie samochod ma odwiezc jego bratanek a nie ja i jak tu sie nie wkur....

Wpadłam i ja wieczorowo,ale powalona pogodaco chwile burza i leje,na biegu kleiliśmy folią miejsce po szybie ,bo już grzmiało,ale zdążyliśmy zanim lunęło.
pojechaliśmy za klapą do Trzebiatowa ,ale w sumie na darmo ,bo faceta nie było:baffled:
Ponieważ jesteśmy zdesperowani trochę ,bo na domek wczasowicze 16.06,a elewacja w proszku ,M pod daszkiem zaciąga klejem stropian:-D a ciągle pada
pewnie nie prędko wyschnie...aco z pozostałymi ścianami ,tam nie ma daszku:-D
Anka WY tę masę kilometrów jeżdzicie swoim samochodem ?prowadzicie na zmianę czy jak?

Swoim samochodem i raczej moj prowadzi a ja jak jade z bratankiem to po oddaje mu kierownice ale dopiero jak jestem bardzo zmeczona czyli w Wroclawiu:-D
Fajnie, najdłuższa trasa jaką prowadziłam to 200 km.bardzo podoba mi sie jazda w trasie,ale mój m też uwielbia jeżdzić także bijemy sie o kierownicę:-D

KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy:tak::tak::tak:
Ale jestem happy:tak::tak::tak:

no to super kochana :-):-):-):-)

własnie przylukałam Lene jak podlazła do soku w kartonie stoi na takiej niskiej półce i patrzę a małpa nakrętkę odkręca :szok::szok::szok:
a jednak miałam rację ona umie odkręcac nakrętki :rofl2:

no to z niej cwana kobitka :tak::tak::tak::tak:

u nas była lekka burza,potem lało strasznie ale gdzieś po 30min przeszło i wyszło słońce i udało nam sie wyjść na szczęście na dwór :tak::tak::tak::tak::tak:
dopiero co wrócilismy ze spaceru.Oliwka się wyszalała ale chyba nie do końca bo szaleje nadal :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze z godzinke wytrzymam a później do spania niech idzie bo zwariuje,dobrze że M ma jutro wolne :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry