reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E
Fajnie ze na urodzinach było ok:tak::tak:No to sie niezle najedliscie:-);-)

Jak my gdzies idziemy to moje tez prawie nigdy nie chca sie bawic tylko siedza u mnie na kolanach:no::no::no:Na chwile odejda do zabawek i spowrotem wracaja do mnie:no:

reklama
A&E ale co Ty chcesz od Emili.Ona ma jeszzce czas na samodzielne chodzenie.moja olikwa późno zaczęła siedzieć sama bo dopiero w 9 mies.,potem szybko poszło i jak miała 11,5 to juz sama biegała.a mam znajoma której synek w wieku 8 miesięcy zaczął chodzić.
każde dziecko ma swój własny tryb i nie nalezy niczego przyspiszać.Emili ma jeszzce czas,zazwyczaj dzieci zaczynają chodzic ok 1roczku.a twoja Emili ma 9 mies,moim zdaniem to jest za wczesnie.więc nie porównuj dziecka do innego bo tak nie mozna i nie wymagaj cudów.
z Emili wszystko jest wporządku :tak::tak::tak::tak::tak: jak njabrdziej

A&E
Fajnie ze na urodzinach było ok:tak::tak:No to sie niezle najedliscie:-);-)

Jak my gdzies idziemy to moje tez prawie nigdy nie chca sie bawic tylko siedza u mnie na kolanach:no::no::no:Na chwile odejda do zabawek i spowrotem wracaja do mnie:no:
No tak tylko to jest meczace jesli ja nawet nie moge bez niej wyjsc z pokoju albo do wc tymbardziej jak jestem bez m bo ona do nikogo innego nie pujdzie jak juz pisalam jak tylko ktos z nia obcy rozmawia to juz placze a siostra od m to oczywiscie musiala glupie komentarze dawac a ze to ona rozpieszczona gowniara tatusia coreczka tatus jej na wszytko pozwala dlatego taka jest itd:wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka zobacze czy jutro pojade bo teraz ten dlugi weekend jest i oby nie bylo jak w tamtym roku ze mieli zamkniety urzad i nie dalo sie kupil blach do auta:baffled:
A jezeli chodzi o stawianie stop to nie musisz sie martwic bo Laura jak miala rok to krzywo je stawiala na bilansie pytalam o to lekarza i powiedzial mi ze dzieci tak maja jak ucza sie stawac a potem chodzic:tak:
A no jak bys jechala to daj znac i jak co szerokiej drogi kochana i wiesz pomalutku:tak::tak:
No mam nadzieje ze to nic zlego z ta stopa:tak::tak: znasz Davida on juz dawno chcial z nia do lekarza:tak: zreszta ja tez sie marwie

A&E ale co Ty chcesz od Emili.Ona ma jeszzce czas na samodzielne chodzenie.moja olikwa późno zaczęła siedzieć sama bo dopiero w 9 mies.,potem szybko poszło i jak miała 11,5 to juz sama biegała.a mam znajoma której synek w wieku 8 miesięcy zaczął chodzić.
każde dziecko ma swój własny tryb i nie nalezy niczego przyspiszać.Emili ma jeszzce czas,zazwyczaj dzieci zaczynają chodzic ok 1roczku.a twoja Emili ma 9 mies,moim zdaniem to jest za wczesnie.więc nie porównuj dziecka do innego bo tak nie mozna i nie wymagaj cudów.
z Emili wszystko jest wporządku :tak::tak::tak::tak::tak: jak njabrdziej
kochana ja nie wymagam od niej cudow tylko mnie to martwi z ta jej stopa ja wiem ze nie kazde dziecko jest takie same itd
Moj m tez chodzil jak mial 8 miesiecy :tak::tak:

Laura dzis glodna chodzi tzn na sniadanko zjadla buleczki z piekarnika czyli normalne potem zjadla jablko nastepnie zupke, banana, ziemniaki z sosikiem i grzybkami, makaron z sosem pomidorowym i jewszcze musze jej dac kolacje:szok:

Laura dzis glodna chodzi tzn na sniadanko zjadla buleczki z piekarnika czyli normalne potem zjadla jablko nastepnie zupke, banana, ziemniaki z sosikiem i grzybkami, makaron z sosem pomidorowym i jewszcze musze jej dac kolacje:szok:
a ja dzis tak pojawiam sie i znikam :tak: moja Gabi zjadła rano kaszkę potem tylk ojednego ziemniaka nie chciala dodatkow i troche truskawek ale weim dlaczego nie ma apetytu pije przecierowe soki i one strasznie zasycaja :tak:
ide spac jutro dzien pelen wrazen mnie czeka DOBRANOC:tak:

reklama
Do góry