reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Romka...gdzie jestes jak Cie nie m a??? Romeczko-kciuki zacisniete i bedzie dobrze! Moze....jak pisze reszta....obejdzie sie bez UIU? Buziaki!

ja jestem caly czas,tyle tylko,ze rzadziej pisze ale znam wszystkie niusy...:-p czytam Was codziennie,kurde chcialabym zeby udalo sie bez UIU ale cos czuje,ze bedzie inaczej...:eek:...trzymam kciuki za Ciebie i Twoje kolanko.wiem ile ostatnio masz z nim zachodu...

Kropeczko robię bete w piątek!

kciuki zacisniete!!!!!!!!!!!!!!!!

....dostalam pare "mądrości" jak to zajsc w ciąże pfff:confused2: przy czym mi powiedziala ze ja taka chuda a ona slyszala ze chude dziewczyny maja gorzej z zajsciem w ciąże:szok: jak ja waze 50 kg ale mam 1.58!! jestem w miare szczupla , ale nie chuda!!!!....

Ty sie nie przejmuj..kazdemu tylko najprosciej sie radzi!!! ja mam taki sam wzrost jak Ty i waze 47,48kg..taka juz moja natura nigdy wiecej nie wazylam,zawsze tyle samo,wygladam zupelnie normalnie i nie sadze zeby to bylo jakas przeszkoda w zajsciu w ciaze! ona Ci poprostu zazdrosci..!!!! smiej sie z tego:laugh2:

A ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm

ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..:) a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..:)

jaki przystojniak nam rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Czesc Dziewczynki,
Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu, wrocilam ze szpitala, przejsc mialam co nie miara,

oszczedzaj sie!!!!! wszystko bedzie dobrze!:tak:

tak jak juz pisalam ciutek jest podlamany! ale i on i ja wiem ze mu to przejdzie i sie weźmie do robotki! oby sie teraz udalo fasolce u mamusi zostac to tatus bedzie mogl leczenie rozpoczac! :confused2: objawy...? nie wiem raczej roznice jak nigdy mam totalny brak sluzu i wsio ... :confused2: i mam dzisiaj dola ze dooopa z tego bedzie! :-(

Eve może jak cykl jest inny to i fasolka sie gdzieś tam chowa:zawstydzona/y:

Nektarynko jesteś wielka! Dzięki- spróbuję się pobawić z tymi suwaczkami, bo widzę że kilka rzeczy trzeba tam wybrać a to nie jest takie proste:-)

Dobry Wieczór - same dobre wiadomości!!!
nie jestes tu zbędna zagladaj często kochana i opowiadaj jak sie czujesz :tak:
lepiej nie bo jeszcze stwierdzicie, że bycie w ciąży to nic fajnego;-);-);-)

Loree - ja mam sokowirówkę, córa chce pić tylko soki z jabłek, ewentualnie z pomarańczą, jak dodam marchewę to sama musze potem pić:-D:-D

No na pewno są o niebo lepsze niż kupione...zwłaszcza gdyby były z własnoręcznie wyhodowanych warzyw i owoców:) Ale wiem że niestety zapał na sokowirówkę szybko mija:) Moja siostra sobie kupiła, koleżanka z pracy...po jakimś czasie stoją bezużytecznie
no właśnie, sokowirówka jest fajna przez pierwsze 2 tygodnie, potem nikomu nie chce sie jej myć

Gosia - gratuluję!!! 3mm - hohohooo
Tikanis - trzymałyśmy kciuki:tak: śliczny chłopak - gratuluję!!!
Kroptusiu - uffff, cieszę się, że nadal w dwupaku jesteście:tak:, dbaj o Was

strasznie sie boje jutrzejszego dnia, Piotruś ma miec szczepionke na odre swinke, różyczke. ona jest na bazie białaka jajka kurzego a on ma jedni mowia alergie drudzy nietolerancje pokarmową na jajka miedzy innymi i nie wiem jak on zareaguje na nią. jakoś mam złe przezcucia.:-(

Loree - ja mam sokowirówkę, córa chce pić tylko soki z jabłek, ewentualnie z pomarańczą, jak dodam marchewę to sama musze potem pić:-D:-D

no właśnie, sokowirówka jest fajna przez pierwsze 2 tygodnie, potem nikomu nie chce sie jej myć

Ja się chyba mimo wszystko skuszę. Nie są to jakieś wielkie pieniądze a czasem warto wypic taką bombę witaminową. I chyba warto nawet jeśli tylko raz na jakis czas? Macie jakąś sprawdzoną firmę, jakiś model?

strasznie sie boje jutrzejszego dnia, Piotruś ma miec szczepionke na odre swinke, różyczke. ona jest na bazie białaka jajka kurzego a on ma jedni mowia alergie drudzy nietolerancje pokarmową na jajka miedzy innymi i nie wiem jak on zareaguje na nią. jakoś mam złe przezcucia.:-(

A co lekarz mówi o tym szczepieniu? Przed szczepionką zawsze bada dziecko, więc pewnie Cię uspokoi trochę. Przecież gdyby coś mogło małemu zaszkodzić , lekarz poinformowałby Cię o tym.

reklama
Ja się chyba mimo wszystko skuszę. Nie są to jakieś wielkie pieniądze a czasem warto wypic taką bombę witaminową. I chyba warto nawet jeśli tylko raz na jakis czas? Macie jakąś sprawdzoną firmę, jakiś model?
QUOTE]

co do soków.... jedna lekarka mi powiedziała ze najgorszą rzeczą jaka mogę dac swojemu dziecku do picia to jest swiezy sok z marchewki, bo tam jest mnostwo szkodliwych substacji, gdyz te marchewy sa pryskane czym sie da. nie mowie oczywiscie o tych wyhodowanych samemu.:sorry:

Ja wiem ze badaja ale i tak jakos mam zle przeczucia:-(

Do góry