reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska fajnie ze zagladnelas a tak przy okazji to super ze jestescie juz urzadzeni:-)Dobrze ze to byl parking:-Dbo zamiast 10% bylo by 30:-D
Agnieszka niuestety na kawe wpadne po niedzieli bo wieczorem ruszam na Polske:tak:Mysle ze kolo 18-19 :rofl2:Wracam we wtorek :)
Dowikla super z tym mieszkankiem:tak:
Agnes udanych zakupow
Luna ja Ci zycze tego wolnego weekendu bo sie zarobisz:eek:Odpoczynek jest dla kazdego:tak:

My po zakupkach Laurze wloaczylam bajki a ja sie biore za torby:sorry:

reklama
witaj
fajnie,że już jesteś
co do auta to są lepsze :-D:-D:-D:-D
a jak zdrówko?

W tej chwili dzieci te zapisane czekają po 2 lata a nowe zapisy są w planach czyli będzie jeszcze dłużej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na pewno jednak wykorzystamy nawet za te 2 lata.
Jeśli się należy to nie odpuszczę

ja tak miałam z Klaudią miał być chłopak na 100% i do tego do 4 kg
urodziła się dziewczynka i o ponad pół kg cieższa.
Kuba to do ostatniej chwili niespodzianka.:-D:-D:-D

super
gratulacje

no to ładnie potrafisz wciągnąć.
A ja nadal żyję truskawkami.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mi sie juz przejadły... w tym roku dośc kwaśne sa- poza tym chyba rzeczywiscie smaki sie zmieniają- bo wczesniej za truskawki mogłabym zabic- a teraz wole czereśnie:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Medeuska fajnie ze zagladnelas a tak przy okazji to super ze jestescie juz urzadzeni:-)Dobrze ze to byl parking:-Dbo zamiast 10% bylo by 30:-D
Agnieszka niuestety na kawe wpadne po niedzieli bo wieczorem ruszam na Polske:tak:Mysle ze kolo 18-19 :rofl2:Wracam we wtorek :)
Agnes udanych zakupow
Luna ja Ci zycze tego wolnego weekendu bo sie zarobisz:eek:Odpoczynek jest dla kazdego:tak:

z tego co słyszałam to też 10% obojętnie gdzie:tak:

A wiec moje drogie w poniedzialek podpisujemy umowe a przeprowadzke planujemy na 20-21 czerwiec:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to super tylko wspolczuje roboty przy przeprowadzce:tak::tak:

Agnes udanych zakupow

No to szerokiej drogi kochana i odezwij sie jak dojedziesz na miejsce:tak::tak:

Medeuska fajnie ze juz jestes z nami :tak::tak:
A jak sie czujesz kochana Zuzia daje ci popalic kopniaczkami???:-D:-D

Właśnie dosłałam info od męża ,że w piątek jedziemy na mazury do naszego wspólnego znajomego na działkę.
Z początku mi się nie podobał ten pomysł ,bo problem chociażby z przewiezieniem psa w tym naszym aucie .Strasznie mało miejsca dla naszego kolosa
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
.
Jednak Darek powiedział,że i tak wypożyczy 5 osobową przyczepę campingową to pies w przyczepie pojedzie.
A to już mi odpowiada ,bo nie wspólny domek tylko troszkę intymności jednak będzie i dla Kubusia lepiej ,bo nikt go z rana nie będzie uciszał tylko sobie poszaleje do woli jak zawsze.

Niestety tego mu zabronić nie można ,bo on musi odreagować stres właśnie taką swoją nad aktywnością .
Biega,piszczy,krzyczy,wymyśla swój świat codziennie od 5-6 rano.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

I już się cieszę na całego.
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

Własnie kolezanka odebrała swoja corke wiec ja moje zaraz klade spac:tak::tak::tak:Juz sa strasznie zmeczone i marudza:no:
A ja obiore sobie ziemniaczki i podsmaze dewolaje:tak::tak::tak:
No i wyprobuje capucinko z ricore:-):tak:

A wiec moje drogie w poniedzialek podpisujemy umowe a przeprowadzke planujemy na 20-21 czerwiec:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to szczere gratulacje!!!!

LUNKA
To jak skonczysz u siebie to zapraszam jeszcze do mnie;-):-)
Kochana, wybacz, nie skorzystam :-D:-D:-D

Aniu, dziękuję za życzenia, no kurcze przydałoby i mnie się trochę wolnego.

[As, zazdroszcze wyjazdu, kurcze, no jak ja bym gdzies tylek swoj wywiozla, najlepiej z lasem i woda, ech, marzenia. Ale TY baw ie dobrze, rób zdjęcia a później opowiadaj, opowiadaj...

reklama
No to super tylko wspolczuje roboty przy przeprowadzce:tak::tak:

No to szerokiej drogi kochana i odezwij sie jak dojedziesz na miejsce:tak::tak:

Medeuska fajnie ze juz jestes z nami :tak::tak:
A jak sie czujesz kochana Zuzia daje ci popalic kopniaczkami???:-D:-D
standardowo dam znac zajade na rano zapewne wiec polowe dnia przespie a Jarek moj brat pojdzie z Laura na spacerek:tak:
z tego co słyszałam to też 10% obojętnie gdzie:tak:
nie znam sie heheheh moze i 10% wazne ze duzo szkody nie ma no i ze tobie i dzidzi nic sie nie stalo:tak:
Właśnie dosłałam info od męża ,że w piątek jedziemy na mazury do naszego wspólnego znajomego na działkę.
Z początku mi się nie podobał ten pomysł ,bo problem chociażby z przewiezieniem psa w tym naszym aucie .Strasznie mało miejsca dla naszego kolosa
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
.
Jednak Darek powiedział,że i tak wypożyczy 5 osobową przyczepę campingową to pies w przyczepie pojedzie.
A to już mi odpowiada ,bo nie wspólny domek tylko troszkę intymności jednak będzie i dla Kubusia lepiej ,bo nikt go z rana nie będzie uciszał tylko sobie poszaleje do woli jak zawsze.

Niestety tego mu zabronić nie można ,bo on musi odreagować stres właśnie taką swoją nad aktywnością .
Biega,piszczy,krzyczy,wymyśla swój świat codziennie od 5-6 rano.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

I już się cieszę na całego.
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
no to super bedziecie sobie odpoczywac:tak:
Własnie kolezanka odebrała swoja corke wiec ja moje zaraz klade spac:tak::tak::tak:Juz sa strasznie zmeczone i marudza:no:
A ja obiore sobie ziemniaczki i podsmaze dewolaje:tak::tak::tak:
No i wyprobuje capucinko z ricore:-):tak:

pij i daj znac czy smakowalo:-)

Do góry