reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Loree-wiem,z e noca wyglada slicznie, bo ostatnio wlasnie w nocy go widzialam:-)
Musze kiedys sie wybrac na zwiedzanie zameczku, tak na caly dzien...zeby i park zlaiczyc:-)
A Ty jestes z okolic Bedzina?

Patrysiu-i Madziu-super macie, ze macie siebie...ja nie mam siostry a bardzo chcialabym....:-(

Ok zmykam na zupke.

Buziaki dla wszystkich...i wybaczcie, ale -specjalne dla Zajaczka*

Patrysiu-i Madziu-super macie, ze macie siebie...ja nie mam siostry a bardzo chcialabym....:-(

Ok zmykam na zupke.

Buziaki dla wszystkich...i wybaczcie, ale -specjalne dla Zajaczka*

Fajno jest mniec siostre,ale za to masz nas,mozesz sie wyzalic nam,napisac co ci lezy na sercu,równiez pisac o twoich szczesciach,po to tutaj jestesmy,jestesmy twoimi siostrami:-);-)Buzka:-)

Loree-wiem,z e noca wyglada slicznie, bo ostatnio wlasnie w nocy go widzialam:-)
Musze kiedys sie wybrac na zwiedzanie zameczku, tak na caly dzien...zeby i park zlaiczyc:-)
A Ty jestes z okolic Bedzina?

Mieszkałam kiedyś w Będzinie. Teraz wyemigrowałam do Katowic. Ale jak kiedyś wybuduję nową chałupę to w Będzinie chyba. Nie ma korków i dużo tańsza ziemia.:tak:
I koło Andzi będę mieszkać:-D:-D:-D
Andzia chyba Niepiekło? To ja Piekło wybieram:-DA zamek zobaczysz jak juz nóżka będzie zdrowa. Na dziedzińcu można posiedzieć, jest nawet knajpka. I są dyby na męża na przykład.

Przepiękny jest zamek nocą:tak:

Wiem, wiem.

reklama
Dziewczyny moze ktoras z Was sie z czyms takim spotkala, szukam porady bo zwariuje...jakbym miala malo zmartwien to mam problem z wysypka....

wyspka pojawia sie od 2 lat z przerwami :-( (tylko stopy, lydki czasem uda) potrafi jej nie byc pare mc i nagle bec...i zima i lato i goraco i zimno i proszki rozne mialam i nic ... jedyne co to wszystko laczy to siedzenie...1 raz jak siedzialam cala noc u malej na lozku w szpitalu i nogi spuchly ale myslalam ze od tego, potem 2 razy w pociagu nad morze...i teraz jak bylam w szpitalu dlugo czekalam stalam/siedzialam....ale bez sensu nie rozumiem....bylam u 1 dermatologa to ze to cos z zylami nastraszyl mnie zylakami zakrzepami (mama na to chorowala, potem byl rak i zmarla) itd itp., inny ze to na proszek - bzdura bo uzywam tego samego i nic i nagel wysypie po pol roku, 3 - truskawki itp...- tez nie bo jem odkad sa i nic, badz nie jem w zimie i tak mam .... eh...

ps. nogi moczylam, nic nie pomaga,...zaczyna sie od swedzenia i pieczenia uczucia goraca potem pojawiaja sie malutkie kropki, coraz wiecej az sie lacza i sa az plamy, nogi puchna, bola, pieka i swedza, do tego bol przy chodzeniu stop glownie ....
tak wyglada w rzeczywistosci b. czerwone i kostki mi juz zniknely :((

picture8234.jpg

picture8235.jpg

sorki ze na forum ale juz nie wiem gdzie sie zwrocic, kazdy tylko ze uczulenie bo cos zjadlam i wapno a g..prawda bo jem ciagle to samo, nic ostatnio innego a wapno nie pomaga

Do góry