Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
tak tak! juz blizej niz dalej! jeszcze miesiąc i będę pania socjolożkąno to super marzenko!!:-):-):-) coraz blizej konca, prawda??

a ty jak sie czujesz kochana?
kingus jak tam kinia rozrabia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak! juz blizej niz dalej! jeszcze miesiąc i będę pania socjolożkąno to super marzenko!!:-):-):-) coraz blizej konca, prawda??

dzieki eve :***dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli!jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke!
jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac
Marzenko BIG BUZIAK dzielna jesteś!!!! (normalnie ci zazdzdraszczam)
hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLifeno oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe
ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie
buziaczki dla wszystkich dziewczynek bez wyjatku, nie jestem w temacie , wybaczcie......![]()
dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli!jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke!
jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac

Czuje sie ok - bez dolegliwosci zupelnie. Czy ja wogole w ciazy jestem??:-):-):-);-);-)
no chyba że szczęściara z ciebie:-)ale wiesz uważaj na siebie pilnuj czy brzuch nie boli bo wiesz ja juz wole teraz dmuchac na zimne po moim przypadku

Kochana Lolitko nie będę się nakręcać... nie szukam objawów cieszy mnie tylko że brzuch narazie nie boli na @...od pukać by nie zaczął boleć...Ojojoj Mloda
Fasolka sie zbliza wielkimi krokami :-)