reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ano przyjedzie ten co akurat bedzie mogl. Ciezko sie bedzie na jeden termin umowic, tak zeby wszystkim pasowalo.
edit - ale Agulka na parapetowke to na babska impreze co? Bez dzieciaczkow i to tak zeby sie od razu na Tobie poznali w tym Szczecinku :)

Agulka mądra decyzja z tym kredytem trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok:tak:a tak z ciekawości zapytam w jakim banku chcecie wziąśc kredyt?my braliśmy jakoś 2,5roku temu kredyt na budowe i najpierw była opcja Ge Money Bank ale za dużo komplikacji wyszło i szczerze mówiąc trochę baliśmy się zaryzykowac w takim banku i wkońcu wzieliśmy w ING Banku i nie żałujemy:no:a że zarobki też mieliśmy za małe to poprosiliśmy moją mamę aby została współkredytobiorcom i wtedy dochód sie połączył i bez problemów udało nam się wziąśc ten kredyt:tak:

Agulka mądra decyzja z tym kredytem trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok:tak:a tak z ciekawości zapytam w jakim banku chcecie wziąśc kredyt?my braliśmy jakoś 2,5roku temu kredyt na budowe i najpierw była opcja Ge Money Bank ale za dużo komplikacji wyszło i szczerze mówiąc trochę baliśmy się zaryzykowac w takim banku i wkońcu wzieliśmy w ING Banku i nie żałujemy:no:a że zarobki też mieliśmy za małe to poprosiliśmy moją mamę aby została współkredytobiorcom i wtedy dochód sie połączył i bez problemów udało nam się wziąśc ten kredyt:tak:
Monia na razie rozmawialismy z doradcą finansowym i jestesmy z nim umówieni 15 lipca w Koszalinie, zobaczymy co nam znajdzie i doradzi:tak:

widzę że ja przyszłam to wszystkie pouciekały:-:)-Djakiś postrasch BB jestem czy co?
siedzę i pije reddsa i oglądam kolejny raz ,,Dlaczego Nie" może ktoś się dołączy do piwka?;-)
jutro mnie czeka pracowite przedpołudnie muszę jechac do tego pracodawcy ze stażu i wcisnąc jakis kit zeby napisal mi odmowę wiem pójdę z dzieciakami a później jeszcze do Urzędu pracy i do zlotnika kupic coś w prezenciew na bierzmowanie;-)

reklama
Do góry