reklama
ano przyjedzie ten co akurat bedzie mogl. Ciezko sie bedzie na jeden termin umowic, tak zeby wszystkim pasowalo.
edit - ale Agulka na parapetowke to na babska impreze co? Bez dzieciaczkow i to tak zeby sie od razu na Tobie poznali w tym Szczecinku
edit - ale Agulka na parapetowke to na babska impreze co? Bez dzieciaczkow i to tak zeby sie od razu na Tobie poznali w tym Szczecinku
a jasne;-);-);-);-):-)ano przyjedzie ten co akurat bedzie mogl. Ciezko sie bedzie na jeden termin umowic, tak zeby wszystkim pasowalo.
edit - ale Agulka na parapetowke to na babska impreze co? Bez dzieciaczkow i to tak zeby sie od razu na Tobie poznali w tym Szczecinku :)
Kochana a czemu Ciebie nie am na liściePewnie to głupio zabrzmi, ale na parapetówe przyjedziemy jak na tegoroczne spotkanie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Agulka mądra decyzja z tym kredytem trzymam kciuki żeby wszystko poszło oka tak z ciekawości zapytam w jakim banku chcecie wziąśc kredyt?my braliśmy jakoś 2,5roku temu kredyt na budowe i najpierw była opcja Ge Money Bank ale za dużo komplikacji wyszło i szczerze mówiąc trochę baliśmy się zaryzykowac w takim banku i wkońcu wzieliśmy w ING Banku i nie żałujemya że zarobki też mieliśmy za małe to poprosiliśmy moją mamę aby została współkredytobiorcom i wtedy dochód sie połączył i bez problemów udało nam się wziąśc ten kredyt
Monia na razie rozmawialismy z doradcą finansowym i jestesmy z nim umówieni 15 lipca w Koszalinie, zobaczymy co nam znajdzie i doradziAgulka mądra decyzja z tym kredytem trzymam kciuki żeby wszystko poszło oka tak z ciekawości zapytam w jakim banku chcecie wziąśc kredyt?my braliśmy jakoś 2,5roku temu kredyt na budowe i najpierw była opcja Ge Money Bank ale za dużo komplikacji wyszło i szczerze mówiąc trochę baliśmy się zaryzykowac w takim banku i wkońcu wzieliśmy w ING Banku i nie żałujemya że zarobki też mieliśmy za małe to poprosiliśmy moją mamę aby została współkredytobiorcom i wtedy dochód sie połączył i bez problemów udało nam się wziąśc ten kredyt
monia_l
Wrześniowe mamy'07
widzę że ja przyszłam to wszystkie pouciekały:--Djakiś postrasch BB jestem czy co?
siedzę i pije reddsa i oglądam kolejny raz ,,Dlaczego Nie" może ktoś się dołączy do piwka?;-)
jutro mnie czeka pracowite przedpołudnie muszę jechac do tego pracodawcy ze stażu i wcisnąc jakis kit zeby napisal mi odmowę wiem pójdę z dzieciakami a później jeszcze do Urzędu pracy i do zlotnika kupic coś w prezenciew na bierzmowanie;-)
siedzę i pije reddsa i oglądam kolejny raz ,,Dlaczego Nie" może ktoś się dołączy do piwka?;-)
jutro mnie czeka pracowite przedpołudnie muszę jechac do tego pracodawcy ze stażu i wcisnąc jakis kit zeby napisal mi odmowę wiem pójdę z dzieciakami a później jeszcze do Urzędu pracy i do zlotnika kupic coś w prezenciew na bierzmowanie;-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Etka co tam u was jak dzieciaczki?zdrowe? Bartuś dużo mówi? sika ładnie na nocniczek? napisz co tam u was słychacDzień dobry a raczej dobry wieczór. Ja jestem i czytam was ale nie mam natchnienia Zrobiłam się leniwa
Podziel się: