a gdzie dokladnie ??A ja powoli pakuję nasze manele.
Jutro na noc jedziemy do Polski.
oj boroka jedna niech sie kuruje i humorku mala nabieraWitam kochane ja w prawdzie nocke mialam w miare przespana ale Emily miala wczoraj 39C goraczki i katar a dziss rano dalej katar leci az taki zielony bleee do tego 38,5C i kaszel oczywiscie odrazu pojechalismy do lekarza no i zalapala jakiegos wirusapodejrzewam ze na tych urodzinach co ostatnio bylismy bo tam 3 dzieci z katarem i kaszlem latala
Do tego pani doktor znalazlam nam nastepnego zabka tzn lewa jedynke na gorze nawet ja jej nie zauwarzylam:-):-):-) no i powiedziala ze dwujki na gorze sie wlasnie przebijaja
No to mozecie sobie wyobrazic w jakim humorku moja corcia jest bo chora a tuu jeszcze zeby ida
To jest straszne co tam na osiedlu sie dziejea wiesz moze kto to byl co sie powiesil????

a nie wiem kto to byl ale jeszcze na komunalnym znaleziono zabita babke - 28 lat kurcze to jest masakra..........
fajnie ze jestes :-):-):-):-)Witam![]()
kurde teraz to mam przesrane nie mamm kiedy Was czyta- jeszcze troche i sie doczekam tego bezprzewodowego internetu
nie mam pomysłu na obiad na dzisiaj- póki co z Patim zjeldiśmy rosołek od wczoraj inie wiem co zrobic na 2![]()