Z tego co dziewczyny, które mają już dzieciaczki, piszą, to ten test się nie sprawdza....Z testu wychodzi że fakt może być dziewczynka, ale jak będzie to czas pokażeszczerze mówiąc to nie wiem czy chciałabym wiedzieć o płci przed porodem
![]()
Nemi z testu mi wyszło że mój syn powinien być dziewczynką. Teraz też mi wyszła dziewczynka, ale tak jak któraś z dziewczyn już wspomniałą traktuję go z dużą dozą zabawy :-)!!
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM SIE I JA:-)
pewnie ja się z M niemożemy doczekac usg które powie kto mieszka pod serduszkiem:-)
wyszła mi córeczka hmm moze sie jednak udało bo nie ukrywam bardzo bym chciała
witaj i GRATULACJE:-)
Dziewczynki chciałybyście znac płec swojego okruszka?
pewnie ja się z M niemożemy doczekac usg które powie kto mieszka pod serduszkiem:-)
wyszła mi córeczka hmm moze sie jednak udało bo nie ukrywam bardzo bym chciała

Cześć dziewczyny a ja jestem nowa i chyba raczej termin będę miała na luty bo dopiero wczoraj się dowiedziałam,że noszę fasolkę;-) No ale chyba mnie nie wygonicie,co?
Pozdrawiam wszystkie przyszły mamusie!!!
witaj i GRATULACJE:-)
P
patrysia*
Gość
Ja tez sie wezme za obiadek bo jestem mega głodna

Tak tak teraz już (mam nadzieję) będę na bieżącą się wpisywać wszędzie gdzie się da!!
ankapaduch Cyknij link do imionek, z góry dziekuje

nemi
Zaangażowana w BB
test również traktuję z przymrużeniem oka, tak samo podchodzę do usg ;-) koleżance lekarz całą ciąże mówił że będzie mieć córkę a tu podczas porodu okazuje się że urodził się chłopczyk :-)
W stanach pojawiły się testy które pozwalają ustalić płeć dziecka jakoś już ok 3 miesiąca jak dobrze pamiętam, koszt ok 30$ ciekawe jak się sprawdzają w praktyce.
W stanach pojawiły się testy które pozwalają ustalić płeć dziecka jakoś już ok 3 miesiąca jak dobrze pamiętam, koszt ok 30$ ciekawe jak się sprawdzają w praktyce.
ankapaduch
Początkująca w BB
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...owych-maluszkow-27514/index6.html#post3765858ankapaduchCyknij link do imionek, z góry dziekuje![]()
Proszę bardzo :-)!!
ankapaduch
Początkująca w BB
test również traktuję z przymrużeniem oka, tak samo podchodzę do usg ;-) koleżance lekarz całą ciąże mówił że będzie mieć córkę a tu podczas porodu okazuje się że urodził się chłopczyk :-)
Hmm wiecie teraz mi się przypomniało, że jak z synem byłam w ciąży to Pani dr hematolog prowadziła jakieś badania i pojednym z nich było napisane, że wykryto chromosom Y co świadczy, że dziecko jest płcią męską. Ciekawe jak oni to wszystko robią??
Kubiaczka
Fanka BB :)
Według testu wychodzi dla mnie dziewczynka.
A według tego testu mnie wychodzi: Na 33% będzie to chłopczyk. Na 67% będzie to dziewczynka.
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Także zobaczymy co będzie ;-)
A według tego testu mnie wychodzi: Na 33% będzie to chłopczyk. Na 67% będzie to dziewczynka.
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Także zobaczymy co będzie ;-)
reklama