DoDo
mama po raz drugi :)
witam po obiedzie
Anusia8309 nie zadręczaj się, to bardziej zaszkodzi teraz maluchowi niż przepuklina, zadzwoń spokojnie do gina i nie stresuj fasolki
zAgatka w której części Warszawy mieszkasz? Na Żoliborzu 11 stopni, brrrr
Pysia hihi fajna ta tunika
labamba ja bym chciała wiedzieć płeć ale nie napalam się na to
cześć ankapaduch
produkcja tu niesamowita ;-)
a o co chodzi z płytkami?
witaj luna ;-)
nemi to kiedy masz usg?
co do uniwersalnych kolorów to popieram, już na pewno nie zamierzam dopasowywać koloru wózka czy pościeli do płci dziecka, a łóżeczko ma niebieskie boki ;-)
nie nastawiajcie się na usg dziewczyny, mój był w 22 i 28 tc dziewczynką, a w 31 się okazał chłopakiem, żebyście się potem nie rozczarowały
ankapaduch to ja tak klejnoty w identyczny sposób ujrzałam ale w 31 tc właśnie
ja właśnie oglądałam usg Dorianka i są dokładnie w takim stanie jak w dniu wydrukowania
nic nie wyblakło
Anusia8309 nie zadręczaj się, to bardziej zaszkodzi teraz maluchowi niż przepuklina, zadzwoń spokojnie do gina i nie stresuj fasolki
zAgatka w której części Warszawy mieszkasz? Na Żoliborzu 11 stopni, brrrr
Pysia hihi fajna ta tunika

labamba ja bym chciała wiedzieć płeć ale nie napalam się na to

cześć ankapaduch

a o co chodzi z płytkami?
witaj luna ;-)
nemi to kiedy masz usg?
co do uniwersalnych kolorów to popieram, już na pewno nie zamierzam dopasowywać koloru wózka czy pościeli do płci dziecka, a łóżeczko ma niebieskie boki ;-)
nie nastawiajcie się na usg dziewczyny, mój był w 22 i 28 tc dziewczynką, a w 31 się okazał chłopakiem, żebyście się potem nie rozczarowały

ankapaduch to ja tak klejnoty w identyczny sposób ujrzałam ale w 31 tc właśnie

ja właśnie oglądałam usg Dorianka i są dokładnie w takim stanie jak w dniu wydrukowania