reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
słyszałyście dziewczyny o tej kobiecie co lekarz przyjechał stwierdził zgon zabrali w worku do kostnicy rodzina po kilku godzinach przyjechała ją ubrać a worek zaczął się ruszaćkobieta terz przebywa w szpitalu w stanie stabilnym
![]()

a to dla naszej anabubki![]()
![]()

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat![]()
Ode mnie też ,ode mnie teżpogniewalyscie sie na mnie czy co ?mam wrazenie ze mnie nie zauwazacie :-(co zle zrobilam ?![]()

Ja witam sie lasecvzki
całe Boże Ciało spędziłam w pracy,13,5 godziny ,nogi w tyłku
dzień w dzień praca ,do tego porządki i prace podwórkowe mnie wykańczają 3 razy wstawałam o 5 rano do pracy i jutro też mnie to czeka.Po pracy jutro jeszcze muszę domek na zicher wyorać ,bo wczasowicze w e wtorek,ale nowa elewacja ,taras ,wysprzątane podwórko(na razie tylko z przodu )wygląda pięknie
krzyż mnie napierdziela okrutnie nie mogę stać długo szczegulnie na lewej nodze..

wszystko przemęczenie
wypłatę dostałam super ,jestem mega zadowolona
to tyle u mnie,

MADZIULKA
No to jestes niezle wymeczona

Nie zazdroszcze
Powiedz mi Kochana ile Ty bierzesz za nocleg???I jaka to miejscowosc,blisko do morza spacerkiem????
Bo tak sobie mysle ze jak juz te moje wakacje we wrzesniu wypala to moze do Ciebie sie wybiore

Byłam troszke z mlodymi na placu

Wiktoria nie ma na razie goraczki

Dominik przyszedl do nas ze swoim kolega i mam mega halas w chacie
No to jestes niezle wymeczona

Powiedz mi Kochana ile Ty bierzesz za nocleg???I jaka to miejscowosc,blisko do morza spacerkiem????
Bo tak sobie mysle ze jak juz te moje wakacje we wrzesniu wypala to moze do Ciebie sie wybiore

Byłam troszke z mlodymi na placu

madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej ,mieszkam nad samym morzem ,kilkaset metrów od morza,kilka minut spacerkiem na plaże
,w razie -w- dogadamy sie we wrześniu zawsze jest taniej
my dziś o 18 zeszliśmy z podwórka ,nie wyrabiam ,teraz sączę piwko ,jeszcze pewnie coś miłego z m mnie czeka i idę lu lu

my dziś o 18 zeszliśmy z podwórka ,nie wyrabiam ,teraz sączę piwko ,jeszcze pewnie coś miłego z m mnie czeka i idę lu lu

To super MADZIULKA
Jakby co to napewno sie odezwe

A masz moze jakies focie pokoi???Sa z łazienkami czy ze wspolnymi łazienkami????
Moje mlode juz leza a Dominik jest z M pod prysznicem
Moze dzisiaj pojda wczesniej spac

MADZIULKA
A jaka to miejscowosc???

A masz moze jakies focie pokoi???Sa z łazienkami czy ze wspolnymi łazienkami????
Moje mlode juz leza a Dominik jest z M pod prysznicem

MADZIULKA
A jaka to miejscowosc???
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem i ja
wczesnij czytalam i cos sobie zanaczylam ale musialam szybko odpasc i juz nie pamietam co
bo z zebem jest tak-najpierw boli bo robi sie jakis satn zapalny,zwyle przchodzi po kilku dniach(pomaga tez pluaknie szzalwia).no i czlowiek sie cieszy ze juz nie boli itd,ale baketrie nadal sie rozmnazaja i potemnaglepo 2-3mieisacach wstajesz rano ,patrzysz w lustro a tam-BANIA NA CALEGO!
mnie ostatnio zab tylko cmil,nie bolala strasznie a jak poszlam zaraz do dentysty to sie okazalo ze zgorzel juz sie zaczela robic
i tak go lecze ze 2miesiace.jutro znow ide,mze juz plomba bedzie
a od zebow niesty moze pojsc zakazenie na caly organizm i bedzie posocznica.moj brat cioteczny kiedys tak sie prawie zalatwil.boalaly go zeby,lykal prochy,zapijal iprzestawalo,pozniej dalej sbie pil a zebow nie leczyl.w koncu z godziny na godzine zaczal puchnac,dowielzi go w ostatniej chwili do szpiatala!byl tak opuchniety ze mial tracheotomie,kilka saczkow na twarxzy i szyi,zeby mu ta rope sciagac!a mila wtedy niecale 30lat jakos!poprostu zakzenie doszlo do tego stopnia ze strasznie napuchl i zczelo go dusic
wiec nie ma z tym zartow
a co dowczasowiczow to wiadomo kasa sie przyad.duzo macie rezerwacji???????
no wlasnie ja tez jestem ciekawa tego .bo w tym roku to musialabym na loterii wygrac zeby wyjechac,ale moze w przyszlym...
moj mnie dzis znow wkurzyl,ale juz mi przeszlo prawie....
te chlopy.
jutro ostani poniedzialek w tym roku szkolnym:-):-):-):-)
no i ponoc z dnia na dzien ma vbyc coraz cieplej:-)
wczesnij czytalam i cos sobie zanaczylam ale musialam szybko odpasc i juz nie pamietam co

Agnieszka-a jak zab boli to moze macie u siebie dentosept,albo sprawdz w polskim srodku jaki jest skaldnik i potem szukaj u siebie niemieckiego odpowiednikatak wzielam ale pomoglo tylko na chwilea tych tabletek co ty pisalas nie mam i nawet nie wiem czy takie sa w DE :-
-
zawstydzona/y:
a ja boje sie dentysty jak ognia wiec nie wiem czy pojde ale jak tak dalej bedzie to napewno bede musiala isc:--
-(
To moze i moje wyprasujesz bo ja sie juz za prasowanie dosc dlugo zabieram i sie zabrac nie umiem![]()
bo z zebem jest tak-najpierw boli bo robi sie jakis satn zapalny,zwyle przchodzi po kilku dniach(pomaga tez pluaknie szzalwia).no i czlowiek sie cieszy ze juz nie boli itd,ale baketrie nadal sie rozmnazaja i potemnaglepo 2-3mieisacach wstajesz rano ,patrzysz w lustro a tam-BANIA NA CALEGO!
mnie ostatnio zab tylko cmil,nie bolala strasznie a jak poszlam zaraz do dentysty to sie okazalo ze zgorzel juz sie zaczela robic

i tak go lecze ze 2miesiace.jutro znow ide,mze juz plomba bedzie
a od zebow niesty moze pojsc zakazenie na caly organizm i bedzie posocznica.moj brat cioteczny kiedys tak sie prawie zalatwil.boalaly go zeby,lykal prochy,zapijal iprzestawalo,pozniej dalej sbie pil a zebow nie leczyl.w koncu z godziny na godzine zaczal puchnac,dowielzi go w ostatniej chwili do szpiatala!byl tak opuchniety ze mial tracheotomie,kilka saczkow na twarxzy i szyi,zeby mu ta rope sciagac!a mila wtedy niecale 30lat jakos!poprostu zakzenie doszlo do tego stopnia ze strasznie napuchl i zczelo go dusic
wiec nie ma z tym zartow
Madziula to Cie wymeczyli.:
Ode mnie też ,ode mnie też
Ja witam sie lasecvzki
całe Boże Ciało spędziłam w pracy,13,5 godziny ,nogi w tyłku
dzień w dzień praca ,do tego porządki i prace podwórkowe mnie wykańczają 3 razy wstawałam o 5 rano do pracy i jutro też mnie to czeka.Po pracy jutro jeszcze muszę domek na zicher wyorać ,bo wczasowicze w e wtorek,ale nowa elewacja ,taras ,wysprzątane podwórko(na razie tylko z przodu )wygląda pięknie
krzyż mnie napierdziela okrutnie nie mogę stać długo szczegulnie na lewej nodze..
wszystko przemęczenie
wypłatę dostałam super ,jestem mega zadowolona
to tyle u mnie,
![]()
a co dowczasowiczow to wiadomo kasa sie przyad.duzo macie rezerwacji???????
MADZIULKA
No to jestes niezle wymeczonaNie zazdroszcze
Byłam troszke z mlodymi na placuWiktoria nie ma na razie goraczki
no wlasnie ja tez jestem ciekawa tego .bo w tym roku to musialabym na loterii wygrac zeby wyjechac,ale moze w przyszlym...
moj mnie dzis znow wkurzyl,ale juz mi przeszlo prawie....
te chlopy.
jutro ostani poniedzialek w tym roku szkolnym:-):-):-):-)
no i ponoc z dnia na dzien ma vbyc coraz cieplej:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
To super MADZIULKAJakby co to napewno sie odezwe
Moje mlode juz leza a Dominik jest z M pod prysznicemMoze dzisiaj pojda wczesniej spac
MADZIULKA
A jaka to miejscowosc???
ja tez bym chetnie zobaczyla fotki podworka itd
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a co tu tak pusto????????????????
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dowikla zarejestrowalas sie mieisac przede mna na bb a masz polowe posto wiecej

a gdzie reszta towrzystwa?malina,Agnes,Pati i cala reszta???????

a gdzie reszta towrzystwa?malina,Agnes,Pati i cala reszta???????
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dzieci spia duzy w lazience
ale jestescie mile!
jak sie pojawiam ok23 to zadnej nie ma,jak o 22 to zaraz uciekacie,a teraz???????bylam po 21 i znow nikogo nie ma:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
ale jestescie mile!
jak sie pojawiam ok23 to zadnej nie ma,jak o 22 to zaraz uciekacie,a teraz???????bylam po 21 i znow nikogo nie ma:-
Podziel się: