reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

u mnie w miasteczku betka raczej nie wchodzi w grę , a do tego od rana do 16 jestem w pracy i nie mogę się urwać za bardzo ... ech już sama nie wiem ... czy może lekarz wykazałby już ciążę???

reklama
u mnie w miasteczku betka raczej nie wchodzi w grę , a do tego od rana do 16 jestem w pracy i nie mogę się urwać za bardzo ... ech już sama nie wiem ... czy może lekarz wykazałby już ciążę???
JAK CIAZA JEST WCZESNA TO MOZE JESZCZE NIC NIE ZOBACZYC:tak:WIEC ODCZEKAJ KILKA DNI I ZROB DRUGI TESCIK....A OBJAWY MOGA OZNACZAC CIAZE ALE NIE MUSZA,CZASAMI PSYCHIKA KOBIETY PLATA FIGLE NIESTETY:crazy:ALE TAK CZY INACZEJ TRZYMAM KCIUKI:-)

dzięki za wsparcie :) ja jakoś specjalnie się nie stresuję, na razie staranka są bardzo bezstresowe więc wątpie, żeby psychika mocno działała :) za kilka dni zatestuję jak nadal @ nie przyjdzie, myślę tylko o tej szyjce macicy i też o brakach objawów, bo praktycznie każda zafasolkowana kobietka pisałą o piersiach, że są tkliwe(moje troszke) i że puchną a mi wcale nie spuchły ...

qwas ja ci zycze zeby to fasolinka byla :) ja to nie mam juz dwa tygodnie okresu tempki juz nie mierze bo mnie doluje... mam tylko tensluz jak na owulacje od czasu spodziewanej miesiaczki no i brak @ jutro ide na bete i do ginekologa....

dziewczyny trzymajcie mocno kciuki zeby cokolwiek wyszlo :):tak: pozdrowionka :)

Zrobiłam test- jestem w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jejku...cieszę sie strasznie...test wyszedł z mocnymi krechami a jestem dwa dni przed okresem...:tak: I w ogole najpierw wyszla kreska od ciąży a potem sie pojawiala ta kontrolna :)
Zadzwonie do lekarza i sie umowie...
Mam nadzieje ze trafie na kogoś dobrego
Dziś w nocy nie gorączkowałam już tak bardzo...w tej chwili 37.3......może wreszcie sie kończy ta infekcja...
Bardzo sie boje czy te dwa dni temperatury zaszkodziły fasolce...baaardzo...:-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki za to maleństwo...żeby tylko zdrowe było

ojj gratuluję kochana :*:*:* życzę zrdowia :*:*:*

Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCA:szok:JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)

oj, może masz niedowage, albo się odchudzałaś, albo coś? wiesz, czytałam że na brak @ właśnie to najczęściej ma wpływ.. ale idź do lekarza :) i powodzenia :*:*:*

kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?

gratuluję :*:*:* będzie dobrze :*:*:* buziam

ja poczekam do czwartku i pójdę do lekarza, ale najpierw test zrobię ...
missiiss1301 powodzenia i trzymam kciuki :)

powodzenia :*:*:*
_____

tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim :*:* nie było mnie dość troche bo Mój był na ten długi weekend i szaleliśmy :) staranka szły pełną parą, i w sumie nie zupełnie były takie jak miały być, bo Mój nie mógł wytrzymac i codziennie sie przytulaliśmy, ale on mocny chłop to i plemniczki ma dobre i mocne ;) hehe. Póki co to strasznie mnie brzuch i lewy jajnik boli.. kurcze,m dziewczyny, może brzuch boleć od seksu??? :confused2: bo ja to się śmiałam do Mojego że za dużo seksu i temu boli.. hehe ;-) Kurcze.. martwie sie.. miałam kiedyś torbiela i boje się że znów mam i temu boli.. ból utrzymuje sie juz 3 dni :-:)wściekła/y: i cycuchy mnie bolą.. i ogólnie brzusio mam lekko spuchnięty i taki twardy.. naprawde sie martwie :-:)-:)-( powiedzcie mi co może być nie tak..

Dziewczynki to do tych co nie przyszła @, mam nadzieje że wam się uda. I będzie fasolka :)
Co do objawów, ja miałam wszystkie, wolę ich nie wymieniać, ktoś wspomniał tu o psychice, u mnie chyba ona działa ponad wymiar bo normalnie mam wszystkie objawy przed @:
1 cykl:bóle piersi, duże sutki i zapalenie pęcherze i @!!!
2 cykl: bóle piersi i różne zachcianki, od słodkich i kwaśnych i @!!!
3 cykl:rzadnych objawów i @!!!
4
5
6
7 cykl: piersi nie bolą, za to bolą jajniki i brzuch na @, śluz białawym @ nie ma i jest nadzieja, zmęczenie i po 5 dniach przychodzi @.Co ja wtedy czułam ???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam.jestem tu nowa ale ciągle was czytam.powiem wam,że ja będąc w ciąży z syniem nie miałam absolutnie żadnych objawów do skończenia 2mies.ciąży.oczywiście oprucz zatrzymania@.
a teraz planuje drugą dzidzie i mam nadzije,że sie udało bo objawów to mam pełno:
okropnie bolące i nabrzmiałe piersi
słabo mi sie robi
często sikam
pobolewania raz z lewej,raz z prawej i w dole brzucha
a dziś usta mam czerwone jakby pomalowane i takie napuchnięte jakby:eek:
niewiem czy to objawy ciążowe czy psychiczne :-D
dowiem sie za kilka dni-ach:sorry:

oj, może masz niedowage, albo się odchudzałaś, albo coś? wiesz, czytałam że na brak @ właśnie to najczęściej ma wpływ.. ale idź do lekarza :) i powodzenia :*:*:*
tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim :*:* nie było mnie dość troche bo Mój był na ten długi weekend i szaleliśmy :) staranka szły pełną parą, i w sumie nie zupełnie były takie jak miały być, bo Mój nie mógł wytrzymac i codziennie sie przytulaliśmy, ale on mocny chłop to i plemniczki ma dobre i mocne ;) hehe. Póki co to strasznie mnie brzuch i lewy jajnik boli.. kurcze,m dziewczyny, może brzuch boleć od seksu??? :confused2: bo ja to się śmiałam do Mojego że za dużo seksu i temu boli.. hehe ;-) Kurcze.. martwie sie.. miałam kiedyś torbiela i boje się że znów mam i temu boli.. ból utrzymuje sie juz 3 dni :-:)wściekła/y: i cycuchy mnie bolą.. i ogólnie brzusio mam lekko spuchnięty i taki twardy.. naprawde sie martwie :-:)-:)-( powiedzcie mi co może być nie tak..
NIE NO MI TO NIEDOWAGA NIE GROZI,MIESZCZE SIE W NORMIE:-pA ODCHUDZAC SIE NIE ODCHUDZALAM.....DLATEGO NIE WIEM CO JEST.....ALE WYDAJE MI SIE ZE TERAZ MAM @ ALE TAK SKAPA ZE SZOK TROCHE JEST TROCHE NIEMA:-(ZOBACZYMY W PIATEK NA USG,MAM NADZIEJE ZE NIC POWAZNEGO NIE BEDZIE:-(OJ KURCZE NIE WIEM JAK CI POMOC:szok:POCZEKAJ DZIEN MOZE DWA I JAK NIE PRZEJDZIE TO DO LEKARZA BO LEPIEJ SIE UPEWNIC CO TO:tak::-)POZDROWIENIA DZIEWCZYNKI

reklama
Witam
Dzis moj 24dc, wczoraj nie wytrzymałam i zrobilam test i niestety negatywny, cykle mam zwykle 28-29 dni. Moze za szybko na ten test, robiłam go z rana i teoretycznie test pownien byc dosc czuly bo jest na 10mU.
Co do objawów to cięzko mi sie wypowiedziec bo raczej ciezko mi jest odroznic te objawy od takich zwyklych przed @. W sumie to po tym tescie stracilam nadzieje ze w tym cyklu sie uda wiec czekam na @ i trzeba probowac dalej.

Do góry