reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

meganne trzymam kciuki zeby okazalo sie ze z fasolka jest wszystko dobrz ei ze sie ladnie rozwija:tak:

a ja jestem wlasnie dzisiaj 14 dni od spodziewanej miesiaczki i jak nie bylo tak jej nie ma :-( test robilam dzisiaj i nic.... nawet :cienia cienia " heh.... na dodatek nic nie wskazuje ze dostane, wczesniej kilka dni wywalilo mnie pryszczami ale malo i zazwyczaj na @ tak mam a tu nic pryszcze zniknely i nic nie ma nawet brzusek nei sygnalizuje @.... jutro ide do ginekologa to juz moj 2 cykl ktory trzeba bedzie wyregulowac tabletkami :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: po antykonceptach.... poprostu mnie trafi a juz nie wspomne mojego mezczyzne takze...:-( jestem od dluzszego czasu rozdrazniona przez to , lapie fochy... wczoraj np po przytulanku zaczely mi lzy leciec nie wiadomo czemu.... bezsensu poprostu nie potrafiez apanowac nad emocjami zwiazanymi z trudnoscia zajscia w ciaze :-( tym bardziej ze jedno dziecko on juz ma i to ze mna jest ciagle cos nie tak :-( a jamu dzieciatka dac nie moge... ehhhh:zawstydzona/y: załamana jestem jak cholera.....:-:)-:)-(

reklama
kochana zrób może sobię bete. wiesz mnie zawsze obsypuje krostkami tuz przy okresie, a od ostatniego okresu w ogole nie zeszły. caly czas pojawiały się nowe. i tak jest ciągle. prócz bóli brzucha nic.... no i braku okresu. Więc może to fasolka??
ja dopiero po 3 teście dopuściłam do siebie myśl że to oe jednak ciąża.
Powodzenia życzę i dzięki za miłe słowa

Zrobiłam test- jestem w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jejku...cieszę sie strasznie...test wyszedł z mocnymi krechami a jestem dwa dni przed okresem...:tak: I w ogole najpierw wyszla kreska od ciąży a potem sie pojawiala ta kontrolna :)
Zadzwonie do lekarza i sie umowie...
Mam nadzieje ze trafie na kogoś dobrego
Dziś w nocy nie gorączkowałam już tak bardzo...w tej chwili 37.3......może wreszcie sie kończy ta infekcja...
Bardzo sie boje czy te dwa dni temperatury zaszkodziły fasolce...baaardzo...:-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki za to maleństwo...żeby tylko zdrowe było

GRARULACJE KOCHANA :-D
Niech to maleństwo teraz zdrowo rośnie w Twoim brzuszku :tak:
I przesyłaj nam tu teraz fluidki fasolkowe :laugh2:

meganne ja tylko nie chce zwariować :-( jutro rano i tak musze isc do lekarza to moze zrobie sobie bete przy okazji a na 14 mam do lekarza jakiegos nowego giniatre wyhaczylam ... ciekawe czy cos znajdzie.... wolalabym zeby mala fasolinke wynalazl ale watpie w to bo jedyne co by moglo oznaczac ze to dzidzia to wlasnie brak okresu, i sluz nadal ciagnacy sie ale zauwazylam ze w jedne dni jest bardziej wodnisty w inne juz taki jak jajo zabarwione mlekiem... ehhh.... pozslucham rady Twojej i pojde jutro z rana na bete to bede miala wyniki juz we wtorek ale swojemu to nawet nic nie mowie..

dziekuje kochana za odpowiedz , milego dnia :tak:

Kochana trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Koniecznie idź do gina skoro @ miałaś 6marca.. trzeba to przebadać i sprawdzić dlaczego tak się dzieje.. :tak:
NO BYLAM JUZ BYLAM NIBY WSZYTKO OK TERAZ TZN 19 MAM USG WIEC NIE ZOSTAJE NIC INNEGO JAK TYLKO CZEKAC:-(DZIEKI ZA WSPARCIE,MILO WIEDZIEC,ZE SA LUDZIE KTORZY MNIE ROZUMIEJA BO CZASAMI SIE CZUJE JAK JAKAS NIENORMALNA,BO WKOLO TE SAME MYSLI:-(JA TEZ TRZYMAM KCIUKI,NAJPIERW ZA 2KRECHY NA TESCIE OWU A POTEM ZA FASOLKE:tak::-)

w tym cyklu nie mierzyłam nic, olałam całą sprawę. w ogóle nie chciałam myślec o planowaniu......
hehe a poza tym nie mam termometru bo moj m go popsuł:p hehehe chciał zobaczyc jak dział:p to zobaczył:p
Życzę Ci dwóch wyraźnych krech na teście owu, a następnie na teście ciążowym:D
NO BO TO WLASNIE TAK JEST MYSLISZ MYSLISZ I NIC A TYLKO WYLUZUJESZ I NIESPODZIANKA.....TYLE ZE WYLUZOWAC WCALE NIE JEST TAK LATWO:crazy:

NO BYLAM JUZ BYLAM NIBY WSZYTKO OK TERAZ TZN 19 MAM USG WIEC NIE ZOSTAJE NIC INNEGO JAK TYLKO CZEKAC:-(DZIEKI ZA WSPARCIE,MILO WIEDZIEC,ZE SA LUDZIE KTORZY MNIE ROZUMIEJA BO CZASAMI SIE CZUJE JAK JAKAS NIENORMALNA,BO WKOLO TE SAME MYSLI:-(JA TEZ TRZYMAM KCIUKI,NAJPIERW ZA 2KRECHY NA TESCIE OWU A POTEM ZA FASOLKE:tak::-)
Dzięki Kochana:tak:
Własnie.. wyluzowac wcale nie jest tak prosto..

hej dziewczyny :) mało się udzielam ale codziennie śledzę wątki :) mam problem ... tabletki yasminelle brałam 3 miesiące poczym odstawiłam 9 marca i zaczęliśmy staranka, dni płodne obliczone więc celowalismy intensywniej. pierwszy cykl po odstawieniu trwał 27 dni, kolejny 29 dni. ostatnią miesiączkę miałam 8 maja i teraz nic już a jest 38 dzień cyklu. mam lekkie bóle piersi, od czasu ostatniej owulacji miałam silne rwania w pachwinach, które przeszły i bóle podbrzusza ( kłucia i uciski mam cały czas) ... wczoraj robiłam test rano - negatywny, choć pokazał cień kilka godzin później ale wiem, że to się nie liczy. przytulamy się nie tylko w wyliczone płodne, mam więc nadzieję że mimo wszystko @ nie przyjdzie... chodzi głównie to że nie mam dużych bóli piersi i zmian na nich, mdłości miałam może ze 3 razy, jestem troszkę bardziej zmęczona ale znacznie, troszkę częściej siusiam, i mam lekkie bóle pleców temperatura około 37 stopni , szyjka macicy wysoko i twarda... czy mimo że test wyszedł negatywnie i nie mam silnych objawów mogę być w ciąży, czy test mógł JESZCZE nie wykazac ciąży mimo że to juz tyle bez miesiączki???? czy któreś z was nie miały typowych mocnych objawów a były w ciąży???

qwas najlepiej zrobisz jak pojdziesz jutro na betke....badanie z krwi da ci pewnosc. a to ze masz male objawy to nic nie znaczy bo niektore co zaszly wcale nie mialy objawow :tak:i testy tez potrafia wychodzic negatywne... takze lec na betke jutro i trzymam kciuki!:tak:

reklama
Do góry