wiktoria12
Mama i żona :)
Własnie na kompa przyszło mi przypomnienie że mam internec zapłacic M jak przyjedzie to pójdzie zapłaci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie piotrek wszystko płaci przez internet 5 zaraz po wypłacieWłasnie na kompa przyszło mi przypomnienie że mam internec zapłacic M jak przyjedzie to pójdzie zapłaci
lunka no co tyA ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
No to adnie dawaj linka pomoge ci szukacA ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam