Eve84
2 lata przerwy.....
to ja jestem z tych co uadaja ze pracuja! koszmarnie sie czuje i marze tylko o podusi i lozeczku!!!! spac!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sie obecnie ucze matematyki. Zostala mi jeszcze fizyka w wersji wloskiej i potem powtorka. Egz. we wrzesniu. Poza tym wiadomo, pranie,sprzatanie, prasowanie, gotowanie itp
Ooo wlasnie, ide wstawic pranko
to ja jestem z tych co uadaja ze pracuja! koszmarnie sie czuje i marze tylko o podusi i lozeczku!!!! spac!!!!!!!!!!!
w zasadzie tak! ;-) ale dobrze by bylo zafasolkowac teraz z wielu powodowTo jest Twoj pierwszy miesiac staranek, prawda?![]()
w zasadzie tak! ;-) ale dobrze by bylo zafasolkowac teraz z wielu powodow![]()
:-) dzieki! kochana jestes!Super by bylo gdyby Ci sie udalo od razu zafasolkowac! W koncu swoje na tym forum juz przezylas, wiec liczy Ci sie do stazu;-);-);-)
A jakie to powody jesli mozna spytac?
:-) dzieki! kochana jestes!
głównym powodem jest choroba meża niedawno stwierdzona a na nia jeste 1 lek na rynku ktory niestety wplywa w 100% na armie wiec nie moze na razie rozpoaczac leczenia biedny i sie meczy z bolu ! bo to choroba reumatologiczna!![]()
no jasne ;-) przeciwciala mam porobione (rózyczkam tokso cytomegalia i chlamydia) i mierze temp od 4 cykliOh... strasznie mi przykroPewnie teraz Twoj M zaluje, ze tak dlugo kazal Ci czekac ze starankami...
Ty robilas sobie w miedzyczasie jakies badania? Mierzylas tempke?
no jasne ;-) przeciwciala mam porobione (rózyczkam tokso cytomegalia i chlamydia) i mierze temp od 4 cykli![]()