Ha-NN-aH
BB fan
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było.
Nawet jesczcze nie nadrobiułam co napisałyście. mam teraz full spraw na głowie. Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie oszukano na allegro.
Babka miała ponad 500 pozytywów, była super sprzedawcą, pozbierała kasę i jak narazie zgłosiło się ponad 300 naciągniętych ludzi
, a to pewnie nie wszytko.
Wsród nich ja
Kupiłam sukienkę, dużo pieniędzy to nie było, ale grosz do grosza i uzbierała niezłą sumkę.
Druga niewiarygodna historia na szafa.pl kupiłam od dziewczyny najszyjnik, zapłaciłam 3 tygodnie temu i NIC, przepadło. Już taka jestem wpieniona, odnalazłam jej matkę, bo gówniara mi się śmieje w twarz
. Z matką też ciężko się dogadać, ale chociaż spokojniej przebiega rozmowa.
Odnalazłam inne poszkodowane i co się okazło, znalazłam kontakt do dziewczyny, która w tym samym czasie znalazła się w identycznej sytuacji. Te same teksty małolata puszcza, więc dałam jej kontakt do matki, może mamusia przejży na oczy że córeczka robi w konia ludzi i kasuje za to kasę.
Nie popuszczę tego, choćbym miał jechać na mazury
Wyobraźcie sobie że rozmawiam z tą dziewczynką i pisze do niej że w tym samym czasie zostałam oszukana na allegro.
A ona do mnie pisze: " Czy ta złodziejka ma nickAleksis2009(specjalnie to podkreślę)"?

A ja na to że TAK. Szlag jasny, ale zbieg okolicznośći.
Patrzcie na to!!!! http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=12357604&type=fb_seller
Musimy teraz sobie nawzajem pomagać w dówch sprawach. W kupie siła.
Ciągle mam cichą nadzieję że baba się opamięta i przyśle te rzeczy, bo gdzie niegdzie między tymi strasznymi komentarzami są jakieś pozytywy.
Dawno mnie nie było.
Nawet jesczcze nie nadrobiułam co napisałyście. mam teraz full spraw na głowie. Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie oszukano na allegro.
Babka miała ponad 500 pozytywów, była super sprzedawcą, pozbierała kasę i jak narazie zgłosiło się ponad 300 naciągniętych ludzi
, a to pewnie nie wszytko.
Wsród nich ja
Kupiłam sukienkę, dużo pieniędzy to nie było, ale grosz do grosza i uzbierała niezłą sumkę.Druga niewiarygodna historia na szafa.pl kupiłam od dziewczyny najszyjnik, zapłaciłam 3 tygodnie temu i NIC, przepadło. Już taka jestem wpieniona, odnalazłam jej matkę, bo gówniara mi się śmieje w twarz
. Z matką też ciężko się dogadać, ale chociaż spokojniej przebiega rozmowa.Odnalazłam inne poszkodowane i co się okazło, znalazłam kontakt do dziewczyny, która w tym samym czasie znalazła się w identycznej sytuacji. Te same teksty małolata puszcza, więc dałam jej kontakt do matki, może mamusia przejży na oczy że córeczka robi w konia ludzi i kasuje za to kasę.

Nie popuszczę tego, choćbym miał jechać na mazury

Wyobraźcie sobie że rozmawiam z tą dziewczynką i pisze do niej że w tym samym czasie zostałam oszukana na allegro.
A ona do mnie pisze: " Czy ta złodziejka ma nickAleksis2009(specjalnie to podkreślę)"?

A ja na to że TAK. Szlag jasny, ale zbieg okolicznośći.

Patrzcie na to!!!! http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=12357604&type=fb_seller
Musimy teraz sobie nawzajem pomagać w dówch sprawach. W kupie siła.

Ciągle mam cichą nadzieję że baba się opamięta i przyśle te rzeczy, bo gdzie niegdzie między tymi strasznymi komentarzami są jakieś pozytywy.
Ostatnia edycja:
no i zazdroszczę przemeblowania u nas w pokoju nie ma już jak wszystko ustawione na styk z miarką w ręku a tak przydałaby się jakas odmiana