reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było.
Nawet jesczcze nie nadrobiułam co napisałyście. mam teraz full spraw na głowie. Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie oszukano na allegro.
Babka miała ponad 500 pozytywów, była super sprzedawcą, pozbierała kasę i jak narazie zgłosiło się ponad 300 naciągniętych ludzi:szok:, a to pewnie nie wszytko.:no:
Wsród nich ja:crazy: Kupiłam sukienkę, dużo pieniędzy to nie było, ale grosz do grosza i uzbierała niezłą sumkę.
Druga niewiarygodna historia na szafa.pl kupiłam od dziewczyny najszyjnik, zapłaciłam 3 tygodnie temu i NIC, przepadło. Już taka jestem wpieniona, odnalazłam jej matkę, bo gówniara mi się śmieje w twarz:wściekła/y:. Z matką też ciężko się dogadać, ale chociaż spokojniej przebiega rozmowa.
Odnalazłam inne poszkodowane i co się okazło, znalazłam kontakt do dziewczyny, która w tym samym czasie znalazła się w identycznej sytuacji. Te same teksty małolata puszcza, więc dałam jej kontakt do matki, może mamusia przejży na oczy że córeczka robi w konia ludzi i kasuje za to kasę.:wściekła/y:
Nie popuszczę tego, choćbym miał jechać na mazury:crazy:
Wyobraźcie sobie że rozmawiam z tą dziewczynką i pisze do niej że w tym samym czasie zostałam oszukana na allegro.
A ona do mnie pisze: " Czy ta złodziejka ma nickAleksis2009(specjalnie to podkreślę)"?:szok::szok::szok:
A ja na to że TAK. Szlag jasny, ale zbieg okolicznośći. :shocked2:
Patrzcie na to!!!! http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=12357604&type=fb_seller
Musimy teraz sobie nawzajem pomagać w dówch sprawach. W kupie siła.:tak:
Ciągle mam cichą nadzieję że baba się opamięta i przyśle te rzeczy, bo gdzie niegdzie między tymi strasznymi komentarzami są jakieś pozytywy.

Ostatnia edycja:
reklama
hannah- ostatnio szukałam informacji na temat jakości ciuchów japan style, na forum jakimś dużo osób pisało, ze od niej zamawia. Może to jakieś zdarzenie losowe, nieszczęścia chodzą po ludziach ,źle nikomu nie zyczę ale moze choroba/wypadek. Sprzedawała a nagle klops. Tak czy owak kasy żal.

Czekam aż mój Hajduczek sie obudzi i idziemy na 2 spacer ( o ile wyjscie po chleb i truskawki jest spacerem).

Zrobiłam to przemeblowanie w końcu, choc już o rozwód sie ocierało, bo małżon nie chciał współpracować kiedy ja tego chciałam.
Teraz tam gdzie miałam haki na obrazy , są regały, więc P. musi od nowa wiercić bo łyse sciany.

Dziewczyny, mające zwykłego kompa, gdzie macie stację dysków. Na biurku mi sie nie mieści, mam na takim regaliku , ale mały skubaniec dosięga i resetuje, włącza-wyłącza. Nauczyłyście już pociechy, ze nie wolno? Mój wie, ale pokusa silniejsza.

Hannah no to trafiła Ci się czarna seria :-(mnie na allegro jeszcze póki co nikt nie oszukał ale w życiu różnie bywa i jeszcze wszystko przede mną ehh Ci ludzie :crazy:
Kangurka rób jak Iwonka mówi wcale nie musisz się rejestrować :tak:
Szopek ja mam na podłodze ale zastawione fotelem bo akcja nie wolno wzbudza tylko większy entuzjazm jak się uda:confused2:no i zazdroszczę przemeblowania u nas w pokoju nie ma już jak wszystko ustawione na styk z miarką w ręku a tak przydałaby się jakas odmiana :cool:

hannah- ostatnio szukałam informacji na temat jakości ciuchów japan style, na forum jakimś dużo osób pisało, ze od niej zamawia. Może to jakieś zdarzenie losowe, nieszczęścia chodzą po ludziach ,źle nikomu nie zyczę ale moze choroba/wypadek. Sprzedawała a nagle klops. Tak czy owak kasy żal.
Możesz mi podac link do tego forum? Chętnie poczytam. Może rzeczywiście coś się stało z dostawą, mam taką cichą nadzieję:sorry:

Ostatnia edycja:
tu Japan style - szał na Allegro - Moda, tandeta czy tandetna moda? - Zeberka.pl w komentarzach, piszą dziewczyny o obsuwie z terminami . Może Tajwańczycy nie zdążyli uszyć.
A o tym sprzedawcy to gdzieś jeszcze indziej , ale nie dojdę gdzie, bo połaziłam nieco i nawet w historii nie znajdę.
Obsuwa jak nic, miesiąc czekam i NIC:wściekła/y: telefony milczą, gg nie odpowiada, na maile nie odpisuje, konto zawieszone:confused2:ludzie się niecierpliwią, zwłaszcza jak coś było kupowane na specjalną okazję.
Dziękuję za link, zaraz poczytam.

My już po spacerku, Amelia tak się wyszalała na placu zabaw, że od razu po obiadku padła jak długa i teraz śpi :tak::-). Wkurzyła mnie jedna baba dziś w piaskownicy. :wściekła/y: Jej synek kopał dołek, ale tak sypał, że obsypywał wszystkie maluchy, które były w pobliżu, więc mówię do niego: "kolego uważaj, bo sypiesz", a ten nic, za chwilę druga mama mówie: "uważaj, nie syp", znów nic...po raz kolejny zwracam uwagę i widzę, że dzieciak się śmieje, to we mnie się już gotuje i pytam go: "bawi Cię to???", na to nagle pojawiła się matka tego chłopca (miał ze 4 lata, więc już kumaty powinien być) i ma do mnie pretensje, że do dziecka się tak nie mówi, a trzeba było zwrócić uwagę, więc mówię, że trzykrotnie uwaga była zwrócona, a do niego nic nie dociera...a ona na to, że była z tyłu i widziała, więc się wkurzyłam i mówię, że skoro widziała, to szkoda, że nie zareagowała...a ta cały czas, że nie mówi się tak do dziecka...no myślałam, że coś mnie trafi...najlepiej zachowała się moja córcia i chyba dobrze, że tak, bo poprostu wyszła z piaskownicy, a ja musiałam chcąc nie chcąc ruszyć za nią :tak:

Ha-NN-aH, przykra sprawa, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni,a na tą małolatę powinnaś złożyć doniesienie na policję

Dziubek, a może Małą ugryzł pająk, a opisu to mi na to wygląda...przyłóż sodę to opuchlizna zejdzie :tak:

ja mam takiego pecha do allegro, że często gęsto jakies uszkodzone dostaję... i spoko wymienią, ale za przesyłkę w jedną stronę musze płacić ja, więc zadny to interes w sklepie taniej by wyszło :wściekła/y:

reklama
Dotkass brak słów na niektórych rodziców... ja nie tak dawno temu będac na placu zabaw zwróciłam kobiecie uwagę, ze pali zaraz przy zjeżdżalni gdzie zjeżdżało mje dziecko a ta wieśniara do mnie jeszcze z mordą że ona tam mieszka dłużej niż ja i że ja jej nie będe mówić gdzie ma palić :wściekła/y:

Do góry