hello dziewczynki
witam po weekendzie....
trzymajcie dzis kciuki bo o 14:30 ide do lekarza - oczywiscie zaraz po zdam relacje co i jak
a teraz za bardzo nie mam czasu zeby posiedziec![]()
pewnie że kciukasy zaciśnięte,bedziemy czekac na wieści

A ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam

no to nieładnie się zabawia 

Juz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szukaotajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci

ale po co mu to?????
ja mojemu to bym za coś takiego chyba głowe urwała,oj miałby gorąco 

bez komentarza

witam:-( bylam u lekarza z Wojtkiem i Gabi cała noc nie spałam bo jak nie jedno cos chcialo to Gabi gorączkowała strasznie ich wysypało mimo ze biora Heviran caly tydzein z głowy zrobilam sobie kubel kawy moze postawi mnie na nogi bo padam na pysk oczywiscie male spiecie bylo z mezem jakby nie wiedzial ze ja nie jestem rozmowna w nocy a tym bardziej ze co sie polozylam to musial mwstac w koncu Zuzia poszla spac na moje miajsce a ja spalm z Gabi w pokoju Wojtek potem wolam tylko tate takze do d.. Juz dawno tak nie miałam :-szok: jak tylko dojde jako tako do siebie to przeczytam co pisayscie na razie musze chalpe doprowadzic do porzadku bo strasznie sie ostatnio lenilam ze sprzataniem choc i tak planuje ze jak sie wychoruja to zrobie gruntowne porzadki pranie poscieli kocu itp itd na razi
oj współczuję Ci asiu.Cierpliwości dużo zycze :-):-):-):-)
Cześć dziewczyny.
Czy wy też tak macie, że jak wasze połówki są w domu to nie sprzątacie, tyko "ogarniacie"?Ja jakoś nie potrafię posprzątać jak mój siedzi w domu.
![]()
ja mam to samo,jak M jest w domu to mam dwa razy więcej sprzatania,drugie dziecko w domu normalnie

przeszkadza mi,to śpi itp i nie mogę się przy nim zorganizować a jak go nie ma to mam ogarniete i czas na kompa i czas na spacery i zabawy z Oliwka i nawet na seriale a jak on jest to jest meksyk w domu 
dziewczynki proszę o kciukasy zaraz przyjedzie do mnie pani z synkiem którym być może będe się opiekowała![]()
kciuki zacisniete ,malinka a Ty nie zwariujesz mając kolejne dziecko na głowie

wiesz na co się porywasz???? 

Ja zmykam szykowac sie do pracy bo po drodze ide na solke
A po pracy jedziemy podpisac umowe:-):-):-)
dowikla po co Ty chodzisz na tą solkę,TY jesteś brazowa jak murzyn

to juz chyba nałóg 

ech no wkleję Wam coś
Moja mama nauczyła mnie :
1. OCZEKIWANIA -"Poczekaj tylko, az ojciec wróci!."
2. OTRZYMYWANIA - "Dostaniesz, jak tylko wrócimy do domu"
3. PODEJMOWANIA WYZWAŃ - "Co ty sobie myslisz? Odpowiedz , jak sie pytam! Nie odszczekuj sie!"
4. LOGIKI - "JAk spadniesz z huśtawki i skręcisz sobie kark, to nie pojedziesz ze mną do miasta"
5. JAK SZYBKO WYKSZTAŁCIĆ ZAINTERESOWANIA - "Nudzisz się? Zaraz ci znajde zajęcie"
6. MIŁOŚCI DO RODZEŃSTWA - "JAk zaraz nie przestaniecie sie kłócic, to każę wam sie pocałować!"
7. ODKRYŁA PRZEDE MNĄ TAJEMNICĘ MOJEGO ISTNIENIA - "JA cie wydałam na ten świat i ja mogę pomóc ci się z nim rozstać"
8. DOCENIAĆ DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ - "Jesli zamierzacie się pozabijać, zróbcie to na zewnątrz- przed chwilą skończyłam sprzątać"
9.RELIGII - "Lepiej się módl , zeby na dywanie nie było śladu"
10. PRZEWIDYWANIA - "Tylko załóż czystą bieliznę na wypadek gdybyś miał wypadek"
11. IRONII - "Śmiej sie a zaraz dam ci powód do płaczu"
12. WIELE WYTRZYMAŁOŚCI - "Będziesz tu siedział, dopóki nie zjesz tego szpinaku"
13.METEOROLOGII - "Wygląda, jakby tornado przeszło przez twój pokój"
14. MODYFIKACJI ZACHOWAŃ - "Przestan zachowywać sie jak twój ojciec"
15. ZAZDROŚCI - "Są miliony dzieci na świecie, które nie maja takich wspaniałych rodziców jak ty"
16. MEDYCYNY - "Jak nie przestaniesz robić zeza, to zobaczysz że ci tak zostanie"
17.EMPATII - "Załóz sweter- dobrze wiem kiedy jest Ci zimno"
18. CZARNEGO HUMORU - "JEsli kosiarka obetnie ci stopy, to nie przychodź z tym do mnie"
19. MOICH KORZENI - "Czy tobie sie zdaje , że urodziłeś sie w stodole?? "
20. ZASAD DORASTANIA - "Jedz warzywa, bo nigdy nie urośniesz!"
no i na koniec....
21. moja mama nauczyła mnie SPRAWIEDLIWOŚCI - "Kiedyś też bedziesz mieć dzieci i mam nadzieje ze będą takie jak ty!"
Pozdrawiam Mamy

dobre