reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jakas epidemia tu u nas panuje czy co;-):-)
Ale sie ciesze:tak:
Jeszcze raz mega gratulacje:tak::tak::tak:
Dziękuję, dziękuję! :-):-):-)
Myszunia bandyto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
...
:-D:-D:-D:-D:-D
To wam niespodziankę sprawiłam, co? :-D:-D:-D
Witam:-)
Wkoncu dotarlam do domu i do laptopa:tak:Prosto po mojej pracy jechalismy podpisac umowe i w sobote sie przeprowadzamy:tak::tak::tak:
Ale sie ciesze:-)
Zaraz poczytam co napisałyscie
Gratulacje! :tak: Wreszcie będziecie mieli spokój! :tak:
dziękuję za kciukasy pomogły:happy:
a więc chłopczyk to franio ma 8 m-cy i jest słodziutki jego mama bardzo miła taka swoja babeczka:tak:narazie franio u mnie będzie tylko jutro w środę i piątek bo w wakacje tatuś się nim będzie zajmował bo to nauczyciel a po wakacjach jak wszystko będzie ok ja:tak:
Malinka, super, że się dogadałaś z Franiem! :tak: Wydaje mi się, że i Antosiowi taki kontakt z innym maluchem dobrze zrobi. Ja zauważyłam, że Piotruś ostatnio lgnie do dorosłych, ale jak widzi dziecko to się chowa za mną i nie chce się bawić :sorry: Mam nadzieję, że żłobek od września poprawi trochę tą sytuację. :tak:

Jakieś dwie godziny temu odwiozłam m na dworzec - pojechał na szkolenie do stolicy, więc dziś i jutro my sami z Piotrusiem urzędujemy w domku! :tak:
Dziś o 10.00 idę do lekarza z tym moim uchem, ciekawe co powie? :eek:

Hej dziewczyny, ja w strasznym biegu, bo do tesciowej, zeby sie prababcia zajac, pielegniarka zachorowaa, a tesciowa do roboty pojsc musi, mala jak na zlosc jeszcze spi...

dostałam pismo z banku ze musze wpisac budynek do ksiegi wieczystej
jutro dzownie do ssadu jakie wnioski(cos nie cos wiem jakie dokumenty),ale chyba tez i troche kasy trzeba na to miec:eek::eek::eek::eek::wściekła/y:
wlansie musze zadzwonic dokladnie sie dowiedziec i jechac zalqtwaiac
tylko skad brac kase na to??????????
No niestey kosztuje, my placilismy tysiac zloty za wpis do ksiegi, jutro wykupujemy mieszkanie i zalatwiamy nowy akt notarialny, a dokladnie, to tesciowa nam wykupuje i zalatwia akt, czytaj oplaca. Do konca tego roku spółdzielcze mieszkanie wykupuje sie doslownie za grosze, pozniej juz bedzie drogo i mus, kupujesz, lub nie wiem co, skoro i tak jest twoje, no ale te przepisy sa tak do d..., ze ja sie gubie, wazne ze tesciowa sie zna..

Jakas epidemia tu u nas panuje czy co;-):-)
Ale sie ciesze:tak:
Jeszcze raz mega gratulacje:tak::tak::tak:
Trza uwazac, ja sie jej boje:-). Ale mamusiom samej radosci i jak juz mówiłam zdrówka na zapas.:-)

Myszunia bandyto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla zmien zdjecie na nk bo ciagl masz choinke w tle:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Bede musiala zmienic:-D:-D:-DDzieki za uwage;-):-)

Witam i ja:-)
Myslalam ze nie zajrze dzisiaj przed praca ale to jest silniejsze ode mnie:-D
Wstałąm wczesniej i posprzatalam kuchnie bo wczoraj zostawilam wszystkie naczynia:-)
Od wczoraj wieczora cały czas pada:no::wściekła/y:Masakra jakas:wściekła/y:
Zaraz zrobie sobie jakies sniadanko i moge siedziec na BB dopoki nie zaprowadze mlodego do przedszkola,bo pozniej prosto do pracy jade

AGNES Kochana:-)
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ Z OKAZJI URODZIN:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI I SPELNIENIA MARZEN
BUZIAKI ODE MNIE I CAŁEJ FERAJNY:-)

No właśnie! Agnes!
Spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, radości, miłości, słońca i uśmiechu na każdy dzionek!
:-):-):-):-):-):-):-)

Jakos nie moge sie wziasc za to sniadanie:szok:Jestem juz glodna a siedze przed tym laptopem jak zaczarowana:-D:szok:
Za chwilke bede budziła mlodego bo uszykowal sobie wczoraj jogurt na lodowke i zeby zdazył go zjesc;-):-)

witajciemoja mała juz nie spi od parwie godziny:wściekła/y:
odprowadzilam Pauline do auta,przychodze i slysze ze chyba szlocha.a ona biedna zdazyla sie naplakac juz jka mnie te 5minut nie bylo.i nic nie slyszalam mimo ze okno bylo otwarte:eek:
a to kocur ja obudzil,malpa jedna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja potem patrze a ona jest podrapana na nosie.
kotu sie zabaw zachcialo ze wlazal do lozeczka i ja podrapala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pogoda pod psem,leje od rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tyle dobrego ze sasiad niepojechal przez ten deszcz do roboty i moze raz dzieciaki odbierze,:eek:

Jakieś dwie godziny temu odwiozłam m na dworzec - pojechał na szkolenie do stolicy, więc dziś i jutro my sami z Piotrusiem urzędujemy w domku! :tak:
Dziś o 10.00 idę do lekarza z tym moim uchem, ciekawe co powie? :eek:
tylko nie zapomnij wspomniec o fasolce!

Hej dziewczyny, ja w strasznym biegu, bo do tesciowej, zeby sie prababcia zajac, pielegniarka zachorowaa, a tesciowa do roboty pojsc musi, mala jak na zlosc jeszcze spi...

No niestey kosztuje, my placilismy tysiac zloty za wpis do ksiegi, jutro wykupujemy mieszkanie i zalatwiamy nowy akt notarialny, a dokladnie, to tesciowa nam wykupuje i zalatwia akt, czytaj oplaca. Do konca tego roku spółdzielcze mieszkanie wykupuje sie doslownie za grosze, pozniej juz bedzie drogo i mus, kupujesz, lub nie wiem co, skoro i tak jest twoje, no ale te przepisy sa tak do d..., ze ja sie gubie, wazne ze tesciowa sie zna..

Trza uwazac, ja sie jej boje:-). Ale mamusiom samej radosci i jak juz mówiłam zdrówka na zapas.:-)
Luna Ty mnie nie strasz ze to tyle kosztuje!
ale to sie jakos inaczej liczy.bede dzownic to sie dowiem.mam nadziejej ze nie tak duzo

Bede musiala zmienic:-D:-D:-DDzieki za uwage;-):-)

Witam i ja:-)
Myslalam ze nie zajrze dzisiaj przed praca ale to jest silniejsze ode mnie:-D
Wstałąm wczesniej i posprzatalam kuchnie bo wczoraj zostawilam wszystkie naczynia:-)
Od wczoraj wieczora cały czas pada:no::wściekła/y:Masakra jakas:wściekła/y:
Zaraz zrobie sobie jakies sniadanko i moge siedziec na BB dopoki nie zaprowadze mlodego do przedszkola,bo pozniej prosto do pracy jade

hehehhe.bb nalog:-D:rofl2:
ja wczoraj bylam u dentysty i u bratowej i nawet mi nie nabrudzili,bo p by sie niezle oberwalo.
dzis mam tylko troche zmywania
na obiad robie mloda kapuste,mlode ziemniaczki z koperkiem:-):-):-)

AGNES Kochana:-)
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ Z OKAZJI URODZIN:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI I SPELNIENIA MARZEN
BUZIAKI ODE MNIE I CAŁEJ FERAJNY:-)

Agnes ode mnie tez wszytskiego naj naj naj.

pewnie tamze swoim juz szaleja:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry