reklama
Dziękuję, dziękuję! :-):-):-)Jakas epidemia tu u nas panuje czy co;-):-)
Ale sie ciesze
Jeszcze raz mega gratulacje![]()
Myszunia bandyto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

To wam niespodziankę sprawiłam, co?

Gratulacje!Witam:-)
Wkoncu dotarlam do domu i do laptopaProsto po mojej pracy jechalismy podpisac umowe i w sobote sie przeprowadzamy
Ale sie ciesze:-)
Zaraz poczytam co napisałyscie

Malinka, super, że się dogadałaś z Franiem!dziękuję za kciukasy pomogły
a więc chłopczyk to franio ma 8 m-cy i jest słodziutki jego mama bardzo miła taka swoja babeczkanarazie franio u mnie będzie tylko jutro w środę i piątek bo w wakacje tatuś się nim będzie zajmował bo to nauczyciel a po wakacjach jak wszystko będzie ok ja
![]()

luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczyny, ja w strasznym biegu, bo do tesciowej, zeby sie prababcia zajac, pielegniarka zachorowaa, a tesciowa do roboty pojsc musi, mala jak na zlosc jeszcze spi...
No niestey kosztuje, my placilismy tysiac zloty za wpis do ksiegi, jutro wykupujemy mieszkanie i zalatwiamy nowy akt notarialny, a dokladnie, to tesciowa nam wykupuje i zalatwia akt, czytaj oplaca. Do konca tego roku spółdzielcze mieszkanie wykupuje sie doslownie za grosze, pozniej juz bedzie drogo i mus, kupujesz, lub nie wiem co, skoro i tak jest twoje, no ale te przepisy sa tak do d..., ze ja sie gubie, wazne ze tesciowa sie zna..dostałam pismo z banku ze musze wpisac budynek do ksiegi wieczystej
jutro dzownie do ssadu jakie wnioski(cos nie cos wiem jakie dokumenty),ale chyba tez i troche kasy trzeba na to miec
wlansie musze zadzwonic dokladnie sie dowiedziec i jechac zalqtwaiac
tylko skad brac kase na to??????????
Trza uwazac, ja sie jej boje:-). Ale mamusiom samej radosci i jak juz mówiłam zdrówka na zapas.:-)Jakas epidemia tu u nas panuje czy co;-):-)
Ale sie ciesze
Jeszcze raz mega gratulacje![]()
Bede musiala zmienicMyszunia bandyto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowikla zmien zdjecie na nk bo ciagl masz choinke w tle![]()

Witam i ja:-)
Myslalam ze nie zajrze dzisiaj przed praca ale to jest silniejsze ode mnie

Wstałąm wczesniej i posprzatalam kuchnie bo wczoraj zostawilam wszystkie naczynia:-)
Od wczoraj wieczora cały czas pada

Zaraz zrobie sobie jakies sniadanko i moge siedziec na BB dopoki nie zaprowadze mlodego do przedszkola,bo pozniej prosto do pracy jade
Jakos nie moge sie wziasc za to sniadanie
Jestem juz glodna a siedze przed tym laptopem jak zaczarowana

Za chwilke bede budziła mlodego bo uszykowal sobie wczoraj jogurt na lodowke i zeby zdazył go zjesc;-):-)

Za chwilke bede budziła mlodego bo uszykowal sobie wczoraj jogurt na lodowke i zeby zdazył go zjesc;-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witajciemoja mała juz nie spi od parwie godziny
odprowadzilam Pauline do auta,przychodze i slysze ze chyba szlocha.a ona biedna zdazyla sie naplakac juz jka mnie te 5minut nie bylo.i nic nie slyszalam mimo ze okno bylo otwarte
a to kocur ja obudzil,malpa jedna

ja potem patrze a ona jest podrapana na nosie.
kotu sie zabaw zachcialo ze wlazal do lozeczka i ja podrapala

pogoda pod psem,leje od rana

tyle dobrego ze sasiad niepojechal przez ten deszcz do roboty i moze raz dzieciaki odbierze,
ale to sie jakos inaczej liczy.bede dzownic to sie dowiem.mam nadziejej ze nie tak duzo
hehehhe.bb nalog

ja wczoraj bylam u dentysty i u bratowej i nawet mi nie nabrudzili,bo p by sie niezle oberwalo.
dzis mam tylko troche zmywania
na obiad robie mloda kapuste,mlode ziemniaczki z koperkiem:-):-):-)
Agnes ode mnie tez wszytskiego naj naj naj.
pewnie tamze swoim juz szaleja

odprowadzilam Pauline do auta,przychodze i slysze ze chyba szlocha.a ona biedna zdazyla sie naplakac juz jka mnie te 5minut nie bylo.i nic nie slyszalam mimo ze okno bylo otwarte

a to kocur ja obudzil,malpa jedna

ja potem patrze a ona jest podrapana na nosie.
kotu sie zabaw zachcialo ze wlazal do lozeczka i ja podrapala

pogoda pod psem,leje od rana

tyle dobrego ze sasiad niepojechal przez ten deszcz do roboty i moze raz dzieciaki odbierze,

tylko nie zapomnij wspomniec o fasolce!Jakieś dwie godziny temu odwiozłam m na dworzec - pojechał na szkolenie do stolicy, więc dziś i jutro my sami z Piotrusiem urzędujemy w domku!
Dziś o 10.00 idę do lekarza z tym moim uchem, ciekawe co powie?![]()
Luna Ty mnie nie strasz ze to tyle kosztuje!Hej dziewczyny, ja w strasznym biegu, bo do tesciowej, zeby sie prababcia zajac, pielegniarka zachorowaa, a tesciowa do roboty pojsc musi, mala jak na zlosc jeszcze spi...
No niestey kosztuje, my placilismy tysiac zloty za wpis do ksiegi, jutro wykupujemy mieszkanie i zalatwiamy nowy akt notarialny, a dokladnie, to tesciowa nam wykupuje i zalatwia akt, czytaj oplaca. Do konca tego roku spółdzielcze mieszkanie wykupuje sie doslownie za grosze, pozniej juz bedzie drogo i mus, kupujesz, lub nie wiem co, skoro i tak jest twoje, no ale te przepisy sa tak do d..., ze ja sie gubie, wazne ze tesciowa sie zna..
Trza uwazac, ja sie jej boje:-). Ale mamusiom samej radosci i jak juz mówiłam zdrówka na zapas.:-)
ale to sie jakos inaczej liczy.bede dzownic to sie dowiem.mam nadziejej ze nie tak duzo
Bede musiala zmienicDzieki za uwage;-):-)
Witam i ja:-)
Myslalam ze nie zajrze dzisiaj przed praca ale to jest silniejsze ode mnie
Wstałąm wczesniej i posprzatalam kuchnie bo wczoraj zostawilam wszystkie naczynia:-)
Od wczoraj wieczora cały czas padaMasakra jakas
Zaraz zrobie sobie jakies sniadanko i moge siedziec na BB dopoki nie zaprowadze mlodego do przedszkola,bo pozniej prosto do pracy jade
hehehhe.bb nalog

ja wczoraj bylam u dentysty i u bratowej i nawet mi nie nabrudzili,bo p by sie niezle oberwalo.
dzis mam tylko troche zmywania
na obiad robie mloda kapuste,mlode ziemniaczki z koperkiem:-):-):-)
AGNES Kochana:-)
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ Z OKAZJI URODZINZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI I SPELNIENIA MARZEN
BUZIAKI ODE MNIE I CAŁEJ FERAJNY:-)
Agnes ode mnie tez wszytskiego naj naj naj.
pewnie tamze swoim juz szaleja

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moj p dzis do chirurga idzie,az sie boje.....
mam nadzieje ze to nic powaznego
mam nadzieje ze to nic powaznego

Podziel się: