A co mu się stało? Bo ja chyba nie w temacie jestem.moj p dzis do chirurga idzie,az sie boje.....
mam nadzieje ze to nic powaznego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mu się stało? Bo ja chyba nie w temacie jestem.moj p dzis do chirurga idzie,az sie boje.....
mam nadzieje ze to nic powaznego![]()
A co mu się stało? Bo ja chyba nie w temacie jestem.![]()
ANABUBKA
Trzymam kciuki za Twojego m
A co ja mam na obiad to nie mam pojeciaM siedzi w domu i pewnie kupi mi spaghetti i jak wroce to sobie odgrzeje:-)
Dziewczynkom uszykowałam juz słoiczki ,a Dominik na szczescie je w przedszkolu:-)
Bede musiala dzwonic do M co i kiedy ma Im dawac bo wczoraj nie dal nawet Wiktorii antybiotyku![]()
Oczywiscie ze dałama dalas rozkaz o ktorej ma dac antybiotyk???????/nie??? to co sie dziwisz
moja mala nie chce tknac sloiczkow juz od dawna.jak jej na wielkanoc kupilam to mi plula zupka ze sloiczka
kurcze przez to ze sie nie wyspala bo poszla o 22 spac to teraz chodzi i marudzi![]()