reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANABUBKA
Trzymam kciuki za Twojego m:tak::tak::tak:

A co ja mam na obiad to nie mam pojecia:no:M siedzi w domu i pewnie kupi mi spaghetti i jak wroce to sobie odgrzeje:-)
Dziewczynkom uszykowałam juz słoiczki ,a Dominik na szczescie je w przedszkolu:tak::-)
Bede musiala dzwonic do M co i kiedy ma Im dawac bo wczoraj nie dal nawet Wiktorii antybiotyku:no::wściekła/y:

A co mu się stało? Bo ja chyba nie w temacie jestem. :sorry:

w srode nie mogl reka ruszyc bo tak go bark bolal(podobno wczesniej pobolewal).byl u rodzinnego,dostal antybiotyk i przeciwzapalne i lepiej,ale od razu dostal skierowanie do chirurga(dziwne ze nie do ortopedy).
no i w koncu dzis ma jechac po robocie.
cos mu tam nielze w tym barku chrupie.
pewnie mu rtg zrobia,boje sie zeby mu w gips nie wsadzili,bo nie dosc ze zwolnienie,to w domu nic mi nie pomoze nawet przy malej,a jeszcze dodatkowa fucha mu sie trafila:-:)-:)-(

ANABUBKA
Trzymam kciuki za Twojego m:tak::tak::tak:

A co ja mam na obiad to nie mam pojecia:no:M siedzi w domu i pewnie kupi mi spaghetti i jak wroce to sobie odgrzeje:-)
Dziewczynkom uszykowałam juz słoiczki ,a Dominik na szczescie je w przedszkolu:tak::-)
Bede musiala dzwonic do M co i kiedy ma Im dawac bo wczoraj nie dal nawet Wiktorii antybiotyku:no::wściekła/y:

a dalas rozkaz o ktorej ma dac antybiotyk???????/nie??? to co sie dziwisz:rofl2:
moja mala nie chce tknac sloiczkow juz od dawna.jak jej na wielkanoc kupilam to mi plula zupka ze sloiczka:rofl2:
kurcze przez to ze sie nie wyspala bo poszla o 22 spac to teraz chodzi i marudzi:crazy:

a dalas rozkaz o ktorej ma dac antybiotyk???????/nie??? to co sie dziwisz:rofl2:
moja mala nie chce tknac sloiczkow juz od dawna.jak jej na wielkanoc kupilam to mi plula zupka ze sloiczka:rofl2:
kurcze przez to ze sie nie wyspala bo poszla o 22 spac to teraz chodzi i marudzi:crazy:
Oczywiscie ze dałam:tak::tak::tak::-DJeszcze dzwonilam do Niego jak spaly ze jak sie obudzi i wypije herbate to ma Jej dac 2,5ml cecloru:tak::tak::tak:
Moje uwielbiaja słoiczki-zreszta czego One nie lubia:-D:-D:-D
Dzisiaj maja warzywa z delikatna ryba:tak:
Ten maly paskud nie chce mi wyjsc z wyra:no::no::no:

Zmykam sie ubierac dziewczynki
Do wieczora:-)

telefon do sadu zalwtowiny-potrzebuje 2 dokumentow ze satrostwa i potem do sadu.w sadzie oplata 60zl.ufffff...dobrze ze tylko tyle
chyba powiem swojemu zeby po drodze do chirurga polecail do satrwostwa od razu

reklama
Do góry