reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Agnes
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, UŚMIECHU NA CODZIEŃ, DUUUUUUŻO MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ

cześć dziewczyny;-);-);-);-)

cześć dziewczyny;-);-);-);-)
skąd ja to znam??? "bo komputer jest dla ciebie ważniejszy ode mnie" to był cytat z mojego mMoj uważa ze forum to głupota i ze powinnam sie zajac czymś innym.Ale kij mu w oko i tak na forum bede

agunia-ln
kochanie a może on szykuje coś extra na wieczór i dlatego udaje, że niby nie pamięta bo chce Ci zrobić super niespodziankęMój M niestety zapomniał o moich urodzinachjest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam
:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Mój M niestety zapomniał o moich urodzinachjest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam
:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
a moze szykuje jakas niepsodzianke?????????
co Ty ,zapomniał na bank :-kochanie a może on szykuje coś extra na wieczór i dlatego udaje, że niby nie pamięta bo chce Ci zrobić super niespodziankę![]()
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
skąd ja to znam??? "bo komputer jest dla ciebie ważniejszy ode mnie" to był cytat z mojego m![]()
moj mi takich tesktow nie rzuca bo sam jak moze to pol dnia siedzi przed komem wiec bym zaraz wypomniala:-)
tymabrdziej ze w domu wszytsko zrobione co potrzeba
nie chodze ani do szkoly ani do pracy iwec jakas rozrywak mi sie nalezy:-):-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
co Ty ,zapomniał na bank :--
-
-
-
-(
zobaczysz wroci z pracy z bukietem kwiatow!!!!!!!!!!:-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Myszunia kalendarz sie konczy!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
lipca juz nie ma
lipca juz nie ma

reklama
agunia-ln
trochę wiary kobieto we własnego mco Ty ,zapomniał na bank :--
-
-
-
-(

dobre podejściemoj mi takich tesktow nie rzuca bo sam jak moze to pol dnia siedzi przed komem wiec bym zaraz wypomniala:-)
tymabrdziej ze w domu wszytsko zrobione co potrzeba
nie chodze ani do szkoly ani do pracy iwec jakas rozrywak mi sie nalezy:-):-):-):-)

Podziel się: