reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam kobietki... bylam u ginekologa , naprawde swietny facet swietny lekarz.... zbadal mnie dokladnie :)

dzieki niemu mi troche optymizmu wrocilo :) i zaczelam zyc a nie sie smucic bo wiem na czym stoje ;-)
No i bardzo dobrze. Dobry lekarz to skarb, na którego bardzo trudno trafić.
Trzymam kciuki:-)
A ja zrobiłam dziś testa owu i wszła druga czerwona (i M mówi, że taka jak ta druga) krecha:tak::-) Także owu się zbliża, tempka dziś tez skoczyła na 36,35:tak: Dzis owocna nocka:-D
Trzymajcie kciuki by wreszcie w tym cyklu nam wyszlo..:tak:
No to się będzie działo:-) Bidny ten twój Męzulo;-) Wykończysz go:-)
Daj jutro znać jak badania. Ja dziś byłam u Gina. no i zrobilam z rana jeszcze jeden test:p heh taka mała mania:p
Poszłam zapisałam się na USG na : hehehe śmiech na sali 20tego lipca
jutro może mi się uda wyrwać z roboty i pujde prywatnie... matko ....
Mam nadzieję, że z fasolką jest ok.
Meganne, nie martw się na pewno będzie dobrze. :-) Gratuluję:-)
Dziwne że musisz się wyrywać z pracy żeby zrobić prywatnie badania. .. ja tam o państwowym leczeniu mogę zapomnieć, nie ma takiej opcji żebym wybrała się państwowo:eek:

reklama

Dziwne że musisz się wyrywać z pracy żeby zrobić prywatnie badania. .. ja tam o państwowym leczeniu mogę zapomnieć, nie ma takiej opcji żebym wybrała się państwowo:eek:

heheh mój M mnie dziś ma zapisać, więc jutro przed pracką skoczę. Ale wiecie co?? Jestem pewna że wszystko jest OK:-)
Dziękuję za gratki:-):-):-)
Dam Wam jutro znać jak było...
Aha dziewczynki szukam dobrego Gina w warszawie , prywatnego bądź państwowego. wszystko jedno
byle by dobry
buuziolki i dziewczynki trzymam za Was kciuki

Dziewczyny mam problem! jestem juz w 10 tygodniu ciązy ale martwie sie bo wczoraj zaczełam gorączkowac niby nie duzo kresek wyszło bo wahało sie między 37,5 a 38,2 słyszałam ze mozna wziąść paracetamol i miałam wziąść apap ale akurat nie było w domu juz to robiłam okłady zimne na kark i czoło i piłam co chwile gorącą herbatkie z sokiem z malin cytryną i miodem i powoli spadało dziś wręcz odwrotnie już temp. 36,7 ale bardzo osłabiona jestem bo na jedzenie to ja wogóle nie moge patrzec na nic nie mam ochoty chodzi o jedzenie na szczescie w czwartek ide do lekarza gin. i mam nadzieje ze ta wstretna goraczka nie zrobiła krzywdy mojej dzidzi no i cały czas biore ta luteinkie na podtrzymanie.

A u mnie tempka dziś znów w górę skoczyła:-) 36,45 już:tak:Oby rosła jak najwyżej:tak:

Mój M to w siódmym niebie jest za te gwałty;-):-D:-D

A ja zrobiłam dziś testa owu i wszła druga czerwona (i M mówi, że taka jak ta druga) krecha:tak::-) Także owu się zbliża, tempka dziś tez skoczyła na 36,35:tak: Dzis owocna nocka:-D

Trzymajcie kciuki by wreszcie w tym cyklu nam wyszlo..:tak:

NAPEWNO SIĘ UDA TRZYMAM KCIUKI!!!!:-)
Dzięki:tak::-)

bylam dzisiaj u gin. jestem w 6 tygodniu ciazy i tez dostalam luteine:/ dopochwowo
trzymam za was kciuki dziewczyny

Dziewczyny mam problem! jestem juz w 10 tygodniu ciązy ale martwie sie bo wczoraj zaczełam gorączkowac niby nie duzo kresek wyszło bo wahało sie między 37,5 a 38,2 słyszałam ze mozna wziąść paracetamol i miałam wziąść apap ale akurat nie było w domu juz to robiłam okłady zimne na kark i czoło i piłam co chwile gorącą herbatkie z sokiem z malin cytryną i miodem i powoli spadało dziś wręcz odwrotnie już temp. 36,7 ale bardzo osłabiona jestem bo na jedzenie to ja wogóle nie moge patrzec na nic nie mam ochoty chodzi o jedzenie na szczescie w czwartek ide do lekarza gin. i mam nadzieje ze ta wstretna goraczka nie zrobiła krzywdy mojej dzidzi no i cały czas biore ta luteinkie na podtrzymanie.
Gratulacje Kochane!! :tak::-)

Gratulacje ;)

Witam kochane :* ja dzis ide do gina na badania z tym brzuchem :( moze sie dowiem czemu tak boli..
Odezwij się jak wrócisz Kochana i powiedz co i jak:tak:Trzymam kciuki by wszytsko było dobrze:tak:

Hej kochane :*

Wróciłam od lekarza.. :( Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek :( mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić :( ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie :(

reklama
Hej kochane :*

Wróciłam od lekarza.. :( Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek :( mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić :( ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie :(
KOCHANA NIE LAM SIE,NAJPIERW TEST,POTEM JESLI WYNIK POZYTYWNY BEDZIE TO TRZEBA MYSLEC DALEJ:tak:A POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE LEKARZE NIE ZAWSZE MAJA RACJE I NIE MUSI BYC TAK ZLE:tak::-)NIE MA CO SIE MARTWIC NA ZAPAS,BO TAK TO MOZNA ZWARIOWAC....TRZYMAJ SIE....JESTESMY Z TOBA,GLOWA DO GORY;-)

Do góry