reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
czerwone_mysz.gif

ode mnie tez wszytskiego najlepszego;)zeby szybko wyszla z cielecego wieku:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:

no wlasnie!a co jest w powietrzu????????? zmiany pogdy co chwile.!jednego dnia upal a drugiego 10stoni i jak ludzie maja nie chorowac:sorry:

reklama
asia jak ospowe dzieci???????
patrysia idzie z sewim na szczepienie??????czegoś nie doczytałam:sorry:niech nie szczepi dziecka po gorączce:no:u nas po antybiotyku pani doktor przekłada szczepienie o miesiąc a po przeziębieniu gorączkowaniu o 10 dni mówi że to dla bezpieczeńbstwa dziecka:tak:

totalny dom wariatów :wściekła/y:Wojtek jest nieznosny nudzi sie Gabi mi gorączkowala jedna nocke mmialma z glowy dzis znowu beczy nie wiadomo o co jej chodzi tzn ja wiem o co chodzi to wina Wojtka bo sie z nia drazni:wściekła/y::wściekła/y: Bardzo zsypane Gabi na buzi musze pilnowac zeby sie nie drapala z jedzeniem tez nie najlepiej widomo ale mysle ze juz ok piatku powinno byc lepiej Jak mnie nie zamkna u czubków to bedzie cud boski :-(

moja julia jest u mojej mamy i dzisiaj też były u lekarza bo jula strasznie kasłała dostała leki coś na katar chyba atekortin i mama mówi że doktor powiedział że coś jest w powietrzu bo dużo dzieci chorych:eek:
bo to wszystko przez tą beznadzieją pogodę :tak::tak::tak::tak: jest ciepło a przez pare minut robi sie zimno,deszcz leje,wiatr i znów za chwile ciepło.i jak tu nie chorować.nie wiadomo jak się ubierać bo co chwila inaczej na dworze.masakra jakaś.

totalny dom wariatów :wściekła/y:Wojtek jest nieznosny nudzi sie Gabi mi gorączkowala jedna nocke mmialma z glowy dzis znowu beczy nie wiadomo o co jej chodzi tzn ja wiem o co chodzi to wina Wojtka bo sie z nia drazni:wściekła/y::wściekła/y: Bardzo zsypane Gabi na buzi musze pilnowac zeby sie nie drapala z jedzeniem tez nie najlepiej widomo ale mysle ze juz ok piatku powinno byc lepiej Jak mnie nie zamkna u czubków to bedzie cud boski :-(
Asiu wytrzymasz :tak::tak::tak::tak: jeszcze troszkę i bedzie po wszystkim :tak::tak::tak::tak: dasz radę :-)

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:
Gratulacje dla Adama :tak:
ja mysle wywiez swoje starszak ina jakis czas do tesciow tym bardziej ze mam klopoty z sercem i nie moge sie denerwowac :tak:;-)

reklama
bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?
o kurcze asia co ty piszesz:szok::szok::szok::szok:kochana to uważaj na siebie trochę odpuść mniej nerwów........i może uda wam się choć na weekend załatwić opiekę nad dziećmi i nodpocząć:tak::tak:moja ciocia miała kiedyś lekki zawał o który7m nie wiedziała nawet:tak:

Do góry