reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

no to Gratulacje dla Adama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdolny z niego chłopak :-)

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?
Asiu :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to nie mozesz sie denerwować,wiem że łatwo jest mówić ale z tym nie ma żartów.moze możesz komus z rodziny podesłać dzieciaki na pare dni,bys podładowała akumulatory.:tak::tak::tak::tak:

reklama
Malinka nie pierwszy i nie ostatni podejrzewam Kiedys juz tak mialm w nocy tylko jeszcze gorzej bo wogole zimno mi sie zrobiilo nic nie moglam powiedziec lezalam kolo meza i nawet nie moglam sturchnąc go ze cos sie dziej widzialm siebie ja leze bezradna tak jakbym nad soba byla rozumiesz?czesto mnie lewa reka boli drętwije nic nie moge utrzymac no i tchu czasmi brak a czasmi to serce mi tak wali jak by mialo za chwile wyskoczyc

no to Gratulacje dla Adama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdolny z niego chłopak :-)

Asiu :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to nie mozesz sie denerwować,wiem że łatwo jest mówić ale z tym nie ma żartów.moze możesz komus z rodziny podesłać dzieciaki na pare dni,bys podładowała akumulatory.:tak::tak::tak::tak:
teraz dzieci czesciej rchodza na weekend do moich rodzicow bo niedaleko mieszakja ale jak chore to widomo ze musza byc w domu aja glupia i sie bardzo wszystkim przejmuje a juz jak choruja dzieci czy maz to warjaci dostaje

oj kochana znam to za dobrze...trzymaj się jakoś i pomyśl sobie że coraz blirzej ich wyzdrowienia:tak::tak::tak::tak:

mi mój synek dziś znów uświadomił że jeszcze 3 dni i wakacje........jakoś mnie to nie cieszy:sorry::sorry::sorry:
a muszę wam pochwalić się adam olimpiade z anglika zaliczył na 3 miejscu na 80 możliwych punktów miał 71:tak:po wakacjach kolejny szczebel go czeka:tak:

to pogartulowac!!!!!!!!:-)

bylam w szpitalu w poniedzialek wieczorem bo cos mi sie dzialo maz poszedl ze mna tracilam świadomosc i lewa strona byla jak sparalizowana robili mi EKg mialma ponoc kiedys stan przedzawalowy :szok: lekarz mi dla na wzmocnienie jakies leki i kazal odpoczywac a najlepiej zeby ktos inny zajal sie dzicmi a ja zmezem powinnam jechac na wczasy Taki smieszny lekarz kroplowe dostalam i przyszlam do domu Tem stan przedzawałowy mnie robroił całkowicie powiem Wam ze patrzylam na lekarza jak na wariata ale mowi ze to moaliwe jak sam jestem z dziecmi i jak u mnei w rodzinie byli sercowce niezle co ?

oj Asiu to nieciekawie:no:
mniej stresu kobieto

Asia to nie są żarty,zadbaj o siebie i się nie denerwuj tylko musisz teraz więcej odpoczywać :tak::tak::tak::tak:
tak robie wiecej sobie odpuszczam a ciezsze parce robi mąz jak jest w domu bo wie ze ja nie moge i nie czepia si e tak jak wczesniej a lekarz mi jeszcze mowil ze 3 cesarki tez swoje zrobilo bo zauwazyl ze utykam na prawa noge bo do tego ze z lewym biodrem cos mi sie dziej to sie nie przyznalam takze jak tylko dzieci dojda do siebie zebym je mogla zawiezc do dziadkow wybieram sie do ortopedy musze zrobic rentgen i prawgo i lewego biodra Prwae juz mialam operowane jako dziecko bo mialbym krotsza noge o 3cm wszysko jest fajnie jak czlowiek jest zdrowy

dzieki dziewczyny za wsparcie dobrze ze mam komu sie wyzalic :zawstydzona/y::tak: wiem ze czasami grzeszę narzekajac na dzieci bo wiem ze mogloby ich wcale nie byc tyklo czasmi jest mi tak cholernie ciezko ze ma dosc ale to chyba kazda z nas tak ma
ide powiesic pranie i ogarnac chtke moze dogonie Wojtka zeby troche zrobil matmy a nie dokuczal Gabi :wściekła/y:

reklama
Do góry