P
patrysia*
Gość
Robiłam cytomegalie oznaczenie jej to CMV IGG i nie wiem teraz nie wiem jak ja się boje:-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety:--
-(i tylko zostanie mi usunięcie ciąży bo wiemy jak takiemu dziecku jest ciężko w życiu i juz wiemy że niebędziemy się starać o kolejne dziecko BOŻE DLACZEGO TAK MI ŹLE JA TYLKO PŁACZE I NIEWIEM CO ZROBIĆ :-
-(
CHyba Badaicka pisała cośik Tobie na ten temat...Dziewczynki która z Was zna się na prawie rodzinnym - nie pamiętam czy wikulaa czy loree a moze ktoś innyByłabym wdzieczna za info na priva:-)
Robiłam cytomegalie oznaczenie jej to CMV IGG i nie wiem teraz nie wiem jak ja się boje:--(
Kotecek!!!!!!!! a ty konsultowałaś wyniki z lekarzem czy sama zawyrokowałaś???Dzisiaj czy jutro mam iść i co ja mam powiedziec :-(tzn że moja dzidzia może być zdrowa ja nie wiem co ja mam myśleć tak mi źle ja kocham moje dziecko:-(
Wyniki dopiero w poniedziałek skontaktuje z ginekologiem bo mam wizyte dopiero wtedy i powie mi coś więcej ale zrobie tak jak mówi EVE jutro postaram się zrobic badanie to na IMG i zobaczymy wtedy dodatkowo co ginekolog powie ale ja mam złe myśli boje sie tak strasznie:-(cała sie trzesę mam nadzieję że będzie dobrze oże a pisze ze przy tym zakażeniu to są poronienia samoistne a ja przecież plamiłam jak ja się boje mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze ja nie wiem co jak się okaże że teraz się zakaziłam ja zwariuje :--
-(