reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Ilaria najlepsze życzenia dla Antosia na pierwsze urodzinki!!!!!!!
oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie:tak:

ja tez cos ostatnio nie moge forumowac :sorry2::dry:
Agaty nie ma chwilowo w pracy. Myślę że może mieć problem z kompem w domu skoro się nie pokazuje na forum. Pewnie się wkrótce odezwie ;-)

reklama
agawaszkoda, że nie zajechałaś;-) aż uciekłam z kościoła po kazaniu żeby zdążyć:-D
mnie też naukowe hobby pochłania:tak: najgorsze, że sporo w nie inwestuję a nie wiem czy kiedyś to odrobię:confused:

minitak mi chodziła po głowie ta ulica św. K. i dziś mnie oświeciło, codziennie jeżdżę tamtędy z pracy do pracy;-)
a jak interesują Cię farby do malowania domu to tylko tikkurila;-)

ania atrakcji u Was z każdej stony:-) super:-)

aguniamachałam Ci, że do przychodni jedziemy. Zosia przeziębiona:dry:

My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień bo w piątek muszę do Krakowa pojechać na 16:15 a Dawidowi kończy się chorobowe i jest mnóstwo fomalności. Wstaliśmy przed 4. bo pojechałam zawieźć Dawida do szpitala żeby zarejestrował się do ortopedy. Dzisiaj był 2 i udało się. Mimo obaw lekarz wypisał mu wszystkie potrzebne papiery i teraz jeszcze musi w piątek jechać do lekarza żeby dostać uzdolnienie do pracy.
Dowiedział się że żeby do neurochirurga w 1 i 3 środę miesiąca zapisują tylko 2 osoby. Facet żeby zmieścić się przyszedł do szpitala wczoraj o 9. rano i czekał w kolejce do dzisiaj :szok:. Druga osoba której udało się zapisać stała tam od wczoraj od 15. :baffled: Jak dla mnie to jest jakiś kosmos :angry::baffled::szok::nerd:

llaria wszystkiego najlepszego dla Antosia
01028.jpg

Dopiero teraz zauważyłam suwak ...
A truskawki będą ... w razie czego sobie zamroź jak się boisz ze zabrakni
e :tak:

reklama
Do góry