miranda
Fanka BB :)
uciekam pospać, miłego dzionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anka, ja podobniesempe ja się z malutką umawiam na 12-14 lipca))
wow, to ja Cię podziwiamno tylko zebyscie dotrzymały słowa z tymi terminami:-) bo zamiast wylegiwać się na plaży będę ciągle do komórki zaglądać:-)
mam zamiar przymierzyc dzis strój kąpielowy;-) w jednoczęsciowy to ja się mieszcze bo jak na basen chodzę to nawet nawet ale mam zamiar w dwuczęściowy wskoczyć hihihih
Jeny ja ze swoim celulitem to muszę mieć strój po kolana .Latem jak dam radę wejść do jeziora to mam taką cienką sukienkę tylko jeszcze małż musi mnie na jkaś odludną plażę wywieść;-)no tylko zebyscie dotrzymały słowa z tymi terminami:-) bo zamiast wylegiwać się na plaży będę ciągle do komórki zaglądać:-)
mam zamiar przymierzyc dzis strój kąpielowy;-) w jednoczęsciowy to ja się mieszcze bo jak na basen chodzę to nawet nawet ale mam zamiar w dwuczęściowy wskoczyć hihihih
Mnie taka pogoda wykańcza bardziej niż upały .Ja jestem meteo...patką nie wiem jak się to pisze i na takie zmiany raz słońce raz deszcz to siedze jakbym w głowę dostała ,a jak jest duchota to już całkiemCzesc laski
chogata przeciez jest ladna pogodanie ma co narzekac
Moja torba tez jeszcze pusta w szafie stoi ale trzebaby sie za nia wziac....