reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

My już zaliczyliśmy jazdę próbną w nowym foteliku...chyba jest wygodny bo Bartek pięknie zasnął. Mamy Bebe Confort Iseos.

Aga to taki Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt

My wczoraj bylismy w sklepie dziecięcym i sprzedawca polecil nam fotelik 9-36kg ktory ma wszystkie atesty i przeszedl proby zderzeniowe...kosztuje ponad 700zl ale podono juz zaden inny nie bedzie nam potrzebny
Recaro Young Sport do 36 kg - Foteliki dla dzieci - Recaro Young Sport do 36 kg od 724.00zł

Ale sprzedawca powiedzial ze Jula jesy jeszcze zamała żeby jeżdzila juz w foteliku 9-36 :szok::szok::szok::szok:

reklama
My tez sie nad nim zastanawiamy znalazłam na alegro za 360zl ale jeszcze musze go zobaczyć na zywo jak wyglada zanim bysmy sie zdecydowali na zakup. Niby jest do 5 czy 6 roku zycia.
FOTELIK BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA 0-25kg Wwa wys=0 (665678626) - Aukcje internetowe Allegro

ja bym chciala chyba zielony odcien albo stalowy

ooo, faktycznie tańszy, ja dałam za niego u nas w sklepie równo 400zł, mamy kolor titan - taki mi się podoba no i jest praktyczny :tak: i naprawdę dobrze się sprawdza, dla takich maluchów jak nasze jest taka podkładka że mają tak jak w tych fotelikach do 13 kg niby kołyska, później się to wyciąga jak dzidziol dobrze już siedzi, zagłówek też jest regulowany, a no i ta wkładka przy której są pasy 5 punktowe jest wyciągana jak dziecko ma chyba 18kg, i jest taka osłonka tułowia do pasów tych normalnych. Dokladnie tego nie opiszę, najlepiej faktycznie obejrzeć na żywo i żeby sprzedawca pokazał te funkcje, ale ja jak najbardziej polecam :tak:

ooo, faktycznie tańszy, ja dałam za niego u nas w sklepie równo 400zł, mamy kolor titan - taki mi się podoba no i jest praktyczny :tak: i naprawdę dobrze się sprawdza, dla takich maluchów jak nasze jest taka podkładka że mają tak jak w tych fotelikach do 13 kg niby kołyska, później się to wyciąga jak dzidziol dobrze już siedzi, zagłówek też jest regulowany, a no i ta wkładka przy której są pasy 5 punktowe jest wyciągana jak dziecko ma chyba 18kg, i jest taka osłonka tułowia do pasów tych normalnych. Dokladnie tego nie opiszę, najlepiej faktycznie obejrzeć na żywo i żeby sprzedawca pokazał te funkcje, ale ja jak najbardziej polecam :tak:
o dziekuje za opis:tak::tak::tak: ja wlasnie tez mysle nad stalowym albo tym zielonym ale stalowy faktycznnie chyba praktyczniejszy wiadomo ze przy dziecku wszystko sie szybciej brudzi:-p:-p:-p

a Bartek jaki był zdziwiony jak go posadziłam w nowym foteliu :-D ale później już tak dumnie siedział i może sobie z wysokości patrzeć przez okno :tak: więc zadowolony :blink:

a jak on sie rozklada na pollezaco????? dziecku wygodnie gdy np usnie????

no więc jest opcja albo całkiem siedząca, albo lekko pochylona, albo bardziej pochylona. Bartek jeździ narazie w tej pozycji najbardziej pochylonej i ona jest trochę mniej leżąca niż w tych fotelikach do 13 kg, ale Bartek spokojnie sobie tak śpi.

reklama
Do góry