reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu :confused::confused::confused:

albo pieczesz lane ciasto-wrzucasz na surowe truskawki i pieczesz.:-)

anabubka to pewnie się już miłego sąsiedztwa zza płotu doczekać nie możesz co:confused::confused::-p:-p:-p:-pa mają dzieci????

maja.jest 11dni mlodszy od Weroniki,moj chrzesniak w dodatku

dzwoniła moja julia że była z babcią na zakupach w 5-10-15 i babcia kupiła jej 3 bluzy 2 paty spodni getry majteczki skarpwtki jupi mniej ja będe musiała kupić:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
może i adam coś wyciągniie od babci:tak::tak::tak::tak:
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulki:tak::tak:julce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiło:szok:ale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie:tak:

Dobra taka babcia co ubiera dzieci :tak: Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi :tak: A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam :-D:-D:-D Bo nie mam gdzie upychać

reklama
Do góry