badaicka
Paulusia i Filipek
Kasiu masz sliczniusie włoskiz ta urodą to taki żart:-) na priva wysle Ci link do profilu:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu masz sliczniusie włoskiz ta urodą to taki żart:-) na priva wysle Ci link do profilu:-)
mnie zatkało jak przeczytałam rozmowę na gg... myslałam ze tego nie przetrwam, a jednak zyję;-) i dzidzia też, a jak mnie kopie:-):-)
Rany BoskieSlonce powiem tyle...przechodzilam cos podobnego, bylam przez to 1 noga na tamtym swiecie, swiat runa, stracil barwy, byl czarno-bialy, a moimi towarzyszami zycia byly 4 sciany w pokoju, stracilam przyjaciol, sens zycia, tylko mama trwala przy mnie ... a popatrz teraz, cudowna cora, me oczko w glowie - WIKTORIA - ZWYCIESTWO dlatego tak ma na imie, ona nadala sens mojemu zyciu, wyciagnela z samego dna, przykleila na poczatku sztuczny usmiech na twarzy potem szczery i prawdziwy, wyrprowadzila do ludzi, nadala kolorow zwyklemu porankowi i sprawila ze jestem tu i teraz :-) do tego poznalam cudownego mezczyzne, mojego ukochanego M i teraz jestem w ciazy 2 raz, wszystko sie ulozylo, musialam osiagnac dna by moc sie odbic i wyplynac na powierzchnie, zachlysnac sie swierzym powietrzem i zaczac nowy, wspanialszy etap zycia...musialo byc tak zle by teraz bylo tak cudownie i gdyby mi ktos wtedy w 2 mc ciazy powiedzial ze tak moje zycie za 6 lat bedzie wygladac, strzelilabym go chyba w twarz bo wtedy bylo koszmarem, o ktorym niejedna z Was boi sie nawet pomslec, przesladowaniem, zastraszeniem, spotkaniem z psychiatrami, psychologami, ochranianiem sie policja itp...bylo pieklem w ktorym boisz sie zamknac oczy by zasnac...ale to minelo i dostalam nowa szanse i ja wykorzystalam i Tobie zycze tyle sily ktora ja musialam wtedy dla kruszyny zebrac w sobie i wiem ze jak sie dzidzius urodzi, swoim istnieniem ta sile Ci da....i bedziesz szczesliwa...
Kroptusiu <przytul> szczerze współczuję, aż brak mi słów...
Rany Boskie
Ale jak juz pisałam zawsze po burzy wychodzi słońce![]()
Oh jak fajnie czyta sie to zakończeniepewnie ze tak i dla mnie wyszlo rowniez :-) a oszolomow, chamow, chu...i innych na swiecie nie brak i nic na to nie poradzimy, ja akurat trafilam na prawdziwego psychola stwarzajacego pozory najspokojniejszego czlowieka na swiecie przepelnionego uczuciami...ale tacy sa psychole to z pozoru spokojni, zakochani o miekim sercu faceci, dlatego tak ciezko sie poznac, a jak juz wpadniesz w ich sidla to pokazuja prawdziwa twarz, do tej pory drze na mysl, wspomnienie, udalo sie uciec i wyrwac ale mysl ze moze wrocic....mnie przeraza mimo ze minelo tyle lat, tfu tfu mam teraz M i on nei pozwoli nas skrzywdzic wiec czuje sie bezpiecznie