reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzień dobry? Oczywiście leje, ale ciut cieplej:sorry2:
To jakis skandal, żeby w nocy obudził mnie .... deszcz dudniący o parapet:angry: Olga wstała z płaczem o 4.30, ale poprzytulałam i zamknełam jeszcze oko do budzika a córa spała jak wychodziłam do pracy.

Kamu, to ja też ładnie poprosze o spakowanie - ale to we wrześniu;-)
Post, a my wybieramy się na piknik lotniczy w sobotę. No ciekawa jestem jaka będzie aura...
Renia współczuję prasowania. Jak na razie nie mam stosiku
Ja tez kompletnie nie rozumiem wędkarzy, Co za przyjemność???;-)

Andula, wszystkiego co najlepsze z okazji Urodzin!!! Pociechy z męża i synka:tak:

reklama
wlasciwie tez sie zastanawialam co to fajnego,ale maz mowi,ze to fajnie rybe wyciagnac i walczyc z nia :happy2:
Post ni dy rydy do kina, bo nam zamkneli, nie przynosilo dochodow, wszyscy do Multikina do Elblaga albo Gdanska jezdzili
Kasia mnie jaskolki budza ostatnio :dry:

a mala jak wyla tak wyje o wszystko, to do niej nie podobne
na 12 idziemy do lekarza

a Surv wciąż śpi:tak::tak::-D:-D
witam i ja!
u nas pobudki znów około 07:00, co mnie nie cieszy nic a nic.....
u nas słoneczko jak narazie, chyba na pocztę się wybierzemy, bo młoda jak wstaje tak rano to szybko robi się maruda.
Kate - witaj i odzywaj się częściej!
Surv - wielkie gratki dla mamy!!!
ANDULA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

No zaspałam, przyznaję bez bicia;-) Ale pogoda u nas wstrętna: o 5 rano zbudziła mnie burza, o 7 wstała Mała ale wzięłam do siebie i dalej śpi. A teraz słyszę, że znowu grzmi i leje jak z cebra:baffled: Wczoraj zresztą nie lepiej było, a myśmy na mamy uczelnię we dwa wózki gnały tramwajem w strugach deszczu... na szczęście chyba tym razem przeziębienie nas ominie:tak:

Kamu, umordowałam się robieniem przyjęcia, walczeniem ze zbuntowanym roczniakiem i całokształtem....:-p Jakoś ostatnio szybciej z sił opadam - przemęczenie albo starość:-p

Apropos, widzę, ze bunt roczniaka, to dość powszechna przypadłość - i dzięki bogu, bo myślałam, że tylko ja potwora urodziłam:-p Mała jest nadal paskudna, jak jej się coś nie podoba, to bierze najbliżej leżący przedmiot i ciska nim z rozmachem przez pokój, po czym leci po niego, żeby dobitnie cisnąć jeszcze raz:baffled: I o wszystko się wykłóca dzikim wrzaskiem...normalnie aż mi się marzy jakiś żłobek dla niej:tak:

Dzięki za gratulacje dla mamy:tak: Ja to raczej z tych mało ambitnych, więc pewnie do końca życia będę się chełpić cudzymi sukcesami, a sama leniwego tyłka na studia nie ruszę:-) Kicrym, mama miała dość niszową pracę, bo historię pewnej parafii na Kresach; doktorat będzie w podobnej tematyce zapewne;-)

Post, wklej koniecznie zdjęcia post-remontowe - uwielbiam oglądać aranżacje domów:tak:

No i nie pamiętam, co miałam jeszcze pisać:-(

Andula, wszystkiego naj z okazji Twojego święta! Pociechy z M i Miśka i dużo optymizmu!

Surv odsypia wyjazd, wczoraj pisała że są umordowane jak koń po westernie:-)
Maks jeszcze śpi, ja po śniadanku, pogoda tragiczna, wszytskie kwiatki na balkonie zniszczył mi ten pieprzony deszcz:wściekła/y:
Ciekawe czy to lato kiedys przyjdzie...?
Dziewczyny nie ma sprawy ja wam mogę pomóc w pakowaniu;-)
Ja też nie rozumiem co jest fajnego w łowieniu ryb, mój teściu to uwielbia, ostatnio był nawet na wycieczce w Szwecji gdzie pojehali na łowienie ryb. Mnie by musieli słono zapłacić żebym się wybrała na takie ryby:-)

Andula wszystkiego najelpszego z okazji urodzin!!!!

Andula- samych slonecznych dni w nastepnym roku, oraz zadowolenia z rodziny!

Surv- gratulacje dla mamy, z tego co piszesz to juz chyba sie zdecydowala na robienie doktoratu?
Izabelka- widze, ze nawyk wstawania zostal pomimo wakacji:-)

Za miesiac bede juz w Polsce i mam nadzieje, ze nie bedzie tak lalo do konca sierpnia, ja chce upaly!
Maly potwor obudzil mnie o 6.30- rzeski jak skowronek, a to nie jest godzina kiedy ja jestem gotowa do wstawania :no:.

Dziewczyny bardzo dziekuje za pamiec ,kochane jestescie:tak::tak::tak::tak:

Napisze pozniej wiecej bo M mnie wczoraj tak wkurzyl ze sil na nic nie mam ehhh
super mam urodziny:-:)-:)-(

Beaa, nic się nie martw, podobno sierpień ma być najcieplejszy i najładniejszy z wakacyjnych miesięcy (no ale mówili kiedys, że czerwiec również ładny:wściekła/y:).
Andula, ech te chłopy...

Beaa niestety to nie nawyk,tylko dzieci :-)
Andula przykro,ze masz spaprane urodzinki, moze jeszcze nadrobi maz, oby ;-) glowka do gory i buziaczki
ogarnelam dom,mala zasnela to czas za siebie sie wziasc ;-)

reklama
Witam!
Zapowiada się ładny dzionek więc jak młoda wstanie wózek i na wieś,może plotek jej trzeba?
Tak mi daje do wiwatu ,że w desperacji zaczynam myśleć o chodziku.

Renia też jestem w trakcie prasowania ........od dwóch dni,kiedyś skończe

Beea to jest nadzieja,że nam słonka przywieziesz

Pearl z pakowaniem będzie niezła zamaracha,ja wolę się wypakowywać.

Andula nie daj sobie popsuć humoru no i oczywiście:
Stoooo laaaat,stoooo laaaat
nieeeech żyyyjeee,żyyyjee naaam !!!!

Do góry