reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
Małe śpią jak aniołki:-)
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Trzymajcie się :-) Papapapa. Może do później...:-)

reklama
elo elo
dtarlam i ja.
trwka skoszona,w siumie ok 5gozd mi sie zeszlo ale w miedzyczasie-mama pic,jesc ,i cos tam,normal.ale wyrobialm sie przed 17 bo przyszla niezla burza.jak przeszedl anjwiekszy deszcz to dopiero zaczelo chuczec az sie szyby trzesly.
bylo 25stopni w cieniu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
opalilam sie ladnie.
Weronika dzis nie spala rowno 12godzin.wsadzialm ja o 14 do lozeczka i tak z godzine przestala wiec stwierdzialm ze mam ja w nosie.widac za ladna pogoda i spac nie chciala

jupi super że już koniec koszmaru papierologicznego:tak::tak:

[/I][/B]
zawiozl dzis papiery do sadu i dostaniemuy zawiadomienie.
ale to nie koniec:happy2:
jak to bedzie to znow wypis z ksiegi wieczystej i papiery do banku i jak wszytsko bedzie ok to dopiero bedzie koniec.
oby bylo..

Witam!!!!!!:-D:-D:-D

korci mnie żeby kupić pościel dla Zuzi do wózka:-D:-D:-D:-D

Poki co do wózka bo tańsza:-D:-D:-D:-D:-D

Ale teraz tak myśle że e 2 by sie przydaly i wyjdzie na to samo i chyba jednak poczekam na wiekszy zastrzyk gotówki i kupie hurtem wszystko zeby nie placic za wysylke kilka razy bo bez sensu traic pieniadze,

ale... tak mnei korci, juz bym ją chciała miec w domku:-:)-:)-(

posciel do wozka??????????????
pierwsze slysze.kocyk albo 2 jeden grubszy jeden cienszy.spiworek dla malucha Ci sie przyda bo bedziesz rodzic jak ja rodzialm.

Witam :tak:

widze, że wracacie do formy jeśi chodzi o ilość postów :-D

Helenka wygląda strasznie :no: Ma całą tonę krost, ma nawet na dilnej powiece :wściekła/y: A M dzisiaj pracuje do poźna, nie wiem jak ja wytrzymam :dry:

A Niki spędziła całą noc przy cycku :baffled:

bidulu;-)

150 ml chyba mi wystarczy póki co:confused:
wogóle Ty to jestes teraz na bieżąco co ja mam kupowac, bo ja nei wiem, różne zdania na temat wyprawki slyzałam i sama juz nie wiem:confused::szok:

Wiem że na pewno wózek łózeczko materac fotelik pościel do wózka pościel do łóżeczka no i to pewnei x2 trzeba... butelka-jedna chyba wystarcy 150ml? na poczatek? a potem to nei wiem kiedy jaka kurde to wszystko mnie czasem zabija jak myśle co trzeba lupic i skąd na to pieniądze:confused::confused::confused::confused::confused:

pamietaj o wanience:-)
ja mam jedna poduszke i kolderke a poszewek to ze 3zmiany bo zawsze jakas niepsozianka:-) i ze 3 przescieradla

Witojcie kobity zaczne od bransolety jak masz możliwosc dac małe kryształki to wydaje mi się ze beda najlepsze!!! Co do tych opcji i cieżkiego czytania niestety nic z tym nie zrobie, nawet spróbowałam założyć drugie konto na bb i nic, to samo sie dzieję wię trzeba bedzie z tym życ :( moze rzeczywiście wina komputera może mam złego explorera, jak byłam na wizażu też nic nie mogłam zrobic a nawet napisać wiadomości :O

kochana wywal tego Explolera i zainstaluj opere albo firefoxa to Ci bedzie dzialac jak trzeba.:-)

Witamm mamusie
jestem Agata i dawnooooo temu tu nei zaglądałam dziś postanowaiłam luknąc a tu same nowe mamy
wiec witammmm

witamy:-)
u nas ruch jak w ulu zazwyczaj:-)

Byłam w przychodni.

Niki waży 3122:tak::tak::tak:

To najlepsza wiadomośc w ostatnim czasie, tydzień temu było 2800.A jeszcze tydzień temu2780 Więc may poważny sukces na koncie :tak::tak::tak:

super!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Ja się pisze na kawkę :tak::tak::tak:

Idzie burza do mnie...

Niki wstała... spadam
u mnie tez byla

Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
w takim razie uazaj jak będziesz jechała po męża :tak::tak::tak::tak:
ja w czasie burzy bymnie wsiadła za kierownicę :no::no::no::no: burzy boje sie panicznie:tak::tak::tak:

oj amlo dzis nadrabiania
uwazqj na siebie

Agnieszka jak zab??????????
jakbym nagle znikla tzn ze jest burza i wylaczyli mi n net

posty nadrobilam ale nie bylo tego duzo :)) Ciesze sie ze Nika przybrala na wadze.Oliwka piekna z kuzyneczka:) a kalosze ma fajowe:tak:
Ja spadam robic gorace napoje bo moj zaraz bedzie wlasnioe dzwonil zebym zrobila jakies cieplutkie piciu:tak:

Dobranoc

reklama
Do góry