reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
Małe śpią jak aniołki:-)
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Trzymajcie się :-) Papapapa. Może do później...:-)
No to mas super synusia, taki mały a taki kumaty:tak: Patryk ma prawie 13 lat i nigdy nawet sobie sam nie zrobił jedenia nie mwiąc o nas:szok::szok::szok::-D:-D:-D

elo elo

posciel do wozka??????????????
pierwsze slysze.kocyk albo 2 jeden grubszy jeden cienszy.spiworek dla malucha Ci sie przyda bo bedziesz rodzic jak ja rodzialm.

pamietaj o wanience:-)
ja mam jedna poduszke i kolderke a poszewek to ze 3zmiany bo zawsze jakas niepsozianka:-) i ze 3 przescieradla
Pierwsze co kupie 2 na zmiane jedna wystarczy- bo z kasą nie wyrobię, jak dostane becikowe to sie kupi,
no i nie wiem co z ta pościela do wózka teraz sczerze mówiąc...

Proszę jaka piękna zmotoryzowana, oby mandatów do domu nie naznośiła:-D

Medeuska, daj spokój tej pościeli wózeczkowej, kup ładne poszewki ze 2,3 i kocyk, rożki tez zrobią swoje,zobaczysz, zbędny zwydatek. Ja wiem, że to wszytsko takie pięne teraz, samam nakupowałabym różności, ale czy jest sens?
wiesz co, poszewki kosztują 25 zł a z wypelnieniem 35 więc chyba kupie od razu z wypełnieniem, bo to tylko 10 zł a za tyle to kocyka nie kupie, a podusia i tak jakaś do wózka musi być chyba:confused:
więc kupie jedną pościel z wypełnieniem do wózeczka a jedną samą poszewkę i myślę że będzie ok:tak::tak::tak:

A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

Jaaaaa ale fajnie, to ja Was też prytulam mocno:tak::tak::tak::tak:

helo helo.
moje panny nadla spia,prze ta pogode.caly czas pada.:-(

A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

jakby to piwedzialy teletubisie TUUUUULLLLLIIIIMYYYYYYYY

Makunga witaj

u nas pogoda znowu pod zdechlym Azorem
ale porządki w szafach i zabawkach dziś zrobimy

te burze by sie już mogły pokończyć jak i okropna pogoda
ja chce słonka
ja tez sie wezme za porzadki w szpargalach i mam troche prasowania

witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D

Widzę dzis bedzie dzień porządków u każdej :)))
taka pogoda ze tylko takie rzeczy robić
ale najbardziej cierpia dzieci mają wakacje i co wali żabami z nieba wrrrrrrrrr

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

śniadanko zjadły maluchy i teraz zabawa nistety chorowitek na kolankach chce się tulić do MAMIJI wiec spowalniam w pisaniu hehehehhe

meduska a wózio masz już upatrzony??????
a za kocykiem popatrz też w lumpku ja kiedyś julci kupiłam piękny różowy kocyk w kwiatuszki z takiego miękiego polarku za 4 zł jest śliczny i do dzisiaj z niego korzysta nawet antoniemu go nie oddała bo to jej ulubiony:-D i wiesz teraz zaczęły się duże wyprzedaże w 5-10-15 np body są za 4.99 a jakościowo fajne super też widziałam pajacyki w cocodrillo za 11 zł a te są nie do zdarcia antoni nosi jeszcze po julce dla mnie do spania są niezastąpione:tak:a w tesco jest promocja na chusteczki bambino są świetne jakościowo i za 4-pak płacisz na promocji 13.99:tak:

Meduska-kup jedna posciel-poduszke i kolderke i na to 2 zmiany poszewek.do wozka jakis maly jasiek wystraczy i kc.jako zeto bedzie jeseien to musisz miec maly kocyk i duzy wiekszy.rozek tez sie moze przydac w domu do noszenia a potem do wozka na spod-bedzie cieplej w plecki,ja tak robilam.

witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D

to dobrze ze sie wyspalas.i znow u Ciebie slonce a u mnie na wschodzie pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

śniadanko zjadły maluchy i teraz zabawa nistety chorowitek na kolankach chce się tulić do MAMIJI wiec spowalniam w pisaniu hehehehhe

a czemu Ty sie ukrywasz co?nie pali Ci sie zielona lampka:cool2:

wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

reklama
wiesz jak bym miała więcej kasy to bym wakacje nawet w mieście przy braku pogody mogła lepiej zorganizować bo to teatr to filgoraj to kino to zamek a tak to jak to mawia moja julia jak sie nie ma miedzi to się na dupsku siedzi:-D:-D:-D
ale na szczęście adam lubi gry planszowe julka puzle oboje spacery place zabaw no i pomagają mi w domku w gotowaniu (dla nich to zabawa) zabiera ich też tatuś na wyprawy rowerowe trochę u babci nad morzem może potem pojadą z tatą do drugiej babci na mazury i jakoś to zleci:tak::tak:

Julka jest the best!!!!!!!!!
ale co sie dziiwc jak mamusia taka sama:-)

Do góry