VALIJA - ja doswiadczona mamusia nie jestem, ale z tego co zauwazłylam jak mi sie mała juz pchała na swiat, ze lezenie plackiem z nogami do góry bardzo ładnie zatrzymuje skurcze i mała zaczeła sie cofac z powrotem. Moze cos takiego jak jest jzu blisko terminu tez skutkuje ??? Ja mam nadzieje, ze jescze jedno L4 to pociagne i dopiero sie urodzi :-) ALUSIA - no to ładna miałas nocke!!! Oj mialas farta, ze CATHERINKA tez w nocy spac nie moze :-) :-)
reklama
No ja już bardzo chciałabym dzisiaj urodzić ale nic sie nie dzieje... troszke mam brzuch twardy ale to tyleMały wierci się i chce mi chyba żebra złamać
)
A moze, Alusia, powtórka z wczorajszej zabawy z mężem i podziała...;-)
I tym razem skończy się pomyślnie na porodówce

catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Alusia, zawiodłaś mnie :-(;-)Oj ... nie wiem( od 23 się męczyłam a teraz się czuje jak nowo narodzona heh ;P
Tylko że mam twardy brzuch i mały się delikatnie tylko rusza ...![]()
Nic juz nie wiem i w domu urodze heh najwyżej![]()
Mały stwierdził, że chyba musi jednak zmierzyć, w jakim tata z pracy dojedzie ;-) Ale szczerze to jestem zdziwiona, biorąc pod uwagę tygodnie i to co się działo, no ale tak najwyraźniej miało być
Po prostu już wiesz, jeszcze jedno zbliżenie i kto wie kto wie ;-)Valija, nie znam na opóźnienie
;-)Ja dopiero wstałam

Tzn. rano wyprawiłam chłopaków i się położyłam. Filip przygotowuje się do festynu rodzinnego w piątek i pożegnania żłobka, będzie na przedstawieniu chińczykiem, idę dzwonić po wypożyczalniach strojów, a co! niech ma wypasiony! ;-)
...na pewno podziała;-)A moze, Alusia, powtórka z wczorajszej zabawy z mężem i podziała...;-)
I tym razem skończy się pomyślnie na porodówce![]()
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Aaaa Goteczko, gratulacje!!!:-)
A
Alusia8989
Gość
Zaraz zaciągne męża do łóżka ;P
) i zobaczymy
)
Może Maluch stwierdzi że chce już do rodziców
) 
A ja naprawde bardzo dziękuje Catherinka za Twoją pomoc dzisiaj w nocy
Może Maluch stwierdzi że chce już do rodziców
A ja naprawde bardzo dziękuje Catherinka za Twoją pomoc dzisiaj w nocy
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Alusia, nie ma problemu, zresztą co ja Ci tam pomogłam. Byłaś sama, więc Ci potowarzyszyłam, razem z Aniszką zresztą
Niby takie internetowe forum...a czasem się przydaje 
Niby takie internetowe forum...a czasem się przydaje 
reklama
Alusia, nie ma problemu, zresztą co ja Ci tam pomogłam. Byłaś sama, więc Ci potowarzyszyłam, razem z Aniszką zresztąNiby takie internetowe forum...a czasem się przydaje
![]()
Też bym chciała,żeby ktoś mi tak potowarzyszył jak się zacznie w nocy...
Nawet nie wiem jak się będę zachowywała jeśli to się zacznie nocą...