reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia,potem rzuciłam palenie i zaczełam przybierac na wadze.Przed ślubem ważyłam już 68 kg :baffled::-:)-:)-(w dniu porodu ważyłam 82kg :szok: a po ciazy 75 :shocked2: udalo mi sie zrzucić do 67kg i stwierdzono u mnie astme i po lekach sterydowych w ciągu roku przybrałam i to BARDZO bo aż do 79 kg.
Od 1 maja zastosowałm diete i jazde rowerem stacjonarnym i schudlam do 71 ale to i tak jeszcze jest stanowczo za dużo,bo wzrostu mam 168cm:-(

Ja w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia,potem rzuciłam palenie i zaczełam przybierac na wadze.Przed ślubem ważyłam już 68 kg :baffled::-:)-:)-(w dniu porodu ważyłam 82kg :szok: a po ciazy 75 :shocked2: udalo mi sie zrzucić do 67kg i stwierdzono u mnie astme i po lekach sterydowych w ciągu roku przybrałam i to BARDZO bo aż do 79 kg.
Od 1 maja zastosowałm diete i jazde rowerem stacjonarnym i schudlam do 71 ale to i tak jeszcze jest stanowczo za dużo,bo wzrostu mam 168cm:-(
ale widac kochana ze potrafisz sie zmotywowac i napewno uda ci sie osiągnąć wymarzona wagę:tak:

Hej Dziewczynki!​

Ostatnie dwa dni miałam strasznei zabiegane, więc nawet nie miałam czasu do komputerka usiąść... Ale pochwalę się wam - udało mi się ustalić termin obrony, trzymajcie kciuki 06.07.2009 od godz. 8:00. Teraz musze się tylko dowiedzieć, jakie pytania zamierza mi zadać szanowny promotor:-)​

Ostatnia edycja:
patrysiu to ty rzeczywiscieszczuplutka w ciąży jestes oby tak dalej:tak::-)
badaicku kochany , ty taka kucharka złota jesteś! może masz jakis przepis na pyszna sałatkę???:-)
Kochana ja bardzo lubie sałatke którą robi moja mama z pekińskiej i piersi z kurczaka.
Pekińska pokrojona na kawałki,piersi pokrojone na kawalki i podsmażone z przyprawą GYROS,kukurydza z puszki,ogórki konserwowe(mama daje tez często swieży ogórek),rzodkiewka,pomidory bez skóry,czerwona fasola z puszki lub groszek,jajka ugotowane na twardo i pokrojone, cebula, majonez, ketchup.
Potem to wszystko przekłada warstwami i zostawia w lodówce żeby sie przegryzło.

Tutaj jest podobny przepis tyle, że mniej składników ale każdy ja robi jak lubi :tak:;-)
Mnie smakuje
GYROS

Albo robie tez sałatkę z ryżu:

• ryż (ja gotuje ten w torebkach)
  • piersi z kury (pokrojone i podsmazone)-choć nie zawsze je daje
  • mieszanka MEKSYKAŃSKA (taki mix w słoiku-czerwona fasola,kukurydza,marchew,groszek)
  • cebulka lub por jak kto lubi (pokrojone w kosteczkę)
  • jajka (ugotowane na twardo i pokrojone jak se kto chce)
  • jabłka (pokrojone w drobna kosteczkę)
  • ogórek konserwowy (pokrojony w drobną kostkę)
  • majonez
  • przyprawy
Często też ryz zastepuje makaronem świderki

reklama
Do góry