reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Hej kochane
Caly dzien bylismy prawie poza domem, no ale prezent urodzinowy dla malej kupiony. Mielismy wydac na nia 3 razy mniej kasy, a wyszlo tak, ze zostaniemy bankrutami. Kupilismy jej zlota bizuterie (22 karatowa)
, jak na dame przystalo:-) . Przy okazji ja mam nowa bransoletke.
Surv- trzymaj sie kochana,
Kicrym- ode mnie wielki kopniak w pupe- na szczescie oczywiscie:-)
Kasia- juz kartka doszla
? Wyslalam ja w poniedzialek i myslalam, ze bedzie szla z tydzien.
Renia- super bedziesz miala z tym ogrzewanie podlogowym, zazdroszcze.
Kaja- gratuluje udanych zakupow.
Caly dzien bylismy prawie poza domem, no ale prezent urodzinowy dla malej kupiony. Mielismy wydac na nia 3 razy mniej kasy, a wyszlo tak, ze zostaniemy bankrutami. Kupilismy jej zlota bizuterie (22 karatowa)

Surv- trzymaj sie kochana,
Kicrym- ode mnie wielki kopniak w pupe- na szczescie oczywiscie:-)
Kasia- juz kartka doszla

Renia- super bedziesz miala z tym ogrzewanie podlogowym, zazdroszcze.
Kaja- gratuluje udanych zakupow.
Izabelka
Oski i Wercia
Beaa koniecznie zrob zdj i pokaz ;-) ale Ci sie udalo, ja tez lubie dostac cos przy okazji :-)
u nas standard od paru dno 6.09 pobudka
a ze mama nie ten teges to dopiero usiadlam :-) ale bylo fajnie ;-)
u nas pada,wiec z sesji fotograficznej nici grrrr ale za to wychodze z domku

zycze udanego dnia
u nas standard od paru dno 6.09 pobudka

u nas pada,wiec z sesji fotograficznej nici grrrr ale za to wychodze z domku

zycze udanego dnia
survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas nadal wstrętnie...tak bym już chciała słońca, nawet jakby duszno miało być. Jakoś ciągle mam tę powódź sprzed 12 lat przed oczami
Ale dziś bez względu na pogodę wychodzimy z domu, bo oszaleję zamknięta z potwornicką w 4 ścianach kolejny dzień;-)
Beaa, no ja myślę, że małej księżniczce nie wypadało kupić czegoś mneij eleganckiego
Koniecznie zdjęcie pokaż!
Pabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!
Ja sie dziś obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć...o 5.30 dołączyła mała i dopiero przed 7 na moment zasnęłam. Mała na szczęście jeszcze śpi i modlę się, żeby miała lepszy humor niż wczoraj. Nie wiem skąd te marudy: jest zdrowa, zęby nie idą bardziej niż zwykle, a jest nei do wytrzymania. O wszystko robi piekielne awantury, z idealną trafnością chce się bawić tym, czym nie wolno po czym jak zabraniam to jest rzucanie przedmiotami, walenie głową o podłogę i wrzask - jeśli podobnie wygląda bunt dwulatka, to nie wiem, czy dożyję
Kubusiu, Tosiu - wszystkiego naj z okazji ostatniej miesięcznicy!

Beaa, no ja myślę, że małej księżniczce nie wypadało kupić czegoś mneij eleganckiego

Pabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!

Ja sie dziś obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć...o 5.30 dołączyła mała i dopiero przed 7 na moment zasnęłam. Mała na szczęście jeszcze śpi i modlę się, żeby miała lepszy humor niż wczoraj. Nie wiem skąd te marudy: jest zdrowa, zęby nie idą bardziej niż zwykle, a jest nei do wytrzymania. O wszystko robi piekielne awantury, z idealną trafnością chce się bawić tym, czym nie wolno po czym jak zabraniam to jest rzucanie przedmiotami, walenie głową o podłogę i wrzask - jeśli podobnie wygląda bunt dwulatka, to nie wiem, czy dożyję

Kubusiu, Tosiu - wszystkiego naj z okazji ostatniej miesięcznicy!
I ja się witam.
U nas znów była pobudka w nocy z płaczem i niemoznością zaśnięcia:-(
Beaa, koniecznie zrób zdjęcia. A prezent, fju, fju! Fajnie, że Ty wzbogaciłaś się przy okazji;-)
Widać, że angielska poczta działa o wiele sprawniej niż polska ;-) U nas pani w okienku powiedziała, że kartka będzie szła 4 dni - zobaczymy;-)
Jak na razie nie pada - aż głupio
U nas znów była pobudka w nocy z płaczem i niemoznością zaśnięcia:-(
Beaa, koniecznie zrób zdjęcia. A prezent, fju, fju! Fajnie, że Ty wzbogaciłaś się przy okazji;-)
Widać, że angielska poczta działa o wiele sprawniej niż polska ;-) U nas pani w okienku powiedziała, że kartka będzie szła 4 dni - zobaczymy;-)
Jak na razie nie pada - aż głupio

Bea no to piękny prezent małj sprawiliście, pamiątka na całe życie. No i mamusia sie załapała:-)
Andula my też jeszcze prezentu nie mamy, jeden chcemy dla Maksa taki typowo do zabawy a drugi na pamiątkę. Ten na pamiątkę to będzie portret Maksa, D ma taką kursantkę jest mega zdolna dziewczyna, dostała od prezydenta stypendium na wybraną uczelnie, ale jak nam pokazywała swoje prace to szok przezyliśmy, coś pięknego , nie takie bazarowe prace.
A mój synek własnei robi rewlucję ze swoimi zabawkami, ale przynajmniej umie się bawić i mam spokój, to już niech robi ten bałagan.
U nas znowu pogoda do bani.
D jutro rno wyjeżdża na rajd na Mikołajki, Renia twój mąż też się tam wybiera> Mam nadzieję że pogoda im dopisze, bo kwater nie było i namiot zabierają.
Miłego dnia i zero deszczu wszystkim życzę, ja się biorę za sprzątanie i do pracy się szykuję
Andula my też jeszcze prezentu nie mamy, jeden chcemy dla Maksa taki typowo do zabawy a drugi na pamiątkę. Ten na pamiątkę to będzie portret Maksa, D ma taką kursantkę jest mega zdolna dziewczyna, dostała od prezydenta stypendium na wybraną uczelnie, ale jak nam pokazywała swoje prace to szok przezyliśmy, coś pięknego , nie takie bazarowe prace.
A mój synek własnei robi rewlucję ze swoimi zabawkami, ale przynajmniej umie się bawić i mam spokój, to już niech robi ten bałagan.
U nas znowu pogoda do bani.
D jutro rno wyjeżdża na rajd na Mikołajki, Renia twój mąż też się tam wybiera> Mam nadzieję że pogoda im dopisze, bo kwater nie było i namiot zabierają.
Miłego dnia i zero deszczu wszystkim życzę, ja się biorę za sprzątanie i do pracy się szykuję
pabla27
Fanka BB :)
hej witam się i ja!
wstałyśmy przed 08:00- w końcu przyzwoita godzina:-)
alechociaż pierwsza pobudka była o 06:30 i myślałam że to już koniec spania, ale na szczęście jeszcze zasnęła.
My wczoraj po południu byłyśmy jeszcze u znajomej, co ma miesiąc starszą córeczkę. Dziewczynki się pobawiły, młoda w drodze powrotnej zasnęła....
Surv - tulę mocno !!!
Beaa - zrób fotkę, jestem ciekawa tej bizuterii, fajny prezent:-)
Iza - czytam że wieczór był udany!
Ja też się nie mogę doczekać naszego zlotu coraz bardziej!!!
a jeszcze fajnie, bo chyba w przyszłym tygodniu spotkamy się z Magdzik w Wawie - prawda Magdzik??

i mam nadzieję że moje karteczki też podochodzą...w sobotę wysłałam do Werci, we wtorek do Olgi, a dziś lecą do Zainab i Szymonka!!
wstałyśmy przed 08:00- w końcu przyzwoita godzina:-)
alechociaż pierwsza pobudka była o 06:30 i myślałam że to już koniec spania, ale na szczęście jeszcze zasnęła.
My wczoraj po południu byłyśmy jeszcze u znajomej, co ma miesiąc starszą córeczkę. Dziewczynki się pobawiły, młoda w drodze powrotnej zasnęła....
Surv - tulę mocno !!!
Beaa - zrób fotkę, jestem ciekawa tej bizuterii, fajny prezent:-)
Iza - czytam że wieczór był udany!
Ja też się nie mogę doczekać naszego zlotu coraz bardziej!!!
a jeszcze fajnie, bo chyba w przyszłym tygodniu spotkamy się z Magdzik w Wawie - prawda Magdzik??

i mam nadzieję że moje karteczki też podochodzą...w sobotę wysłałam do Werci, we wtorek do Olgi, a dziś lecą do Zainab i Szymonka!!
Ostatnia edycja:
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam Kochane Koleżanki:-)
w końcu przeczytałam porządnie ten wątek i na reszcie jestem w temacie

Spóźnione życzenia dla Anduli z okazji Urodzin

Moc buzioli dla Werci z okazji Roczku:-):-):-):-):-) mam nadzieję, że kartka doszła;-)
Całuski dla Tosi i Kubusia
Surv tulę Cię mocno
wiem co przeżywasz, my w lutym przechodziliśmy to samo z Babcia:-(
Andula widzę, że M jakoś się rehabilituje i bardzo dobrze
mój Pryk też ostatnio zaczął swoje gatki po wypiciu paru piw, myślał że Mu wszystko wolno a tu figa
wczoraj przychodzę z pracy a tu bukiet róż na stole stoi
ucieszyłam się bardzo, ale do Niego mówię "dla kogo te badyle?"

zobaczymy jak długo będzie grzeczny
Pabla super, że spotkałyście się Tosiką
już nie wspomnę jak zazdroszczę zlotu:-( ale następnym razem to czołegiem, a jakoś przyjadę;-)
Tosika ale masz zdolnego Synusia, ale te talenty to z pewnościa po Mamusi;-):-)
Beaa ale Księżniczka dostałe prezent - iście królewski:-):-):-):-)
Kicrym mocno trzymam kciuki za 5 chociaż wiem, że to tylko formalność
u nas pogoda nieco lepsza, ale ja mam popołudniówki, więc nie użyję:-( na szczęście weekend wolny, więc sobie odbije
Mały szaleje, nauczył się otwierać wszystkie szafki i trzeba Go solidnie pilnować
wczora
jak był z M to przewrócił na siebie suszarkę z praniem
nic Mu nie było, ale M prawie zawału dostał;-) zmykam na jakieś zakupy i muszę lecieć do banku zapłacić za Kubusiowe gadżety na Roczek
życze miełgo dnia i dużo słońca :-):-):-):-)
w końcu przeczytałam porządnie ten wątek i na reszcie jestem w temacie

Spóźnione życzenia dla Anduli z okazji Urodzin

Moc buzioli dla Werci z okazji Roczku:-):-):-):-):-) mam nadzieję, że kartka doszła;-)
Całuski dla Tosi i Kubusia

Surv tulę Cię mocno

Andula widzę, że M jakoś się rehabilituje i bardzo dobrze

Pabla super, że spotkałyście się Tosiką

Tosika ale masz zdolnego Synusia, ale te talenty to z pewnościa po Mamusi;-):-)

Beaa ale Księżniczka dostałe prezent - iście królewski:-):-):-):-)
Kicrym mocno trzymam kciuki za 5 chociaż wiem, że to tylko formalność
u nas pogoda nieco lepsza, ale ja mam popołudniówki, więc nie użyję:-( na szczęście weekend wolny, więc sobie odbije

Ostatnia edycja: