reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej kochane

Caly dzien bylismy prawie poza domem, no ale prezent urodzinowy dla malej kupiony. Mielismy wydac na nia 3 razy mniej kasy, a wyszlo tak, ze zostaniemy bankrutami. Kupilismy jej zlota bizuterie (22 karatowa):tak:, jak na dame przystalo:-) . Przy okazji ja mam nowa bransoletke.

Surv- trzymaj sie kochana,
Kicrym- ode mnie wielki kopniak w pupe- na szczescie oczywiscie:-)
Kasia- juz kartka doszla:szok:? Wyslalam ja w poniedzialek i myslalam, ze bedzie szla z tydzien.
Renia- super bedziesz miala z tym ogrzewanie podlogowym, zazdroszcze.
Kaja- gratuluje udanych zakupow.

Beaa koniecznie zrob zdj i pokaz ;-) ale Ci sie udalo, ja tez lubie dostac cos przy okazji :-)

u nas standard od paru dno 6.09 pobudka :happy2: a ze mama nie ten teges to dopiero usiadlam :-) ale bylo fajnie ;-)
u nas pada,wiec z sesji fotograficznej nici grrrr ale za to wychodze z domku :cool2::cool2::cool2:
zycze udanego dnia

U nas pobudka o 7:30 .M na rybach pojechal o 4 ale ma byc juz o 9 wiec przezyje;-)Pogoda sie zrabala wiec dzis pewnie posiedzimy w domu :baffled:
Surv przytulam!
Beaa czekamy na fotki ,my jescze nie mamy roczkowego prezentu :baffled:

U nas nadal wstrętnie...tak bym już chciała słońca, nawet jakby duszno miało być. Jakoś ciągle mam tę powódź sprzed 12 lat przed oczami:baffled: Ale dziś bez względu na pogodę wychodzimy z domu, bo oszaleję zamknięta z potwornicką w 4 ścianach kolejny dzień;-)

Beaa, no ja myślę, że małej księżniczce nie wypadało kupić czegoś mneij eleganckiego:tak: Koniecznie zdjęcie pokaż!

Pabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!:tak:

Ja sie dziś obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć...o 5.30 dołączyła mała i dopiero przed 7 na moment zasnęłam. Mała na szczęście jeszcze śpi i modlę się, żeby miała lepszy humor niż wczoraj. Nie wiem skąd te marudy: jest zdrowa, zęby nie idą bardziej niż zwykle, a jest nei do wytrzymania. O wszystko robi piekielne awantury, z idealną trafnością chce się bawić tym, czym nie wolno po czym jak zabraniam to jest rzucanie przedmiotami, walenie głową o podłogę i wrzask - jeśli podobnie wygląda bunt dwulatka, to nie wiem, czy dożyję:-p

Kubusiu, Tosiu - wszystkiego naj z okazji ostatniej miesięcznicy!

I ja się witam.
U nas znów była pobudka w nocy z płaczem i niemoznością zaśnięcia:-(

Beaa, koniecznie zrób zdjęcia. A prezent, fju, fju! Fajnie, że Ty wzbogaciłaś się przy okazji;-)
Widać, że angielska poczta działa o wiele sprawniej niż polska ;-) U nas pani w okienku powiedziała, że kartka będzie szła 4 dni - zobaczymy;-)

Jak na razie nie pada - aż głupio:shocked2:

Bea no to piękny prezent małj sprawiliście, pamiątka na całe życie. No i mamusia sie załapała:-)
Andula my też jeszcze prezentu nie mamy, jeden chcemy dla Maksa taki typowo do zabawy a drugi na pamiątkę. Ten na pamiątkę to będzie portret Maksa, D ma taką kursantkę jest mega zdolna dziewczyna, dostała od prezydenta stypendium na wybraną uczelnie, ale jak nam pokazywała swoje prace to szok przezyliśmy, coś pięknego , nie takie bazarowe prace.
A mój synek własnei robi rewlucję ze swoimi zabawkami, ale przynajmniej umie się bawić i mam spokój, to już niech robi ten bałagan.
U nas znowu pogoda do bani.
D jutro rno wyjeżdża na rajd na Mikołajki, Renia twój mąż też się tam wybiera> Mam nadzieję że pogoda im dopisze, bo kwater nie było i namiot zabierają.
Miłego dnia i zero deszczu wszystkim życzę, ja się biorę za sprzątanie i do pracy się szykuję

hej witam się i ja!
wstałyśmy przed 08:00- w końcu przyzwoita godzina:-)
alechociaż pierwsza pobudka była o 06:30 i myślałam że to już koniec spania, ale na szczęście jeszcze zasnęła.
My wczoraj po południu byłyśmy jeszcze u znajomej, co ma miesiąc starszą córeczkę. Dziewczynki się pobawiły, młoda w drodze powrotnej zasnęła....
Surv - tulę mocno !!!
Beaa - zrób fotkę, jestem ciekawa tej bizuterii, fajny prezent:-)
Iza - czytam że wieczór był udany!
Ja też się nie mogę doczekać naszego zlotu coraz bardziej!!!
a jeszcze fajnie, bo chyba w przyszłym tygodniu spotkamy się z Magdzik w Wawie - prawda Magdzik??:tak::tak:

i mam nadzieję że moje karteczki też podochodzą...w sobotę wysłałam do Werci, we wtorek do Olgi, a dziś lecą do Zainab i Szymonka!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Kochane Koleżanki:-)
w końcu przeczytałam porządnie ten wątek i na reszcie jestem w temacie:-D:-D:-D:-D
Spóźnione życzenia dla Anduli z okazji Urodzin:-D:-D:-D:-D
Moc buzioli dla Werci z okazji Roczku
:-):-):-):-):-) mam nadzieję, że kartka doszła;-)
Całuski dla Tosi i Kubusia:-D
Surv tulę Cię mocno:happy2: wiem co przeżywasz, my w lutym przechodziliśmy to samo z Babcia:-(
Andula widzę, że M jakoś się rehabilituje i bardzo dobrze:-D mój Pryk też ostatnio zaczął swoje gatki po wypiciu paru piw, myślał że Mu wszystko wolno a tu figa:-p wczoraj przychodzę z pracy a tu bukiet róż na stole stoi:-p ucieszyłam się bardzo, ale do Niego mówię "dla kogo te badyle?":-p:-D:-D:-D:-D zobaczymy jak długo będzie grzeczny:dry:
Pabla super, że spotkałyście się Tosiką:-D już nie wspomnę jak zazdroszczę zlotu:-( ale następnym razem to czołegiem, a jakoś przyjadę;-)
Tosika ale masz zdolnego Synusia, ale te talenty to z pewnościa po Mamusi;-):-):-D
Beaa ale Księżniczka dostałe prezent - iście królewski:-):-):-):-)
Kicrym mocno trzymam kciuki za 5 chociaż wiem, że to tylko formalność:)
u nas pogoda nieco lepsza, ale ja mam popołudniówki, więc nie użyję:-( na szczęście weekend wolny, więc sobie odbije:tak: Mały szaleje, nauczył się otwierać wszystkie szafki i trzeba Go solidnie pilnować:baffled: wczora:baffled: jak był z M to przewrócił na siebie suszarkę z praniem:szok: nic Mu nie było, ale M prawie zawału dostał;-) zmykam na jakieś zakupy i muszę lecieć do banku zapłacić za Kubusiowe gadżety na Roczek:-D życze miełgo dnia i dużo słońca :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry