reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cieszę się, ze smakowało, choć nie wiem czemu wyszło ci za rzadkie ja dokładnie robię z tej ilości produktów i jest ok:confused:. Ale grunt że wyszło:tak:

Dziewczyny a jak u was z wydzieliną dolną:zawstydzona/y:jaki macie kolor biały czy jakiś inny,bo ja raz mam biały a raz żółty i juz nie wiem czy tak ma być-nie swędzi nie piecze :zawstydzona/y:(sorry za takie pytanie jakby kogos brzydziło),czy cos nie tak jest....

Dziewczyny a jak u was z wydzieliną dolną:zawstydzona/y:jaki macie kolor biały czy jakiś inny,bo ja raz mam biały a raz żółty i juz nie wiem czy tak ma być-nie swędzi nie piecze :zawstydzona/y:(sorry za takie pytanie jakby kogos brzydziło),czy cos nie tak jest....

Sylwia u mnie też jest raz biała raz żołtawa, wcześniej była brązaowa to było nie dobrze,a teraz oki.

A Dziewczynki mam pytanko czy ytóraś z Was wie czy mozna sie kąpać w morzy albo w jeziorze w ciązy?

sylwia - ja miałam raz białą a raz żółtawą... przez kiilka dni nic nie swędziało, potem zaczęło, a w efekcie we wtorek ginka potwierdziła zakażenie grzybiczne i biorę antybiotyk...
Kiedy masz wizytę u gin? Może udałoby Ci się o to zapytać?

reklama
Do góry