malinka1
3* MAMA
no kochana nareszcie wywołałam cię jakośMELDUJĘ SIĘReszta pózniej tzn jutro bo zajrzalam na chwilkę
tęsknię za Wami bardzo i cieszę sie że nie zapomnialyście o mnie ;-) duzo spraw zalatwialismy z męzem dopłata do mieszkani rozne zaświadczenia ksiazki dzieciom no i kaske na ksiązki bo jak bysmy mieli wszystko naraz kupowac to by brakło a tak to jakos musimy dac rade na razie na Wojtka ksiąki zapłaciliścmy 300 zl jutro kupujemy Zuzi drugie 300 zl -to z upustem 13%
bo tak wyszlo by ok 700 zl
na razie bo padam na pysk DOBRANOC ODMELDOWUJĘ SIĘ
![]()

a jakie wojtek ma książki??????to zaraz idę do rowu mam nadzieję na same dobre wieściWstałam wcześnie, żeby śledztwo troszkę pociągnąć. W rowie kamień zrzuciłam.
As zdrówka życzymy.
Agnes, no jesteś, jak fajnie. A burza ewnie ta ode mnie poszła do Ciebie-z gradem? My akurat na spacerku bylyśmy.
Medeuska ubranka sliczne a śpiworek fajniusi. Powinien wystarczyć. No i gratuluje wygranej, jakby nie ylo cos sie ( moze szczerbato ale zawsze ) uśmiechnęlo.
Joasiu, tak w biegu... Musisz do nas wrócić.
Malinka,avatarek słodzizna

ale wam dziewczyny niespodziankę zrobiłyWitam
Zdrowiej szybciutko
Super zakupy
No nareszcie, już się martwiłyśmy
Wczoraj to chyba wszystkie powyłączały komopy z powodu buzy, bo nie wiedzę inaczejTakie pustki... My wczoraj z M mieliliśmy troszkę czasu dla siebie, dziewczyny poszły spać o 20
![]()

i bardzo dobrze bo czas spędzony razem jest bezcenny

tak myślałam kochana że burzę miałaś to daj potem znać co i jak z komisjąhej laski
sorki ze mnie wczoraj nie bylo.rano komisja,pozniej troche roboty,a ok.17 pzyszla burza i trwala przez pol nocy w niewielkich odstepach iwec nie mialam netu.
dzis bedzie decyzja w sparwie Pauliny.ide nadrabiac

a u mnie nocka standart 7 pobudek
za oknem szaro buro choć ciepło ale zaraz będzie deszcz a ja muszę sklepu a buuuu

adasia muszę dzisiaj spakować bo o 13 jutro jedzie a jak znam siebie i zacznę go pakować na ostatnia chwilę to nie spakuję mu pewnie czegoś jak ostatnio np majtek
jak to dobrze że jutro weekend pietruszka domku

:-):-):-)to zmykam do rowu