wiatm
A ja dzis dzien zaczelam wiadomoscia ze Jackson nie zyje. Smutne, jaki by nie byl, to ikona i krolem popu dla mnie pozostanie na zawsze. Moze na innym swiecie bedzie mu lepiej niz tu bo mial raczej smutne zycie:-(
Mi nie tyle wypadaja wlosy, co okropnie mi sie tluszcza-zwykle to ze 3,4 dni bylo spoko z racji tego ze mam krecone i sa dosyc suche-a teraz to po polowie dnia juz sia do mycia nadaja. Ochyda po porstu
Madzik, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo. Ja 2lata temu, tydzien po odebraniu prawa jazdy skasowalam auto. Tez cud ze nic mi sie nie stalo. Wina nie moja, ale pewnie gdybym nie byla "swiezakiem" to bym sie wywinela z sytuacji, a tak to wpadlam w poslizg i wyladowalam na słupie

A teraz to juz mi pozostal uraz i nawet jak prowadze auto sie strasznie boje...:-(
Agusia, ja sie lecze juz parenascie lat na niedoczynnosc tarczycy- zazwyczaj jest tak ze niedoczynnosc powoduje tycie, a nadczynnosc chudniecie-ale jak to wiadomo gdyby tak ylo zawsze to by b ylo za prosto i zdarza sie inaczej. Ja niestety mam sklonnosci do tycia- zeby schudnac to musze doslownie nie jesc prawie nic mimo ze sie lecze. Dlatego jestem taka zla z powodu tych kg po ciazy, bo wczesniej zeby dobic do swojej wymarzonej wagi to sie rok meczylam a tu nagle ciaza i bach polecialo cale odchudzanie. A teraz to nic nie zrobie bo karmie i mnie szlag trafia, bo chcialabym juz wchodzic w swoje ciuchy.
Sara, "gratulacje" z powodu jednej kreski;-)
A u mnie przedwczoraj byla burza i piroun uderzyl w slup wysokiego napiecia- niedaleko naszego domu i prad sie wylaczyl na caly dzien.Ja to jestem jak dziecko, starsznie sie boje burzy