reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A ja dopiero 21 lipca mam wizytę. Mogłabym wczesniej, ale doszłyśmy do wniosku z moja ginką,że tak będzie dobrze.No chyba,że nie wytrzymam to mam dzwonić wcześniej:-)
Teraz tylko wiem,że fasolka jest tam, gdzie powinna być. A w lipcu już usłyszę serduszko. ;-)

A jak sie czujesz??? A jak to wogole bylo, spodziewalas sie ze ci sie w tym cyklu udalo???

:( i znowu jestem sama.

A jak sie czujesz??? A jak to wogole bylo, spodziewalas sie ze ci sie w tym cyklu udalo???

:( i znowu jestem sama.

Jestem Olesiu. Tylko u nas burza a ja mam internet bezprzewodowy i mi szaleje trochę.
Nie spodziewałam się, bo to był nasz pierwszy cykl. I w życiu nie pomyslałabym,że tak łatwo pójdzie. Przytulanki były RAZ w tym cyklu.:tak::tak::tak:
A czuje się dobrze tzn, zupełnie normalnie.Jedyny objaw to nerwy- najchetniej zabiłabym męża. Obojętnie za co.

Oj to dobrze, ze przeszla bokiem, ja naprawde nie lubie burzy, taki ze mnie straszak. Pamietam jak bylam mala pojechalismy z rodzicami w lubelskie do stryjenki, ktora mieszka na strasznym zadupiu, przy lesie 3 domy na krzyz. Uparlam sie z siostra ze bedziemy spaly pod namiotem w sadzie, ale jak przyszla burza (bez deszczu) to spierdzielalysmy do domu az sie kurzylo :-D

reklama
Do góry