reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Nie zamierzam kupować ciemnej pościeli dla maluszka. Tylko jasną. Jest tyle ładnych pastelowych kolorów z wyszytymi wzorkami, z namalowanymi misiami itp... :-)

Z praniem prześcieradła i ochraniacza w zwykłym łóżeczku uważam nie ma problemu, bo prześcieradło można zawsze zamienić na inne. A nie wiadomo jak to jest rozwiązane w tej kołysce. Czy jak wszystkie falbanki inne elementy z materiału zdejmujesz do prania, można nadal z tego korzystać. Pewnie drugiego kompletu nie ma. A i nie ma możliwości dokupić na zmianę.

reklama
Kubiaczka ja nie będę sprzedawać tego wózka co mam tylko go po prostu komuś oddam ;-) I tak niewiele bym za niego wzięła.
Mój syn nieprędko przestanie korzystać z wózka, podejrzewam, że minimum dwa lata jeszcze będzie korzystał o ile nie dłużej. A planuję kupić taki, że jedno dziecko tak jakby pod spodem będzie, zaraz poszukam o co mi chodzi i wkleję ;-)

Edit: O takie coś mi się podoba ;-)
51s0pz4VhuL._SX315_SY375_.jpg

Ostatnia edycja:
Kubiaczka ja nie będę sprzedawać tego wózka co mam tylko go po prostu komuś oddam ;-) I tak niewiele bym za niego wzięła.
Mój syn nieprędko przestanie korzystać z wózka, podejrzewam, że minimum dwa lata jeszcze będzie korzystał o ile nie dłużej. A planuję kupić taki, że jedno dziecko tak jakby pod spodem będzie, zaraz poszukam o co mi chodzi i wkleję ;-)

No trochę dziwny, nie chciałabym być na dole, bo mam klaustrofobię!!:szok::szok::szok:

Na dodatek jest to prawie białe i jednolite. Każdą minimalną plamkę będzie od razu widać. Jeszcze jak się zaplami czymś gorszym np. kolorowym to może się nie doczyścić, a wtedy już nie odsprzedaż.

O to mi chodziło z tymi kolorami, że widzisz wadę w tym, że coś jest jasne, dlatego zrozumiałam, że wolisz ciemne. Poza tym każda zrobi jak uważa.;-)

mnie się podoba ten wózio kurka małe dziecko sobie śpi na dole a Oliś sobie skacze w tym większym hehe fajny:-)

Jeśli chodzi o pościel to mam dla chłopca po moim synku jasno zielone w kaczuszki i to zostawie jak synek drugi bedzie w brzusiu bo nie jest za dużo zużyte bo mój synek szybko przeniósł się na łóżko a jak dziewczynka to chce taką pościel jak ma moja kumpela dla córeczki różową w księżniczki przesłodkie :-)

A co do wóżka jak ja się kocham w CONECO V3 i jakbym kupowała to ten wózek ale mój M nie chce kupić bo szkoda kasy a szczerze jak pisałam to i tak szybciej się przerzucimy na spacerówke tak więc jakoś ujdzie:tak:

BABY DUMBO z tej firmy kupie fotelik czerwony jak dziewczynka a granatowy jak chłopczyk no i przewijak jakiś kolorowy :tak:

Rzeczą wartą polecenia jest pojemnik na brudne pieluchy, nie śmierdzi w domu i nie trzeba latać co chwilę na śmietnik:tak: Szczegolnie polecam na pieluchy starszych dzieciaczkow:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Rzeczą wartą polecenia jest pojemnik na brudne pieluchy, nie śmierdzi w domu i nie trzeba latać co chwilę na śmietnik:tak: Szczegolnie polecam na pieluchy starszych dzieciaczkow:baffled:

My pojemnika takowego nie mamy, a jak opróżniam kosz to czuć na poł domu Julkowy zapach :-D

Ja te pieluchy z kupką pakuję w Paklanki albo zwykłe małe woreczki, bo te kosze na pieluchy drogie i wkłady też, szkoda mi na to kasy.

Wózek mam 3 w 1, Delti Fokus, nawet fajny, tylko ogromny i niepraktyczny, Wiki już od roku jeździ spacerówką Chicco Multiway, składaną w parasolkę, jest świetna pod każdym względem. Więc wózka na pewno nie będę kupować. Za to Wikemu muszę cały pokój umeblować.:tak:

Do góry