reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A jak długie masz cykle?

Bo jak 29 -30 dniowe to zacznij robic testy od 12dc:tak:
KOCHANA A CO TO SA CYKLE?HAHAHAH:-D:-D:-D:-DNO OCZYWISCIE ZARTUJE,TYLKO MOJE SA TAKIE ZE SZKODA GADAC:tak:OD POCZATKU GRUDNIA WYGLADALO TO TAK:pOCZATEK GRUDNIA PLAMIENIA,6MARCA @,23MARCA PLAMIENIA,OD 8 CZERWCA PLAM CO JAKIS CZAS AZ WKONCU 15 I 16 CZERWCA @:angry:WIEC TAK BEZNADZIEJNIE TO WYGLADA:-(.....TAKZE TESTY MUSZE ROBIC CODZIENNIE:szok:A WIESZ CO,ODNOSNIE TEGO ZE PRZEZIEBIONA JESTES TO Z TEGO CO WIEM TAK MA WIELE KOBIET NA POCZATKU WIEC GLOWKA DO GORY CIEPLA HERBATKA I LOZECZKO:tak:BUZKA

Dziewczyny, to moje objawy przed terminem @ (moze to wam pomoze;-)):
* po tygodniu od owu nabrzmienie piersi wieksze niz zazwyczaj przed @, M powiedzial, ze sa wielkie:-)
* po ok.10 dniach od owu silny bol zoladka (jeden dzien)
* bolace przy dotyku sutki
* pozniej brak plamienia przed @, a zawsze bylo na 2 dni wczesniej
* przed spodziewana @ rozwolnienie
* bol brzucha jak w trakcie @ przez kilka dni, ale bez @
* wczoraj pozytywny test (w dniu spodziewanej @) nie musialam czekac, druga kreska pojawila sie od razu
Jednym slowem, przez bolacy brzuch bylam pewna, ze sie nie udalo, bo caly czas czulam, ze przyjdzie @. Do tego test owu zrobiony w 9dpo mial slabiutka kreske, czyli negtywny.
KURCZE SUPER GRATULUJE ROWNIEZ BOBASKA:tak:

dziewczyny wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!

nam się nie udało w tym cyklu ale nowy cykl dalsze starania - chociaż kochamy się kiedy nam się chce a nie kiedy powinnyśmy - bo stwierdziliśmy ze trzeba wyluzować i odpuścić :)

xXxIzuLQaxXx serdecznie życzenia urodzinowe bo dopiero dzisiaj dotarłam tutaj :D

Dziekuję kochana :*:*:*

Uda się, uda następnym razem :* życzę tego z zcałego serducha :)

Agniesiak i xXxIzuLQaxXx widze, ze jestem na tym etapie ciazy co i WY. :-)

Nom :):*

Co tu tak puściutko?:-p
U mnie dalej katar, zatkany nos, ból gardła i niżej już klatki..
Przed chwila płukałam sobie gardełko wodą z solą. Mam wolne w poniedziałek i wtorek bo tak mnie rozłozyło.. Będę mogła z Wami na BB posiedziec:-p;-):-D

Ojj, to zdrowiej szybciutko :*:*:*
Mnie tylko troszke kaszle i czasem troszeczke kicham, ale nie jest źle :)

Ja będę testować dopiero w piątek. Chyba, ze @ się pojawi... Wole poczekać. Chyba, ze nie wytrzymam to zatestuję we wtorek...
kaija trzymam kciuki żeby były 2 kreseczki:)

reklama
KOCHANA A CO TO SA CYKLE?HAHAHAH:-D:-D:-D:-DNO OCZYWISCIE ZARTUJE,TYLKO MOJE SA TAKIE ZE SZKODA GADAC:tak:OD POCZATKU GRUDNIA WYGLADALO TO TAK:pOCZATEK GRUDNIA PLAMIENIA,6MARCA @,23MARCA PLAMIENIA,OD 8 CZERWCA PLAM CO JAKIS CZAS AZ WKONCU 15 I 16 CZERWCA @:angry:WIEC TAK BEZNADZIEJNIE TO WYGLADA:-(.....TAKZE TESTY MUSZE ROBIC CODZIENNIE:szok:A WIESZ CO,ODNOSNIE TEGO ZE PRZEZIEBIONA JESTES TO Z TEGO CO WIEM TAK MA WIELE KOBIET NA POCZATKU WIEC GLOWKA DO GORY CIEPLA HERBATKA I LOZECZKO:tak:BUZKA
No to nie zaciekawie powiem Ci.. może lepiej do lekarza z tym idź..

Ojj, to zdrowiej szybciutko :*:*:*
Mnie tylko troszke kaszle i czasem troszeczke kicham, ale nie jest źle :)
Juz mi troszkę lepiej, ale do godz 20:00 to masakra była..
Wyleguj się w łóżeczku i też się nie przezięb bardziej:tak:

Gratulacje!!!
Napisz proszę jakich testów używałaś i od którego dnia zaczęłaś i kiedy Ci wyszła owulka.
Ja kupowałam testy na allegro:tak: "Ovulation (LH) Test Strip" do tego były gratis 3 ciążowe:tak: Ja zaczęłam je robic od 12dc:tak:

Która jutro ze mną testuje :-)- o ile mi temp nie spadnie :dry:
Kochana trzymam kciuki:tak: Ja testowałam 28dc a cykle mam 29 dniowe i wyszla blada druga kreseczka:tak:A testowalam po 18:00 jak zobaczyłam, że udało się xXxIzuLQaxXx:-)

Do góry