reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agniesiak85 ja zmykam do lekarza bo właśnie po mnie przyjechali :) napisz mi jak się taki suwaczek wstawia :) będę wdzięczna :) buziaki i dbaj o siebie i maleństwo :)

reklama
No to nie zaciekawie powiem Ci.. może lepiej do lekarza z tym idź..

Juz mi troszkę lepiej, ale do godz 20:00 to masakra była..
Wyleguj się w łóżeczku i też się nie przezięb bardziej:tak:

Ja kupowałam testy na allegro:tak: "Ovulation (LH) Test Strip" do tego były gratis 3 ciążowe:tak: Ja zaczęłam je robic od 12dc:tak:

Kochana trzymam kciuki:tak: Ja testowałam 28dc a cykle mam 29 dniowe i wyszla blada druga kreseczka:tak:A testowalam po 18:00 jak zobaczyłam, że udało się xXxIzuLQaxXx:-)

Dziękuję za nazwę testów. Mamy podobne cykle, jesli chodzi o długość:-) Napisz mi proszę przez ile dni robiłać owulacyjne i kiedy wyszedł Ci skok LH na teście?

Dziękuję za nazwę testów. Mamy podobne cykle, jesli chodzi o długość:-) Napisz mi proszę przez ile dni robiłać owulacyjne i kiedy wyszedł Ci skok LH na teście?
Robiłam od 12dc aż do momentu kiedy na teście pojawiły się dwie mocno czerwone krechy, potem też robiłam i były bledsze czyli owulka była wtedy kiedy te dwie czerwone krechy lub 24godz po. Potem robiłam by sprawdzic czy rzeczywiście po owulce kreseczka zanika:tak:i rzeczywiście coraz bledsza była:tak: na teście to chyba 16dc, jużnie pamiętam dokładnie..

Agniesiak85 HELP :) jak się wstawia taki suwaczek ?:)
Możesz kliknąc na któryś mój. Wpisujesz tam dane wg Twojego cyklu. Jak już będziesz miec BBCode to kopiujesz to. Wchodzisz w Ustawienia -> Edytuj Sygnaturę-> wklejasz ten kod w takie puste pole (wygląda jak te, kiedy odpisujesz komuś na posta) i klikasz Zapisz zmiany:tak:

Robiłam od 12dc aż do momentu kiedy na teście pojawiły się dwie mocno czerwone krechy, potem też robiłam i były bledsze czyli owulka była wtedy kiedy te dwie czerwone krechy lub 24godz po. Potem robiłam by sprawdzic czy rzeczywiście po owulce kreseczka zanika:tak:i rzeczywiście coraz bledsza była:tak: na teście to chyba 16dc, jużnie pamiętam dokładnie..

Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposażona w testy owu ( Mam nadzieję, że 20 sztuk wystarcz???), termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C

Ostatnia edycja:
Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposarzona w testy owu, termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C

Oczywiście wyposażona przez "ż"....ten analfabetyzm to z pośpiechu chyba...

Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposażona w testy owu ( Mam nadzieję, że 20 sztuk wystarcz???), termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C
No to kochana już cały czas mierz o 7:00:tak: Trzymam kciuki by w tym cyklu Wam się udało:tak::-)

reklama
Już mi trochę lepiej ale katar jeszcze mam no i zaczęłam kasłac:baffled: odrywa mi się co prawda to może już niedługo będzie coraz lepiej:tak:

Przez te dwa miesiące może jeszcze wiele się wydarzyc:tak::-) Życzę fasolinki:tak::-)

No ja mam nosek zapchany cały czas a kaszel już przechodzi :)

Co do objawów ciążowych to raczej ich brak:-p Tylko @ nie mam :-D i testy z dwiema kreseczkami:tak: Ja do lekarza idę za jakieś dwa tygodnie bo teraz jak jestem przeziębiona to chyba nie bardzo.. a zresztą nic jeszcze pewnie nie zobaczy u mnie bo za wcześnie:tak:
A Ty kochana w którym tygodniu?? Wstaw sobie suwaczek:tak::-)

Ja wybieram się do gina w tym tygodniu :) w końcu już prawie tydzień jak nie mam @. Idę najpierw na bete, a potem od razu po wyniki i do gina. Żeby sprawdził czy jest ok wszystko, i przepisał tableteczki jakieś. Wiem że dzidzi mi się już zagnieździło :) 3 dni temu wieczorem miałam leciuteńkie plamienie, dosłownie jedna kropelka takiej brązowej krwi ze śluzem pomieszanej. Może już gin zobaczy fasolinkę :)

Agniesiak85 :) ja już 6 miesiąc :) właśnie próbuję wstawić sobie suwaczek, zobaczymy czy się uda :) ja na początku tak do 9 tyg. miałam okropne mdłości i ciągle byłam zmęczona :) oby Ciebie to ominęło ;)

Mnie mdli lekko czasami od 2 dni. Mam nadzieje że nie przeistoczy się to w wymioty :)

Do góry