reklama
katarynka32
Zaciekawiona BB
No to nie zaciekawie powiem Ci.. może lepiej do lekarza z tym idź..
Juz mi troszkę lepiej, ale do godz 20:00 to masakra była..
Wyleguj się w łóżeczku i też się nie przezięb bardziej
Ja kupowałam testy na allegro"Ovulation (LH) Test Strip" do tego były gratis 3 ciążowe
Ja zaczęłam je robic od 12dc
Kochana trzymam kciukiJa testowałam 28dc a cykle mam 29 dniowe i wyszla blada druga kreseczka
A testowalam po 18:00 jak zobaczyłam, że udało się xXxIzuLQaxXx:-)
Dziękuję za nazwę testów. Mamy podobne cykle, jesli chodzi o długość:-) Napisz mi proszę przez ile dni robiłać owulacyjne i kiedy wyszedł Ci skok LH na teście?
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziękuję za nazwę testów. Mamy podobne cykle, jesli chodzi o długość:-) Napisz mi proszę przez ile dni robiłać owulacyjne i kiedy wyszedł Ci skok LH na teście?
Robiłam od 12dc aż do momentu kiedy na teście pojawiły się dwie mocno czerwone krechy, potem też robiłam i były bledsze czyli owulka była wtedy kiedy te dwie czerwone krechy lub 24godz po. Potem robiłam by sprawdzic czy rzeczywiście po owulce kreseczka zanika
i rzeczywiście coraz bledsza była
na teście to chyba 16dc, jużnie pamiętam dokładnie..

Agniesiak85
Agniesiak85 HELPjak się wstawia taki suwaczek ?
![]()
Możesz kliknąc na któryś mój. Wpisujesz tam dane wg Twojego cyklu. Jak już będziesz miec BBCode to kopiujesz to. Wchodzisz w Ustawienia -> Edytuj Sygnaturę-> wklejasz ten kod w takie puste pole (wygląda jak te, kiedy odpisujesz komuś na posta) i klikasz Zapisz zmiany

katarynka32
Zaciekawiona BB
Robiłam od 12dc aż do momentu kiedy na teście pojawiły się dwie mocno czerwone krechy, potem też robiłam i były bledsze czyli owulka była wtedy kiedy te dwie czerwone krechy lub 24godz po. Potem robiłam by sprawdzic czy rzeczywiście po owulce kreseczka zanikai rzeczywiście coraz bledsza była
na teście to chyba 16dc, jużnie pamiętam dokładnie..
Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposażona w testy owu ( Mam nadzieję, że 20 sztuk wystarcz???), termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C
Ostatnia edycja:
katarynka32
Zaciekawiona BB
Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposarzona w testy owu, termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C
Oczywiście wyposażona przez "ż"....ten analfabetyzm to z pośpiechu chyba...
Agniesiak85
Dzięki za info. Przed chwilą zakupiłam na allegro 20 testów więc na wakacje pojadę wyposażona w testy owu ( Mam nadzieję, że 20 sztuk wystarcz???), termometr i testy ciążowe i nadzieję, ze może tym raze się wreszcie uda...no i oczywiście męża też ze sobą zabieram:-). Czy o czymś zapomniałam????Dzisiaj w 3 dniu @ zaczęłam mierzyć temperaturę i o 7.00 rano miałam 36,4.C
No to kochana już cały czas mierz o 7:00
Trzymam kciuki by w tym cyklu Wam się udało
:-)

katarynka32
Zaciekawiona BB
No to kochana już cały czas mierz o 7:00Trzymam kciuki by w tym cyklu Wam się udało
Nie dziękuję:-)A Ty dbaj moja Droga o swoje zdrówko i małą fasolkę:-)i łykaj folik koniecznie.
Agniesiak85
Nie dziękuję:-)A Ty dbaj moja Droga o swoje zdrówko i małą fasolkę:-)i łykaj folik koniecznie.
Łykam, łykam
Będę o nas dbac:-)

reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Już mi trochę lepiej ale katar jeszcze mam no i zaczęłam kasłacodrywa mi się co prawda to może już niedługo będzie coraz lepiej
Przez te dwa miesiące może jeszcze wiele się wydarzyc:-) Życzę fasolinki
No ja mam nosek zapchany cały czas a kaszel już przechodzi
Co do objawów ciążowych to raczej ich brakTylko @ nie mam
i testy z dwiema kreseczkami
Ja do lekarza idę za jakieś dwa tygodnie bo teraz jak jestem przeziębiona to chyba nie bardzo.. a zresztą nic jeszcze pewnie nie zobaczy u mnie bo za wcześnie
A Ty kochana w którym tygodniu?? Wstaw sobie suwaczek:-)
Ja wybieram się do gina w tym tygodniu
Agniesiak85ja już 6 miesiąc
właśnie próbuję wstawić sobie suwaczek, zobaczymy czy się uda
ja na początku tak do 9 tyg. miałam okropne mdłości i ciągle byłam zmęczona
oby Ciebie to ominęło
![]()
Mnie mdli lekko czasami od 2 dni. Mam nadzieje że nie przeistoczy się to w wymioty