reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Która jutro ze mną testuje :-)- o ile mi temp nie spadnie :dry:

Ja będę testować dopiero w piątek. Chyba, ze @ się pojawi... Wole poczekać. Chyba, ze nie wytrzymam to zatestuję we wtorek...
kaija trzymam kciuki żeby były 2 kreseczki:)

wisinka_83 ja tez testuje w piątek :) chyba ze nie wytrzymam :-p

Dziewczyny moje kochane, dwóch pięknych kreseczek Wam życzę! :*

Juz mi troszkę lepiej, ale do godz 20:00 to masakra była..
Wyleguj się w łóżeczku i też się nie przezięb bardziej:tak:

No wiem wiem :) leże i tak dużo bo strasznie zmęczona ciągle jestem. A Ty jak tam się czujesz przyszła mamusiu? :)

reklama
No wiem wiem :) leże i tak dużo bo strasznie zmęczona ciągle jestem. A Ty jak tam się czujesz przyszła mamusiu? :)
Już mi trochę lepiej ale katar jeszcze mam no i zaczęłam kasłac:baffled: odrywa mi się co prawda to może już niedługo będzie coraz lepiej:tak:

NO BYLAM BYLAM,JAK JUZ WCZESNIEJ PISALAM....ALE NARAZIE NIC NIE ZROBIA,ALE W SIERPNIU BEDE W POLSCE TO WTEDY ZOBACZYMY CO MI POWIEDZA:tak:TYLE ZE TAO JESZCZE PRAWIE 2MIESIACE:szok:
Przez te dwa miesiące może jeszcze wiele się wydarzyc:tak::-) Życzę fasolinki:tak::-)

Agniesiak85 :) ja też przeziębiona :) właśnie mam zamiar iść do lekarza :) To powiadasz że jesteś w 4 tyg .? :) jak się czujesz ?:)
Co do objawów ciążowych to raczej ich brak:-p Tylko @ nie mam :-D i testy z dwiema kreseczkami:tak: Ja do lekarza idę za jakieś dwa tygodnie bo teraz jak jestem przeziębiona to chyba nie bardzo.. a zresztą nic jeszcze pewnie nie zobaczy u mnie bo za wcześnie:tak:
A Ty kochana w którym tygodniu?? Wstaw sobie suwaczek:tak::-)

Agniesiak85 :) ja już 6 miesiąc :) właśnie próbuję wstawić sobie suwaczek, zobaczymy czy się uda :) ja na początku tak do 9 tyg. miałam okropne mdłości i ciągle byłam zmęczona :) oby Ciebie to ominęło ;)

Agniesiak85 :) ja już 6 miesiąc :) właśnie próbuję wstawić sobie suwaczek, zobaczymy czy się uda :) ja na początku tak do 9 tyg. miałam okropne mdłości i ciągle byłam zmęczona :) oby Ciebie to ominęło ;)
Ja mdłości na razie nie mam, tylko mi się nieraz odbije jak coś zjem:-p:tak:
Wstawiaj, wstawiaj ten suwak:-p:-) a jaka plec u Twojej pociechy będzie?

reklama
Do góry