reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej, oj kopie, kopie i to bardzo:) zwłaszcza około 22:-)
a jak się czuje Twoja mama?
mama coraz lepiej dziękuję czeka tylko kiedy jej pozwolą wyjsć do domu bo już jej sie bardzo nudzi w tym szpitalu z dala od domu woli dochodzić do siebie razem z nami

to musi być świetne uczucie czuć takie kopniaki w brzuszku :tak:

idę kochane ziemniaczki ugotować
bo mąż z pracy wroci głodny jak wilk a tu obiadu nie będzie to by dopiero była draka hehe

:-D:-D:-D
:szok::szok::szok:ale jak mój poród był taki ze już do parcia doszło i 3 parłam tylko nie szło wyprzeć synka i zaczeło tętno spadać i dlatego u mnie była cc ale myśle ze ogólnie już się przygotował bo doszło u mnie do pełnego rozwarcia tylko to parcie nie szło kurka niestrasz mnie kobito:baffled:
To ja tez tak miałam :szok: 7 godzin parłam i nic :-( az wkońcu podjeli decyzje,że mnie potna :baffled:

OLAPOLAP odezwij się
Ola na 15 miała mieć rozmowę o pracę także jeszcze troche potrzyma nas w niepewności :-(

jakoś mi się nie chcę dziś obiadu gotować ale mam lenia i taaakie mi gorąco ze się duszę
Ja własnie gotuje ziemniaczki młode :-D mam sałate ze śmietana i kotlety mielone
cześć Babeczki:):)
a wy znowu o jedzeniu:D:D: i to jeszcze o ciastach...pyszności:)
Agniesiak Gratuluję jeszcze raz:):)
Olapolap, jak poszło???? Obrona i rozmowa oczywiście!?!?!
Badaicka....trzymam kciuki:)
Bernadko, super że mamusia sie lepiej czuje.
Niunia, na sałatkę się piszę:) Uwielbiam:)
PM, jak dietkowanie??
Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Buziaki dla całej ferajny BB:):)
Dziekuje za kciuki
BUZIOLKI

Podczytuję Was jak mogę dziewczyny, ale nie mam ostatnio weny:(:(
Robiłam dzisiaj LH i FSH rano, wyniki maja być dopiero w następną środę...I tak nie wiem czy nie za późno dzisiaj.
Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...
To ja trzymam kciuki z pewnościa wszystko bedzie okiej :tak:

Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
Jaki malusi i śliczniusi :-)

Mój dzisiejszy teścik:tak::-D
No widzisz wcale nie sa takie blade kreseczki.
AGNIESIAK kreseczki super ja miałam też takie jak testowałam co teraz już chyba wierzycie że jest w brzusiu fasolka co :-D:-D
Przeciez cały czas wierzyłyśmy tylko,że Aga twierdziła,ze sa za blade i dla tego chciałyśmy zobaczyć :baffled:

reklama
Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

picture8683.jpg

ładniutki brzuszek,taki zgrabny,takze na podryw mozesz isc śmiało:-D;-)

Do góry