reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agniesiak85 teścik 1sza klasa :) :) :) i dzięki za podpowiedź co do suwaczka :) właśnie wróciłam od lekarza i niestety mam leżeć :( bleeee :) także teścikiem zajmę się wkrótce .

reklama

Agniesiak85 teścik 1sza klasa :) :) :) i dzięki za podpowiedź co do suwaczka :) właśnie wróciłam od lekarza i niestety mam leżeć :( bleeee :) także teścikiem zajmę się wkrótce .
Dziękuję Kochane:tak::-) Właśnie, dlaczego musisz leżec?:confused:

Czemu musisz leżeć?

Dziewczyny, a powiedzcie mi czy na badanie betaHCG trzeba mieć skierowanie?
O ile wiem, to nie trzeba skierowania. Po prostu idziesz rano na czczo i pobierają Ci krew. Wynik jest następnego dnia o ile dobrze pamiętam z tego co dziewczyny na innym watku pisały:tak:

i nic nagetywny :baffled: ale temp wysoka więc @ jutro nie będzie i z kolejnym testem czekam do piątku chyba, że wczesniej pójdę na bete alb spadnie temp i przyjdzie @

Może będzie fasolinka :) Kiedy masz mieć @? Ja przed @ też miałam test negatywny a później się okazało że jednak siedzi we mnie malutki człowieczek :)

Dziękuję Kochane:tak::-) Właśnie, dlaczego musisz leżec?:confused:

O ile wiem, to nie trzeba skierowania. Po prostu idziesz rano na czczo i pobierają Ci krew. Wynik jest następnego dnia o ile dobrze pamiętam z tego co dziewczyny na innym watku pisały:tak:

Dziekuję za informację :) właśnie jutro się wybieram. Chyba nie za wcześnie, co?

Aha, i mam jeszcze jedno zapytanie. O kwas foliowy chodzi.. To się jedną tabletkę dziennie zażywa, tak? Rano czy wieczór?

Może będzie fasolinka :) Kiedy masz mieć @? Ja przed @ też miałam test negatywny a później się okazało że jednak siedzi we mnie malutki człowieczek :)

Dziekuję za informację :) właśnie jutro się wybieram. Chyba nie za wcześnie, co?

Aha, i mam jeszcze jedno zapytanie. O kwas foliowy chodzi.. To się jedną tabletkę dziennie zażywa, tak? Rano czy wieczór?
Tak jedną tabletkę dziennie:tak: Chyba bez różnicy o której godzinie. ja zawsze przy śniadanku ją zjadam:-D
Co do betki to nie za wcześnie. Inni chodzili dużo wcześniej i było ok:)

powinnam dostac jutro bo dzisiaj 31dc ale temp wyzsza niz wczoraj więc odpada ale może jeszcze spaść :baffled: mysle czy nie iśc jutro na bete jak nie spadnie czy czekac do piątku z kolejnym testem :baffled: co doradzacie :dry:

OBY TO DZIDZIA BYLA:tak:TRZYMAM KCIUKI:-)
Dziękuję bardzo. :*
Mój teścik, dzisiejszy:tak::-D
Sama się gęba uśmiecha, gdy się na to patrzy. :-):-):-)
Czemu musisz leżeć?
No właśnie? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Przytulam. :*
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy na badanie betaHCG trzeba mieć skierowanie?
Nie trzeba ale można, wtedy podobno badanie jest bezpłatne, ale musiałabyś to potwierdzić w laboratorium, bo ja to gdzieś przeczytałam, ale sama nigdy z tego nie korzystałam.

Dzwoniłam do laboratorium i nie trzeba na czczo. :tak: A może w różnych laborkach różnie trzeba się przygotować? Z tym terminem wyniku to też jest różnie. Ja gdy dzwoniłam, to w pierwszych dwóch laboratoriach wynik jest po tygodniu (!) bo nie wykonują tego u siebie i odsyłają krew do badania. Proponuję po prostu zadzwonić do laborki i spytać o te dwie rzeczy.
powinnam dostac jutro bo dzisiaj 31dc ale temp wyzsza niz wczoraj więc odpada ale może jeszcze spaść :baffled: mysle czy nie iśc jutro na bete jak nie spadnie czy czekac do piątku z kolejnym testem :baffled: co doradzacie :dry:
Z tego co czytam fora, to testy domowe to troszkę takie wyrzucanie pieniędzy. Ja osobiście radzę betę. Gdybyś robiła jutro, to obie już byśmy wszystko w środę wiedziały. :-)
Ja wiem, że to się czasem nie chce wiedzieć tak do końca i doskonale rozumiem to odwlekanie i robienie mniej precyzyjnych testów, sama nie raz tak robiłam. :tak: Teraz postanowiłam być odważna ale też tak do końca nie jestem gotowa na pewność, obsiadły mi głowę czarne myśli, dołkuję przez cały dzień, źle mi dziś strasznie. Z tej okazji mam cichy dzień z M., chyba pierwszy w tym roku. Dopadła mnie teoria spiskowa, że on mnie i tak nie wesprze niezależnie od wyniku i tak globalnie jest zły i niedobry, a tak w ogóle to cały świat jest przeciwko mnie. Niefajnie. :baffled:

Z tego co czytam fora, to testy domowe to troszkę takie wyrzucanie pieniędzy. Ja osobiście radzę betę. Gdybyś robiła jutro, to obie już byśmy wszystko w środę wiedziały. :-)
Ja wiem, że to się czasem nie chce wiedzieć tak do końca i doskonale rozumiem to odwlekanie i robienie mniej precyzyjnych testów, sama nie raz tak robiłam. :tak: Teraz postanowiłam być odważna ale też tak do końca nie jestem gotowa na pewność, obsiadły mi głowę czarne myśli, dołkuję przez cały dzień, źle mi dziś strasznie. Z tej okazji mam cichy dzień z M., chyba pierwszy w tym roku. Dopadła mnie teoria spiskowa, że on mnie i tak nie wesprze niezależnie od wyniku i tak globalnie jest zły i niedobry, a tak w ogóle to cały świat jest przeciwko mnie. Niefajnie. :baffled:
[/LEFT]
kurde dokładnie czuje to samo :baffled:tylko z ta róznicą, że ja wynik jak się zdecyduje bede miała jutro po 15 ;-)tylko musze męża namówić żeby ze mna poszedł bo mdleje przy pobieraniu krwi :baffled:

reklama
ja wynik jak się zdecyduje bede miała jutro po 15 ;-)
Oooo, a może któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie, w miarę możliwości na lewym brzegu można zrobić betę i dostać wynik jeszcze tego samego dnia? Szukałam takiej informacji na naszym forum ale nie znalazłam.

Do góry