reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Agniesiak85 teścik 1sza klasa![]()
![]()
i dzięki za podpowiedź co do suwaczka
właśnie wróciłam od lekarza i niestety mam leżeć
bleeee
także teścikiem zajmę się wkrótce .
Czemu musisz leżeć?
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy na badanie betaHCG trzeba mieć skierowanie?
kaija
Początkująca w BB
i nic nagetywnyno wlasnie i co?????????????jak test??????????

Agniesiak85
Fanka BB :)
Piękny![]()
Agniesiak85 teścik 1sza klasa![]()
![]()
i dzięki za podpowiedź co do suwaczka
właśnie wróciłam od lekarza i niestety mam leżeć
bleeee
także teścikiem zajmę się wkrótce .
Dziękuję Kochane
:-) Właśnie, dlaczego musisz leżec?

Czemu musisz leżeć?
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy na badanie betaHCG trzeba mieć skierowanie?
O ile wiem, to nie trzeba skierowania. Po prostu idziesz rano na czczo i pobierają Ci krew. Wynik jest następnego dnia o ile dobrze pamiętam z tego co dziewczyny na innym watku pisały

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
i nic nagetywnyale temp wysoka więc @ jutro nie będzie i z kolejnym testem czekam do piątku chyba, że wczesniej pójdę na bete alb spadnie temp i przyjdzie @
Może będzie fasolinka
Dziękuję Kochane:-) Właśnie, dlaczego musisz leżec?
O ile wiem, to nie trzeba skierowania. Po prostu idziesz rano na czczo i pobierają Ci krew. Wynik jest następnego dnia o ile dobrze pamiętam z tego co dziewczyny na innym watku pisały
Dziekuję za informację
Aha, i mam jeszcze jedno zapytanie. O kwas foliowy chodzi.. To się jedną tabletkę dziennie zażywa, tak? Rano czy wieczór?
Agniesiak85
Fanka BB :)
Może będzie fasolinkaKiedy masz mieć @? Ja przed @ też miałam test negatywny a później się okazało że jednak siedzi we mnie malutki człowieczek
Dziekuję za informacjęwłaśnie jutro się wybieram. Chyba nie za wcześnie, co?
Aha, i mam jeszcze jedno zapytanie. O kwas foliowy chodzi.. To się jedną tabletkę dziennie zażywa, tak? Rano czy wieczór?
Tak jedną tabletkę dziennie
Chyba bez różnicy o której godzinie. ja zawsze przy śniadanku ją zjadam
Co do betki to nie za wcześnie. Inni chodzili dużo wcześniej i było ok

Co do betki to nie za wcześnie. Inni chodzili dużo wcześniej i było ok
kaija
Początkująca w BB
powinnam dostac jutro bo dzisiaj 31dc ale temp wyzsza niz wczoraj więc odpada ale może jeszcze spaśćMoże będzie fasolinkaKiedy masz mieć @? Ja przed @ też miałam test negatywny a później się okazało że jednak siedzi we mnie malutki człowieczek
![]()

Dziękuję bardzo. :*OBY TO DZIDZIA BYLATRZYMAM KCIUKI:-)
Mój teścik, dzisiejszy![]()
Sama się gęba uśmiecha, gdy się na to patrzy. :-):-):-)
Dzwoniłam do laboratorium i nie trzeba na czczo.
A może w różnych laborkach różnie trzeba się przygotować? Z tym terminem wyniku to też jest różnie. Ja gdy dzwoniłam, to w pierwszych dwóch laboratoriach wynik jest po tygodniu (!) bo nie wykonują tego u siebie i odsyłają krew do badania. Proponuję po prostu zadzwonić do laborki i spytać o te dwie rzeczy.
Ja wiem, że to się czasem nie chce wiedzieć tak do końca i doskonale rozumiem to odwlekanie i robienie mniej precyzyjnych testów, sama nie raz tak robiłam.
Teraz postanowiłam być odważna ale też tak do końca nie jestem gotowa na pewność, obsiadły mi głowę czarne myśli, dołkuję przez cały dzień, źle mi dziś strasznie. Z tej okazji mam cichy dzień z M., chyba pierwszy w tym roku. Dopadła mnie teoria spiskowa, że on mnie i tak nie wesprze niezależnie od wyniku i tak globalnie jest zły i niedobry, a tak w ogóle to cały świat jest przeciwko mnie. Niefajnie. 
No właśnie? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Przytulam. :*Czemu musisz leżeć?
Nie trzeba ale można, wtedy podobno badanie jest bezpłatne, ale musiałabyś to potwierdzić w laboratorium, bo ja to gdzieś przeczytałam, ale sama nigdy z tego nie korzystałam.Dziewczyny, a powiedzcie mi czy na badanie betaHCG trzeba mieć skierowanie?
O ile wiem, to nie trzeba skierowania. Po prostu idziesz rano na czczo i pobierają Ci krew. Wynik jest następnego dnia o ile dobrze pamiętam z tego co dziewczyny na innym watku pisały![]()
Dzwoniłam do laboratorium i nie trzeba na czczo.

Z tego co czytam fora, to testy domowe to troszkę takie wyrzucanie pieniędzy. Ja osobiście radzę betę. Gdybyś robiła jutro, to obie już byśmy wszystko w środę wiedziały. :-)powinnam dostac jutro bo dzisiaj 31dc ale temp wyzsza niz wczoraj więc odpada ale może jeszcze spaśćmysle czy nie iśc jutro na bete jak nie spadnie czy czekac do piątku z kolejnym testem
co doradzacie
![]()
Ja wiem, że to się czasem nie chce wiedzieć tak do końca i doskonale rozumiem to odwlekanie i robienie mniej precyzyjnych testów, sama nie raz tak robiłam.

kaija
Początkująca w BB
kurde dokładnie czuje to samoZ tego co czytam fora, to testy domowe to troszkę takie wyrzucanie pieniędzy. Ja osobiście radzę betę. Gdybyś robiła jutro, to obie już byśmy wszystko w środę wiedziały. :-)
Ja wiem, że to się czasem nie chce wiedzieć tak do końca i doskonale rozumiem to odwlekanie i robienie mniej precyzyjnych testów, sama nie raz tak robiłam.Teraz postanowiłam być odważna ale też tak do końca nie jestem gotowa na pewność, obsiadły mi głowę czarne myśli, dołkuję przez cały dzień, źle mi dziś strasznie. Z tej okazji mam cichy dzień z M., chyba pierwszy w tym roku. Dopadła mnie teoria spiskowa, że on mnie i tak nie wesprze niezależnie od wyniku i tak globalnie jest zły i niedobry, a tak w ogóle to cały świat jest przeciwko mnie. Niefajnie.
[/LEFT]

reklama
Oooo, a może któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie, w miarę możliwości na lewym brzegu można zrobić betę i dostać wynik jeszcze tego samego dnia? Szukałam takiej informacji na naszym forum ale nie znalazłam.ja wynik jak się zdecyduje bede miała jutro po 15 ;-)